Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
bu konuyu 1. sayfadan bei takip ediyorum yazılanları okuyorum bana en mantıklısı türkiyeye para kazanma açdıktan sonraki kapanma olacağına inanıyorum ... Ya tamam spam kanallar kapatılıyor ona eywallah ama birçok kişi tek adsense çalışıor özgün kanal bağlı diyor , peki bu hesap nasıl kapatılıyor ? Sistemsel hata oldugunu düşünüyorum özgün olupta adsensesi kapatılanların.

arkadaslar bunu her sene eylulde yapıyorlar gecen sene bende cok cektım adsenseden yıne aynısı oldu yıne yapıyorlar ama neye gore ve neye istinaden yaptık larına bı acıklama getırmıyorlar

hocam bu teoriyi güçlendiren olan ayakta olan adsensem 1 yıl önce açmıştım bu adsenseyi amatör videolar koydum ama para kazanmasını açmadım yatırdım öyle bu ay başında türkiye güncellemesi yapılınca para kazanmayı türkiye lokasyonlu yaparak açtım. şuan kapanmaya karşı direniyor. pazartesiye kadar ayakta kalırsa kesinlikle türkiye güncellemesinden kaynaklı olduğunu düşüneceğim hocam.

bu konuyu 1. sayfadan bei takip ediyorum yazılanları okuyorum bana en mantıklısı türkiyeye para kazanma açdıktan sonraki kapanma olacağına inanıyorum ... Ya tamam spam kanallar kapatılıyor ona eywallah ama birçok kişi tek adsense çalışıor özgün kanal bağlı diyor , peki bu hesap nasıl kapatılıyor ? Sistemsel hata oldugunu düşünüyorum özgün olupta adsensesi kapatılanların.

Son düzenleme:
Hesabım an itibari ile kapandı. İlk defa ödeme alacaktım. Bütün umutlarım suya düştü. O kadar emek verdim. Spam çalışmadım. 4 hane çöpe gitti :(

bızde aynıyız sıra bıze gelecekmı dıye beklıyoruz hocamm gelırse demekkı bızımle alakalı bı durum

Şu an 1 tane Form sitesi buldum 700k küsür üyesi olan , youtube adsense konulara bakıyordum da , şöyle bir yazı gördüm ;

"I Monetized My Videos BUT Late On Association to Adsense, Will I still Get Paid?"

adsense banı ile alakalı değil sanırsam ?

hocam bu teoriyi güçlendiren olan ayakta olan adsensem 1 yıl önce açmıştım bu adsenseyi amatör videolar koydum ama para kazanmasını açmadım yatırdım öyle bu ay başında türkiye güncellemesi yapılınca para kazanmayı türkiye lokasyonlu yaparak açtım. şuan kapanmaya karşı direniyor. pazartesiye kadar ayakta kalırsa kesinlikle türkiye güncellemesinden düşüneceğim hocam.

Bunun benzeri örnek olarak toplu kanal kapanmalarında türkiye lokasyonlu olan hic bir kanalım kapanmadı. Yani benim teorim de bu. Ama asıl olay bu banların haksız yapılmış olmasıdır. Buna dayanarak adamlar Türkiye'ye para kazanmayı yeni açtıklarını gözden kaçırarak incelemiş olabilirler. Kısmen de olsa bu da bir sistem hatasıdır ve bir umut düzelebilir tekrardan.Bence şimdi Mesaj ve itiraz yağmuruna tutma zamanı. Kaybedecek hiç birseyimiz kalmadı sonuçta.

resmen google fare gıbı koseyı sıkıstırdı bızı,
adsense odemelerle ılgıle gecıkmeyle basladı,partnere zıpladık partner spamı engelledı,
tekrar adsenseye donduk,sımdıde adsenseler banlanıyor,
sonun baslangıcıdır,gecmıs olsun.

hocam sana diyeyim dünyadan ses çıkmıyorsa bana göre bu olay kesinlikle türkiye güncellemesinden kaynaklı.

Şu an 1 tane Form sitesi buldum 700k küsür üyesi olan , youtube adsense konulara bakıyordum da , şöyle bir yazı gördüm ;

"I Monetized My Videos BUT Late On Association to Adsense, Will I still Get Paid?"

adsense banı ile alakalı değil sanırsam ?

Bide şunu sorayım Eylül ayında adsense açıpta ban yiyen var mı acaba ? Eğer ban yiyen yoksa güncelleme ile ilgili sorun olmuş olabilir ?

Bunun benzeri örnek olarak toplu kanal kapanmalarında türkiye lokasyonlu olan hic bir kanalım kapanmadı. Yani benim teorim de bu. Ama asıl olay bu banların haksız yapılmış olmasıdır. Buna dayanarak adamlar Türkiye'ye para kazanmayı yeni açtıklarını gözden kaçırarak incelemiş olabilirler. Kısmen de olsa bu da bir sistem hatasıdır ve bir umut düzelebilir tekrardan.Bence şimdi Mesaj ve itiraz yağmuruna tutma zamanı. Kaybedecek hiç birseyimiz kalmadı sonuçta.

yurtdısındada banlanmalar oluyormus,tr ozgu bır durum degıl,keske hata olsa

guıze bıttı dedık herkes adsenseye yoneldı bu sorunlar olacaktır arkadaslar normaldır dusunsenıze bır seye ne kadar yuklene bılırsınız herseyın bı sonu var

Arkadaşlar ben itiraz ettim hemen. Bence hesabı banlanan herkes itiraz etsin. Bu işte bir yanlışlık var.

Hicbirseyimiz kalmadi . Itiraz yagmuruna tutalim gogle forumlarina yazalim bu sistemsel hata bence robotlarin halt yemesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri