Adsense İşleme Girdimi Girmedimi ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Ayın 23 ve Sonrasın'da Adsense Hesabınız İşleme Girdimi ?

• YT Adsense Girdi

Oy: 27 10,6%
  • YT Adsense Girmedi

Oy: 207 81,5%
  • Web Adsense Girdi

Oy: 4 1,6%
  • Web Adsense Girmedi

Oy: 16 6,3%

• Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işi gücü bıraktım her pc de bir adsense açık sırası ile f5 yapıyorum 2 gündür kimseye konuşmuyorum yemiyor içmiyorum allah Yardımcımız olsun bu ay çok bekliyorum birde bu olay olunca çok çok kötü oldu.

Acaba ytparaya giren ipleri bulup bütün iplerin adsense hesaplarınımı işleme sokmadılar.
Öteki forumlarda böyle %80 %90 lık işleme girmeme oranı yok . :D

Resmen beynim ağrıdı strese girdim ödeme işleme girmediği gibi adsenselerin geleceğinin tehlikeye girmesi cabası

Bir tanede Web adsense işleme girmedi.

benim yt adsense işleme girmedi, web adsense işleme girdi parası yattı bitti bile. ankette yt adsense girmedi işaretledim

bir önceki anketten değişiklik yok yine yüzde 90 yine yüzde 90

Ozaman henüz işleme girmeye başlamamış belki yarın başlar.

Herkesin işleme girdiği sırada çoğu kişinin işleme girmemişti. Bunlar arasında web adsense ve yt adsense bulunuyordu. Sanırım bugün işleme girmeyen web adsenseler işleme girmiş o zaman demek oluyorki bu gece yada yarında yt adsenseler işleme girecek.

%95inin girmemiş yarın girer inşallah hepimizin

google forumların da son durum nedir takip eden arkadaşlar varsa yazarsa bilgileniriz.

Son 12 saatte google forum ve R10 dahil olmak üzere en fazla 5-6 kişi duydum işleme girdi diye. Bu gecede işleme girmesse direk partnere taşınacam böyle olmayacak bu iş.

Arkadaşlar yabancı formlarda son durum nedir acaba ? Bu Türkiye'deki işleme girmeme olayı diğer yabancı ülkelerde de var mı acaba ?

Son 12 saatte google forum ve R10 dahil olmak üzere en fazla 5-6 kişi duydum işleme girdi diye. Bu gecede işleme girmesse direk partnere taşınacam böyle olmayacak bu iş.

Adsense ödemezse partnerde ödemez değil mi mantık olarak ? Partner ödediyse adsensede öder yine mantık olarak. Ama beklemek cidden tedirgin edici sonucu iyi olur inşallah

Benim geçen ay işleme girdi sonra yolladılar gözüktü ama ortada para yok ya ben ne yapayım :D ?

3 adsense'da spama girdiydi işleme girmedi gireceğinide sanmam :D dilerim sizinkiler işleme girer yarın gerçi yarında Amerikada Memorial Day Resmi Tatil, Siz iyisimi Salı 'yı Çarşamba'yı bekleyin Panik yapmayın

Benim geçen ay işleme girdi sonra yolladılar gözüktü ama ortada para yok ya ben ne yapayım :D ?

3 adsense'da spama girdiydi işleme girmedi gireceğinide sanmam :D dilerim sizinkiler işleme girer yarın gerçi yarında Amerikada Memorial Day Resmi Tatil, Siz iyisimi Salı 'yı Çarşamba'yı bekleyin Panik yapmayın

Ödeme yollandı gözüküp bankada olmayınca google yardımda form var onu doldurunca yeniden hesaba gönderim sağlıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri