Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
3-5 ay daha gideydi iyiydide yapacak bişey yok. 20 yıllık bir rüya gene yarım kaldı. Hayaller bir evdi, Gerçekler yine kiracılık oldu :)

beyler pub id bulamiyorum bir turlu cache falan bakin diyor google ama malum cookie temizliyoruz surekli nasil bulabiliriz acep bu pub id yi bilgili biri varmi itiraz yazamiyorum pub olmadigindan dolayi

Temiz yazıyordu ancak bu gün banlanmış hocam bu adsense. Diğer adsense açık hala. 3 tanede kanal bağlı bakalım o ne olacak

adsense girme arkadaşım sen dinle kardeşini unut ya benden dahamı heycanlısın 5 dsenseden 1 tane kaldı içinde var xxk ayılıp ayılıp diriliyorum girmiyorumda sen niye giriyorsun bakalım yedirecekmi adsense bu parayı

bugün adsense ban konusunu görünce bakmıştım eski adsense sağlamdı gene ban konusunu görünce bi bakayım dedim adsense banlanmış 1 hafta önce açtığım 10 adsenseden 2-3 tanesine baktım onlar sağlamdı geçen ay quiz vurdu bu ayda adsense vurdu 2 aydır para yüzü görmüyoz :D neyseki kenarda stok var yeni adsenselere yelken açıcaz demektir :D

yok artık 2. adsensede banlanmış
var bişeyler bu kadarda saçmalık olmaz ya

ilginc bir istatistikde benden olsn o zaman , 5 adsens hepsi 1+ yıllık , hepsi spam olan en az 50şer kanal baglı , önce tüm adsenslere baglı kanallar spam nedeniyle kapatıldı dün gece itibariyle 2 tane adsens banlandı kalan 3 adsens hala ayakta :S ayrıca şaşırtıcıdırki ayakta olan adsenslere baglı 1er tane kanalda ayakta kalmış kapatılmamıs :S inş bu bir sistem hatasıdır bana sistem hatası gibi geliyor.

3 adsenseden nedense diğerlerinin 5-6 katı kazanan adsenseyi banlamışlar.
2 yıllık web adsenseye girdim o açık duruyor ,kanal falan bağlı değil onda.
Boş adsense'yi banlasalardı hata diyebilirdim ama sistemsel hata olmasına inanmamaya başladım.

Son düzenleme:
büyük özgün kanalların çogunu gezdim hepsinde reklam var hiçbirinin kapanmamış dostlar sistemsel olması pek inanamadıgım birşey bu sistem sadece spam yapanamı vurdu . ilginç
işler kötü haberiniz ola

Millet benim günlük upload ettiğim video sayısından daha fazla kanal açıyordu. Kurunun yanında bizde yandık işte. Belki böyle durumların gelmesini uzatabilirdik ama kaderimiz de bu varmış demek ki.

Hele şu 301'ciler her gördüğümde küfrederdim.

Yalnız bu olayın olmasında özgünlerin artmasının büyük bir etkisi var. Özgün aldı başını gidiyor. Artık YT'nin %90 ı spam diye bişey diyemeyiz. YT'nin %90 ı özgün artık. Türkiyede bile bilmem kaç yüz tane sağlam aboneli kanallar varken gerisini siz düşünün. Yani mıçtık :D

adsense girme arkadaşım sen dinle kardeşini unut ya benden dahamı heycanlısın 5 dsenseden 1 tane kaldı içinde var xxk ayılıp ayılıp diriliyorum girmiyorumda sen niye giriyorsun bakalım yedirecekmi adsense bu parayı
Girmedim kardeşim bağlı bir kanal vardı ondan gördüm.

"Birakin yapsinlar,birakin ogrensinler,Hintliler Vietnamlilar bize on çeker,onlari gecelim herkes ogrensin,Yt bitmez,herkes gelsin ne kadar çok spam yapilirsa o kadar yt kazanir bizde sizde kazanirsiniz,sizler ne kadar kanal basarsaniz o kadar kazanirsiniz siz kazanirsaniz bende kazanirim,20.000 bin uyeyle buyuyoruz,buyudukce buyuyoruz,kampanyalar,satislar,reklamlar ve paralar milyarlarca paralar ..." Bunun gibi forumda geri gidin daha birçok mesaj akil verme bulursunuz kimler yazdi onlar kendilerini iyi biliyolar biz uç bes kazanirken onlar daha çok hemde daha çok kazanma hirsiyla sektoru genislettiler bilmedilerki bi sisme patlayip bumerang gibi kendilerinide vuracak ve sonunda olan oldu is bitti yapi paydos ne sistem hatasi ne birsey tamamen bir devrin bittigi yer burasi yani Yt nin yeni sistemi "spama yol yok" kapanmayan bi kaç partner veya adsense spamsa bi dahaki kesinlesmede onlarda çop.istedigin kadar server al buyuk hostingler daha çok kazansin ve istedigin kadar bot al para ver daha çok kazansinlar ama sen ben artik boyle kazanamayiz iste bu gelir kapisini boyle kapatanlar bir ay onceden isin bu hale gelecegini anladilar "Daily'e geçin muthis para var gozlerimle gordum","Daily içinde mutlaka vds gerekir iyi kazandirir"diyerek simdi de ordada aynisini yapmaya niyetliler.ama oda biter hemde daha çabuk biter cunki getirisi Yt nin 1/10 u bile degil dolari zor gorursun santim santim kazanç kesmez artik yt den sonra ve onlem sinyalleri basladi bir iki gun once yt'de 40000 5000 kanal yapanlar orda 50000 60000 kanal yapin yine zor yine zor
Bu isi yurtdisindayken surekli gorustugum (birisi bu forumun kurucusu kardesim serkan) iki erbabindan ogrenmistim ama bu kadar çabuk bitecegini tahmin etmemistim taki yukaridaki zati muhteremler isleri buyuttukce fazla yuklu geminin kaptaniyla batmasi gibi batacagini anlayana kadar.
Neden mi yazdim? bu forumda belki bir iki gerekli msjim oldu ama hiç yorum yapmamistim zaten forumdada bir iki aya pek bi kimse kalmaz yazma geregi duydum çunki zor durumda kalan cocugunu colugunu bu isten geçindiren insanlarin kredisi olanlarin ve geliri olmayan ogrenci olanlarin msj larinida okudum o yuzden simdi sorayim Google'mu suçlu olan,quizmi ,paraya yatan partnerler mi yoksa bu yola mayin doseyen yukaridaki sektor sahipleri ve o mayina patlayacagini bile bile basan bizler mi ?

"Birakin yapsinlar,birakin ogrensinler,Hintliler Vietnamlilar bize on çeker,onlari gecelim herkes ogrensin,Yt bitmez,herkes gelsin ne kadar çok spam yapilirsa o kadar yt kazanir bizde sizde kazanirsiniz,sizler ne kadar kanal basarsaniz o kadar kazanirsiniz siz kazanirsaniz bende kazanirim,20.000 bin uyeyle buyuyoruz,buyudukce buyuyoruz,kampanyalar,satislar,reklamlar ve paralar milyarlarca paralar ..." Bunun gibi forumda geri gidin daha birçok mesaj akil verme bulursunuz kimler yazdi onlar kendilerini iyi biliyolar biz uç bes kazanirken onlar daha çok hemde daha çok kazanma hirsiyla sektoru genislettiler bilmedilerki bi sisme patlayip bumerang gibi kendilerinide vuracak ve sonunda olan oldu is bitti yapi paydos ne sistem hatasi ne birsey tamamen bir devrin bittigi yer burasi yani Yt nin yeni sistemi "spama yol yok" kapanmayan bi kaç partner veya adsense spamsa bi dahaki kesinlesmede onlarda çop.istedigin kadar server al buyuk hostingler daha çok kazansin ve istedigin kadar bot al para ver daha çok kazansinlar ama sen ben artik boyle kazanamayiz iste bu gelir kapisini boyle kapatanlar bir ay onceden isin bu hale gelecegini anladilar "Daily'e geçin muthis para var gozlerimle gordum","Daily içinde mutlaka vds gerekir iyi kazandirir"diyerek simdi de ordada aynisini yapmaya niyetliler.ama oda biter hemde daha çabuk biter cunki getirisi Yt nin 1/10 u bile degil dolari zor gorursun santim santim kazanç kesmez artik yt den sonra ve onlem sinyalleri basladi bir iki gun once yt'de 40000 5000 kanal yapanlar orda 50000 60000 kanal yapin yine zor yine zor
Bu isi yurtdisindayken surekli gorustugum (birisi bu forumun kurucusu kardesim serkan) iki erbabindan ogrenmistim ama bu kadar çabuk bitecegini tahmin etmemistim taki yukaridaki zati muhteremler isleri buyuttukce fazla yuklu geminin kaptaniyla batmasi gibi batacagini anlayana kadar.
Neden mi yazdim? bu forumda belki bir iki gerekli msjim oldu ama hiç yorum yapmamistim zaten forumdada bir iki aya pek bi kimse kalmaz yazma geregi duydum çunki zor durumda kalan cocugunu colugunu bu isten geçindiren insanlarin kredisi olanlarin ve geliri olmayan ogrenci olanlarin msj larinida okudum o yuzden simdi sorayim Google'mu suçlu olan,quizmi ,paraya yatan partnerler mi yoksa bu yola mayin doseyen yukaridaki sektor sahipleri ve o mayina patlayacagini bile bile basan bizler mi ?

suçlu 1 2 değil ki kardeşim.
Herkes kazansıncılar
Kategori paylaşanlar(ilk zamanlar paylaşım serbestti)
bot satanlar
bot alanlar
mail satanlar
partner maili satanlar
ağır spam yapanlar
render almadan yt to yt yapıp pişkin pişkin enayiler zaten render alıyor diyebilenler
Kapansada ödüyor diyip hunharca kanal açanlar
kazancını alenen paylaşanlar (15k 20k vs)
vs. vs. uzar gider

Neyse artık bitti. Bu kadar insan dailye kaydıgı an 1 ay bile ödeme yapmaz daily. Kimse heveslenmesin.

dailymotion un 2015 yılında satış bedeli 217.000.000 € (%80 hisse)

youtube un 2006 yılında satış bedeli 1.650.000.000 dolar.
şuanki değeri 40 milyar dolar falandı sanırım.

arkadaşlar burada kimse kimseyi suçlamasın .
herkes parasını alırken iyiydide şimdi durumlar sakata gelincemi kötü oldu millet.
ben ne agır spam yaptım ne bişey . bu zaten olacak birşeydi er yada geç. burada millete suç atmanın salça olmanın alemi yok. adsense ban olmayaydı herkes güllük gülistanlıktı ban olayı oldu millete suç bulmaya başladınız. GEREK YOK. zaten herkes biliyordu er yadageç böyle olacagını görende sizi yt ye ortak sanır.
o kadar atıp tutanlar ( yok çok kanal açtı yok bunu şunu fazla yaptı diyenler inanın kendi becerebilse 10 kat fazlasını yapardı )
adamlar güncelleme yaptı politika değiştirdi .
yapacak birşey yok benimde paralarım gitti .
bundan sonraki çizgilere bakalım kimseye sataşmadan. Bi sakin olalım olanlara olabileceklere bakalım . Akıllıca Durumlar ne olur ne oalcak.
durum ciddi uzun zamanın en büyük kıyımlarından bitanesi oldu ama asıl mesele TEK SEFERMİ yoksa bundan sonra adsenseler kapanan kanal sayısına göre mi muamele yapacak asıl mesele bunlar . boşverin kim kaç kanal yapmış kim ne yapmış

günaydınlar, sabah gözlerimi açtım ve 2 güzel adsensem günlemiş. Güne berbat başlamak bu olsa gerek.

İçinde yaklaşık 2 askeri ücret parası bulunan adsensem banlandı Araştırma yaptığımda bana göre birinci sebeb zamanında gelen 2 telif ve ben bu telifli hesabı silmek yerıne sadece videoları silmıstım Bu boş kanal da para kazanmalar gitmiş Zaten kanalda hıc video yok olmayan videonun para kazanması nasıl gidiyor ve bunun yüzünden adsense banlanıyor ve bu adsenseye bağlı 4 kanala İş Ortaklığı Devre Dışı Bırakıldı‏ mesajı geliyor Ben çok kazanan biri olmadığım için buradan gelecek paraya ıhtıyacım vardı ama kısmet değilmiş salık olsun Cenabı Allah kaza bela vermesın giden para olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri