Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Girecek ustad girecek telas yok rahat olun.
Hep israilin oyunlari bunlar![]()
taa ilk işleme girmediğinde adsensede kimsenin parası kalmaz dediydin usta herkes ban yediydi bence bişi deme sen
---------- Spam Engelliyici 01:00 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------
vay namıssız israil
Dogru soze ne hacet.Dunde @mNote diyor bana abi isleme girecekmi diye,dedim girmeyecek. Ohh be iyiki girecek demedin yoksa hicbiri girmezdi diyor.taa ilk işleme girmediğinde adsensede kimsenin parası kalmaz dediydin usta herkes ban yediydi bence bişi deme sen
---------- Spam Engelliyici 01:00 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------
vay namıssız israil
Dogru soze ne hacet.Dunde @mNote diyor bana abi isleme girecekmi diye,dedim girmeyecek. Ohh be iyiki girecek demedin yoksa hicbiri girmezdi diyor.
Valla bu sefer egerki bi girmeme gibi birsye olursa harbi gelmis gecmis en buyuk kiyim olur kotude olur.Bu yuzden sanmiyorum bu sefer tutturacam.![]()
Bende hep girmemek istedim huyumu ve tahminlerimi iyi bildigimden ama konu ustune konu acip beni zorla cektiler ne yapim artik olan oldu.gönlümüz tutturman yanında ama iş sakat hiç girmicektin usta bu konuya sen![]()
işleme girceği varsada girmez artık![]()
Bende hep girmemek istedim huyumu ve tahminlerimi iyi bildigimden ama konu ustune konu acip beni zorla cektiler ne yapim artik olan oldu.![]()
zeki mürende bizi görecekmi
İmzanı değiştirir misin psikolojik baskı yapıyor![]()
hala diyorum bu kadar erkeğiz google ofisinden bir kadın aşık edemedik. ne güzel bilgi sızdırırdık. ha hepsi sapsa zaten aman aşık olmasınlar bize referandum ayağına gitmeyek
---------- Spam Engelliyici 22:16 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------
derken bize aşık olmasınlar toprağım sakat oldu o ne ya hepsi sap böyle![]()
hala diyorum bu kadar erkeğiz google ofisinden bir kadın aşık edemedik. ne güzel bilgi sızdırırdık. ha hepsi sapsa zaten aman aşık olmasınlar bize referandum ayağına gitmeyek
derken bize aşık olmasınlar toprağım sakat oldu o ne ya hepsi sap böyle![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.