Adsense İşleme Girdimi Girmedimi ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Ayın 23 ve Sonrasın'da Adsense Hesabınız İşleme Girdimi ?

• YT Adsense Girdi

Oy: 27 10,6%
  • YT Adsense Girmedi

Oy: 207 81,5%
  • Web Adsense Girdi

Oy: 4 1,6%
  • Web Adsense Girmedi

Oy: 16 6,3%

• Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir durum da var.Geçen ay mail gelmiş adsense lere ben yeni gördüm. Haziranda ödeme yönetimimizi değiştireceğiz diye bu ay da eski ödeme sisteminin son ödemesi yapılacakti yani belki yeni sistemi entegre ederken sıkıntı çıkmış olabilir. Aynı sıkıntı önümüzdeki ay da yaşanabilir

Şöyle bir durum da var.Geçen ay mail gelmiş adsense lere ben yeni gördüm. Haziranda ödeme yönetimimizi değiştireceğiz diye bu ay da eski ödeme sisteminin son ödemesi yapılacakti yani belki yeni sistemi entegre ederken sıkıntı çıkmış olabilir. Aynı sıkıntı önümüzdeki ay da yaşanabilir

ben en cok hazıran ayını merak edıyorum,şenlenecek form,soylemedı demeyın

http://i.hizliresim.com/2gJybN.png

Uzman tarafından en iyi cevap olarak işaretlenmiş. Galiba pazartesiyi salıya bağlayan gece olacak ödemeler.

Cevap atan arkadaş uzman felan değil normal üye kim dedi uzman olduğunu? Rütbesi yok, onu geçtim Google ile telefon görüşmemde adsense departmanıyla kimse iletişim kuramıyormuş gizlilik sebebiyle o yüzden tarih vermesi imkansız yetkili bile olsa

Herkes senaryo yazıyor bende yazacağım ulen. :D

Bildiğiniz gibi 1 kaç ay öncesine kadar youtube adsense ödeme politikaları değişti, 60 günde bir ödeme verecez gibi cins cins bir yazılar yazı bize bizde epey tartıştık. Acaba bu yürürlük mü işleme girdi ki.

Alın size süper bir senaryo. :D

POLİTİKALAR:
YouTube kullanım koşulları ve YouTube Partner Program İlkeleri 8 Nisan duyurusu ile yeniden güncellendi.
Bundan sonra yükleyeceğiniz videoları bu koşulları göz önde bulundurarak kabul etmiş olursunuz.

Kazanç elde etme: YouTube aşağıdaki şekillerde size ödeme yapar:
Kazanç elde etme. YouTube vidyolarınızdaki reklamlara göstermlerden ve de tıklamadan elde ettiği kazancın %55 kadarını sizinle paylaşacak. YouTube vidyolarınızda herhangi bir reklam gösterimi için zorlamayacak ve and YouTube servisinde bulunan reklam format tiplerini sabit tutacak. Açıklılık adına YouTube arama sonuçlarında çıkan sayfalardaki reklamlar ile alakalı diğer bütün kazanç sağlayanların hakkını saklı tuatar.

Abone Gelirleri. YouTube kayıt olma önerileri ile alakalı aylık görüntüleme yüzdesi olarak İçeriğinizin izlenme süregi ve görüntülenme sayısı için ödenen aylık kayıt aidatının %55 kadarını sizinle paylaşır. Eğer İçeriğiniz kullanıcı tarafından bir kaç kayıt dahilinde YouTube size temel abonelik ücretini öder.
Ödeme Hesabı Gerekliliği. Para kazanıp ödeme alabilmeniz için YouTobe kanalınıza bağlantılı aktif bir AdSense hesabınızın olması gerekliliği. YouTube geçerli bir ödeme metodunuz olmadığı sürece size herhangi bir şekilde borölu olmayacaktır.

Ödeme Koşulları, Limitler ve Vergiler. YouTube 100$ ve üzeri bir kazanç sağladığınızda 60 (altmış) gün içinde ve takip eden ayın sonunda size ödeme yapacak. Aşağıdaki koşullara uymadığınız sürece para kazanamazsınız. (a) Eşleşen üçüncü taraf içeriği Videonuz ile alakalı hak talebi olmaması gerekiyor (telif hakkı) (b) Yüklediğiniz videoda Kazanç Elde Etme kapalı durumda ise yada YouTube tarafından kapalı konuma getirilmişse (c) YouTube Partner Program üyeliğiniz askıya alınmışsa ya da sonlandırılmışsa (alttaki 4. madde ile alakalı olarak).

Sonlandırma. YouTube kullanım koşullarına uymadığınız taktirde aniden YouTube Partner Program üyeliğinizi askıya alabilir yada tamamen durdurabilir.

Ülke Kanunları. Ülke kanunları ve ve YouTube Hizmet Şartları uyuşmazlık çözüm hükümleri de bu Şartlar için geçerli olacaktır .

Muhtelif. Kullanılan terimler büyük harfle değil YouTube Hizmet Şartları tür terimlere verilen anlamlara sahip olacak bu Şartlar tanımlanan . Bu Koşullar yürürlüğe girdiği tarihten itibaren siz ve YouTube arasında yürürlükte olan herhangi bir ön para kazanma anlaşmaları da dahil olmak üzere YouTube İş Ortağı Programı'na ilişkin siz ve YouTube arasındaki tüm önceki veya mevcut sözleşmelerin yerini . Bu Şartlar tarafından değiştirilmediği sürece , YouTube Hizmet Şartları tam olarak yürürlükte kalır . Değiştirmek veya ( YouTube Hizmet Şartları açıklandığı gibi ) Hizmet Şartlarını revize etmek YouTube'un hakkı da bu Şartlar için geçerli olacaktır .

Bildiğiniz gibi 1 kaç ay öncesine kadar youtube adsense ödeme politikaları değişti, 60 günde bir ödeme verecez gibi cins cins bir yazılar yazı bize bizde epey tartıştık. Acaba bu yürürlük mü işleme girdi ki.

''60 (altmış) gün içinde ve takip eden ayın sonunda size ödeme yapacak''

Burada şair kazandığın anda ödeme alamazsın, ödeme limitini aşacaksın ve 60 gün içerisinde takip eden ayın sonunda alırsın ödemeni diyor.(Nisan kazancını mayısın sonu alıyoruz nisan 1 den 50-60 gün geçiyor zaten)

Normal şartlarda zaten bizde bugün kazandığımızı almak için 55-60 gün geçmesini bekliyoruz. Politikada bir değişiklik yok yani ama şu %55 olayı öncedende varmıydı onu hatırlayamadım.
İşte böyle bişeyler biraz karıştırmışta olabilirim.

POLİTİKALAR:

Bu senaryoyu kimse ruh hal kaldırmaz kardeş.Diyelim böyle birşey var ödeme yapılan adsenseler var onlara neden ödeme yapti

POLİTİKALAR:

Ödeme Koşulları, Limitler ve Vergiler. YouTube 100$ ve üzeri bir kazanç sağladığınızda 60 (altmış) gün içinde ve takip eden ayın sonunda size ödeme yapacak.

60 gün içinde ve takip eden ayın sonunda diyor senin senaryo iş yapmaz çünkü
Ocak 1 de 100 doları aşan biri o gün kazandıgı parayı zaten 52 gün sonra normal şartlarda alıyor:D:D adamlar takip eden ayın sonunda demiş Ocak kazancını zaten ocak ayını takip eden şubat ayının sonunda alıyoruz:d

Bu senaryoyu kimse ruh hal kaldırmaz kardeş.Diyelim böyle birşey var ödeme yapılan adsenseler var onlara neden ödeme yapti

Demek onları 60 gün olmuş diyelim:D , hocam bakmayın herkes birşeyler diyodu dayanamadım bende salladım. :D

Ödeme Koşulları, Limitler ve Vergiler. YouTube 100$ ve üzeri bir kazanç sağladığınızda 60 (altmış) gün içinde ve takip eden ayın sonunda size ödeme yapacak.

60 gün içinde ve takip eden ayın sonunda diyor senin senaryo iş yapmaz çünkü
Ocak 1 de 100 doları aşan biri o gün kazandıgı parayı zaten 52 gün sonra normal şartlarda alıyor:D:D adamlar takip eden ayın sonunda demiş Ocak kazancını zaten ocak ayını takip eden şubat ayının sonunda alıyoruz:d

Tamam az vur hocam az. :D

Bende senin gibi sadece burda takılı kaldım ama kimse ödendi belgesi koymadı en azından birisi bir ispatlasa bende rahatlicam bana sanki yattı diyenlerin samimiyeti inandirici gelmiyor kendi acimdan

Quiz ödemesini adsenseden almıyor mu ? Bunu dikkate alarak böyle birşey yazdım. Ama adsense bize ödemeyecekse quize neden ödüyor ? Karışık bir durum oluştu gibi...

karışık bir durum söz konusu değil aslında partnerler anlasma gereği paralarını bizden önce alıyorlar bildigin gibi ama şöle bişi var bunlarda işleme girmeme riski diye bişey yok kesinti oranı sabit vs vs o yüzden aslında bekleyebilcek durumu kenarda parası olanların partner çalışması onların daha çok işine gelicek bir iş çünkü adsenseler neden işleme girmiyor kimse bunun cevabını bulamadı yani bu ayki yüzde 90lık işleme girmeme değil her ay olan yüzde 5 bile olsa işleme girmeme meselesine takılmamak için diyorum :d

Yarın Amerikada resmi tatil diyorum da tınlayan yok :)
Almanyada da resmi tatil.Daha dogrusu tüm hristiyan ülkelerde kutsal günlerinden dolayi resmi tatil.
Buradan sunu cikarabiliriz Adamlar cuma izin aldi +haftasonu ve pazartesi tatili al sana 4 gün tatil etti.Bunun icinde google calisanlari azaldigindan adsenseler isleme girmedi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri