Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Arkadaşlar kesinlikle sistem hatası bence. Bir anda bütün adsenseler böyle banlanamaz. Hemde ödemelerden 2 gün önce.

Kaç tane yabancı forma baktım bir tane adsense ban konusu görmedim 723k üyelikli forma baktım yok arkadaş bir tane adsense ban konusu yok . Benim devreler iyice yanmaya başladı ...

Hala banlanan varmı arkadaşlar.Devam ediyormu yani banlanma.

Arkadaşlar kesinlikle sistem hatası bence. Bir anda bütün adsenseler böyle banlanamaz. Hemde ödemelerden 2 gün önce.

%100 Özgün olupta kanalı kapanan hiç yok çevremde , burada da kapanan varsa araya kaynamıştır diye düşünüyorum. Onlarda itirazdan sonra açtırırlar büyük bir ihtimalle.

İşverenin bütün personeli işten çıkarması demek dükkanı kapatması anlamına gelir. Yt kendini kapatmayacağına göre Demekki bi hata var.

adsense banlanınca kanallar kapanmıyormu bende tüm kanallar açık ve hala reklamlar çıkıyor ne iş anlamadım

Varsayımda bulunmayı sevmiyorum ama sistemsel bir hata olabilir arada bir Beyaz Futbolun resmi doğrulanmış kanalına giriş yapardım dün gece arattım kanal var ama tıkladığımda kapatıldığı yazıyordu spam vs. sebepten şaşırdım bugün de baktım kanal hiç yok arattığımda.Bu mümkünmüdür sizce ya da gerçekten bir hata mı yaptılar.2 Adsense kapatıldı ödeme beklediğim.Uykusuzluk yaptıracak bir durumdayız.Allah herkese sabır versin

hocam türkiye'ye özgü bir şey bu.... bu arada araştırman için sağol.

Kaç tane yabancı forma baktım bir tane adsense ban konusu görmedim 723k üyelikli forma baktım yok arkadaş bir tane adsense ban konusu yok . Benim devreler iyice yanmaya başladı ...

Adsensen tertemiz arkadaşım biraz ara ver sadece senin para kazanma Vs. Gitmesi içerikle alakalı

Temiz yazıyordu ancak bu gün banlanmış hocam bu adsense. Diğer adsense açık hala. 3 tanede kanal bağlı bakalım o ne olacak

%100 Özgün olupta kanalı kapanan hiç yok çevremde , burada da kapanan varsa araya kaynamıştır diye düşünüyorum. Onlarda itirazdan sonra açtırırlar büyük bir ihtimalle.

Hocam özgün değildi ama telifli bir video koymadım. Kapatmaları için bir sebep yok.

Endonezya'da banlanma var bir forum sitesine baktım global bir temizlik yada bir hata olabilir 2 ihtimal daha rahatlatıcı tabi

bitti heralde ya banlanma olayı. yada banlanacak adam kalmadı :D kaliforniyada mesai bitmiştir saat 18:00. pazar günüde banlamasalar bari :D hafta sonu işleme sokmamayı biliyor mezarsızlar. Ban neden atıyorlarsa :D Demek ki banın tatili yok. Ama bu saatten sonra durulur heralde biraz ya.

Son düzenleme:
En çok koyan o söz verilen bulaşık makınasını alamamak oldu. abv

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri