Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor

Cevap: Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor????

youtube simgeleri değişti :D
tdk5c.png

youtube simgeleri değişti :D
tdk5c.png

ne yani bu zava zingolar için mi onca kayıp ??!!! yuh diyorum bu youtube ye... başımıza masraf çıkarttı...

eskiler kanalda dağa az elektrık yakıyordu hafif belirgin ışıklar... ama bunlar 500 waltluk ampul gibi kanalda kazanılanlar elektrık masrafına yetmez :D boş iş miş hakkaten.. bizde para hesaplanıyor felan sandık .... yuh be google

Para hesaplanıyor sandık be :(

---------- Mesaj saat 21:04:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:56:01 civarında gönderildi. ----------

Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.

ne yani bu zava zingolar için mi onca kayıp ??!!! yuh diyorum bu youtube ye... başımıza masraf çıkarttı...

eskiler kanalda dağa az elektrık yakıyordu hafif belirgin ışıklar... ama bunlar 500 waltluk ampul gibi kanalda kazanılanlar elektrık masrafına yetmez :D boş iş miş hakkaten.. bizde para hesaplanıyor felan sandık .... yuh be google

aynen :)

bunlar 500 waltluk ampul gibi kanalda kazanılanlar elektrık masrafına yetmez :)

---------- Mesaj saat 21:24:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:06:36 civarında gönderildi. ----------

Peki Kanallardaki Video izlenimlerinde sıkıntı var mı?
Bende sanki izlenimler yavaşladı gibi ?
Normal mi Yoksa Genel mi ?

aynen :)

bunlar 500 waltluk ampul gibi kanalda kazanılanlar elektrık masrafına yetmez :)

---------- Mesaj saat 21:24:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:06:36 civarında gönderildi. ----------

Peki Kanallardaki Video izlenimlerinde sıkıntı var mı?
Bende sanki izlenimler yavaşladı gibi ?
Normal mi Yoksa Genel mi ?

benim izlemelerde var sıkıntı

tbö de izlenmede tık da değişiyor... geçmiş gunlerdeki var olan orantıda tutmuyor sanırım gun sonu bakıye kapanana kadar netleşmez... neyseki kanal saati TC saati deıl :D bakım onarım olur diye hep saati abd kanada tutuyorum :D neolur ne olmaz diye... taktik sizlerd eöyle yapın tc saat 12 de kapanıyor ertesı gune başlıyor...

tıklar normal gibi gözüküyor yanlız izlenmeler yarı yarıya düşmüş.

ekleme: kazanç tavan yaptı izlenmeler hala düşük.

Bende de diyorki: Üzgünüz bazı veriler gecikmiş durumda ama herhangi bi veri kaybı olmayacaktır.

Saymadigi sure boyuncaki tiklari az once hesaba gonderdi Adsense.Google yetkililerini tesekkur ederim :)

Bende henüz bir ekleme yok diye düşünüyorum. Şu saate kadar dünkü istatistikleri geçmiş olmalıydım.

Tıklar geldi sayfa To %6 Oldu Sayfa Görüntülenme çok düşük.

Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.

bende bu açıklama var

klasik youtube sendromları.

biraz abartı değil mi ?

İzlemeler yüklendi fakat tıklar kaybolmuş görünüyor, sayfa to %0,18 :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri