Adsense işleme girdikten sonra odemeye alamayan oluyormu?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
tamamen merakımdan soruyorum.ısleme gerdıkten sonra alamama gıbı luksumuz var mı keneleri arkadaslar,
SAYGILARIMLA..

Adsense Block Yapmazsa Sorun Bankada Olur Bir Çok Kişi Banka Havuzu Yuzunden Paralarını Dogru Dürüst Alamamıştı Olmuştu Öyle Şeyler Neyse Düşman Başına :))

gecelik faiz vb işlerde kullanıldığı için (İngiltere Borsa) 1 gün 1gündür hesabı yani düzen kapitalizm düzen onun için sabredin sabah yatar (:

eğer işlemde yazısını gördüysen sabah hesabına geçer 9 gibi ;) fazla takma bu şeyleri :D

Son Adsensemde pin zarfı elime ulaştığı gün pini girmek için login olurken bir baktım kapanmış, Allah kimseye göstermesin.

amın dostum sebep neydı
Geçersiz tık Youtube, halbuki hiç hit arttırma programıda kullanmamıştım organikdi herşey pc yide yeniledim, yüksek meblağ gitmesine rağmen sıkıntı içine girmedim pek tabi yatsa daha iyiydi ama insan hatalarından ders alıyor, tekrar yapabileceğimi biliyordum. :)

Geçersiz tık Youtube, halbuki hiç hit arttırma programıda kullanmamıştım organikdi herşey pc yide yeniledim, yüksek meblağ gitmesine rağmen sıkıntı içine girmedim pek tabi yatsa daha iyiydi ama insan hatalarından ders alıyor, tekrar yapabileceğimi biliyordum. :)

yanlıs anlama tecrubenden faydalanmak ıcın soruyorum menfaat olarak algılama lutfen.hatalarımdan ders alıyorum demıssın ne gıbı hata yaptın kı

yanlıs anlama tecrubenden faydalanmak ıcın soruyorum menfaat olarak algılama lutfen.hatalarımdan ders alıyorum demıssın ne gıbı hata yaptın kı
Bir çok unsur var şunu diyim yapma, ip yi çerezi mac adresi gibi basit şeyleri geçtim, bir adsenseden başka adsenseye kanal satın alıp bağlama en önemli unsur bu eğer kanal alacaksanda o adamın adsensesi ile beraber almaya bak diyip noktayı koyalım, kanal satışı yapan arkadaşları baltalamayalım.

benim isleme girdi odeme alcagim sabah kalkip baktigimda banlanmisti, isleme girme care degil

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bnm de işleme girdi dünden beri ama para halen yatmadı hesaba.halkbank.umarım yatar bugün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri