Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar kesinlikle sistem hatası bence. Bir anda bütün adsenseler böyle banlanamaz. Hemde ödemelerden 2 gün önce.
İşverenin bütün personeli işten çıkarması demek dükkanı kapatması anlamına gelir. Yt kendini kapatmayacağına göre Demekki bi hata var.
Kaç tane yabancı forma baktım bir tane adsense ban konusu görmedim 723k üyelikli forma baktım yok arkadaş bir tane adsense ban konusu yok . Benim devreler iyice yanmaya başladı ...
adsense banlanınca kanallar kapanmıyormu bende tüm kanallar açık ve hala reklamlar çıkıyor ne iş anlamadım
Adsensen tertemiz arkadaşım biraz ara ver sadece senin para kazanma Vs. Gitmesi içerikle alakalı
Kadro alamayınca (özgün), belli bi süreden sonra atıyolar işten demek ki![]()
%100 Özgün olupta kanalı kapanan hiç yok çevremde , burada da kapanan varsa araya kaynamıştır diye düşünüyorum. Onlarda itirazdan sonra açtırırlar büyük bir ihtimalle.
Endonezya'da banlanma var bir forum sitesine baktım global bir temizlik yada bir hata olabilir 2 ihtimal daha rahatlatıcı tabi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.