Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor

Cevap: Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor????

hiçbirşey yapmadım oylece duruyor benim hiçbir müdahalem yok
3 kanal ü de ingilizce

hiçbirşey yapmadığım halde adsense kesin banlıcak..
saçma sapan artmış aşırı şekilde

3 kanal ü de ingilizce

problem nedir hocam sayfo to mu?

hocam
öncelikle youtube de 3 kanalım var hiçbirinde görüntülemede aşırı bir artış yok
son 2 gündür aşırı şekilde tık geliyor. 2 günde 204 tık almışım.
26 eylülde kanalları açtım 26/09-07/10 arasında toplamda 97 tık 6528 görüntüleme var
son 2 günde (8-9/10) 2985 görüntülemeye 204 tık var coşan bir videomda yok :)
sorun burada tıklar abartılı bir şekilde artmış. bir kaç sitede (imleme )yayınlamak dışında birşey yapmadım. daha önceden de imleme sitelerini kullanıyordum oda ayrı zaten

3 kanal ü de ingilizce

benim istatistikler de böyle tık var izlenim var para vermiyor anlamadım gitti

hocam
öncelikle youtube de 3 kanalım var hiçbirinde görüntülemede aşırı bir artış yok
son 2 gündür aşırı şekilde tık geliyor. 2 günde 204 tık almışım.
26 eylülde kanalları açtım 26/09-07/10 arasında toplamda 97 tık 6528 görüntüleme var
son 2 günde (8-9/10) 2985 görüntülemeye 204 tık var coşan bir videomda yok :)
sorun burada tıklar abartılı bir şekilde artmış. bir kaç sitede (imleme )yayınlamak dışında birşey yapmadım. daha önceden de imleme sitelerini kullanıyordum oda ayrı zaten

Hocam bunlar normal şeyler örneğin bir kanalım var bana şimdiki 2 kazandırıyorsa 1 hafta sonra 4 kazandırabilir video yükleme video reklamların değişmiş olabilir belki videoları izle yanda hangi reklamlar çıkıyor bak bildiğimiz gibi videonun kenarlarında ilgi çekici bir reklam var ise haliylen tıklanmada aratabilir.Ama diyorsan şüpheleniyorum.O zaman yapacağın olay şu adsense geri bildirim yapıcaksın adsense yardım sayfası orayı açınca görürsün.Şikayetini yaz sayfa to oranım arttı de bu normal durum mu diye yaz.Adsense ekibi görücektir eğer bir saldırı varsa gerekli önlemi onlar alır yoksa zaten tıklanmaların organik bir şey olmaz

---------- Mesaj saat 11:26:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:21:13 civarında gönderildi. ----------

benim istatistikler de böyle tık var izlenim var para vermiyor anlamadım gitti

hocam 6.44 dolar vermiş işte daha ne istiyorsun o izlenime o kadar:D

Reklam istatistikleri bende %35'lerden %25'lere düştü son 2 gündür.
Büyük ihtimal Reklam çıkmıyor videolarda.
2 gündür çok sorun var.

yok bende tık var ama para vermiyor istatistiklerim size benzer ama para vermiyor.. toplam 25bin gösterim 80 tık var ama 0,00$ :S

Herkeste ayrı bir sorun var arkadaşlar.Zaman gerekiyor..

düzelmeli mutlaka... dünden beri felaket. geçen hafta da durduk yere 4 gün feci şekilde geçti plan yapamıyoruz yahu youtube.

Sanırım Bayramın gelmesi hepimiz için iyi olacak..

bendede sorun devam ediyor... izlenimler var ama tık yok...
tıklar mehter takımı gibi bir geliyorrr, sonra gidiyor... anlamadım gitti....
bakıyorum 15 reklam tık var sonra 1 oluyor 11 - 13 -15 -19 -21 - derken gene 15 e donuyor :D anlamadım gitti.. bu durumlarda kelime çalışmak lazım :D bende onu yaptım nasıl olsa izlenım bar reklam tıklanan az bari sağlam kelıme olsunda para gelsin.... eee siz sakın bu illere girişmeyin profesyonel işi bunlar :D

sorun devam edıyor beyler....
http://l1310.hizliresim.com/1g/9/tf1gj.png

kesinleşsin artık şu hesaplar :(

Sabırla bekliyoruz kardeşim :)

---------- Mesaj saat 15:29:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:28:25 civarında gönderildi. ----------

bakıyorum 15 reklam tık var sonra 1 oluyor 11 - 13 -15 -19 -21 - derken gene 15 e donuyor :D anlamadım gitti.. bu durumlarda kelime çalışmak lazım :D bende onu yaptım nasıl olsa izlenım bar reklam tıklanan az bari sağlam kelıme olsunda para gelsin.... eee siz sakın bu illere girişmeyin profesyonel işi bunlar :D

Tbm ye bak hey yavrum hey!

evet siliniyor tıklarım yaa gerçektende sistemleri arızalı google ın baştan tıklar gorunuyor sonra sılınıyor... anlamadım gitti.. ... adsense ler ve kanallar sağlam kalsında ne olursa olsun.. yapacak bişi yok.. sağlık olsun. geçer bu gunlerde elbet

kanal 1 ihtar aldımı bırak o kanalı... başka kanala geç ... 6 ay sonra bakarsın diğerlerine... arasa sil süpür onar işte... kapanacak yapcak bişi yok...

bende sabır çokda;her geçen gün gümleyen kanallar olunca-ne alacağımızı kestiremiyoruz,çok uzun sürüyor bu hesap kesimi:(

Hesap kesimi en erken ne zaman gördünüz? Hep 12-15 arası mı?

---------- Mesaj saat 15:35:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:34:51 civarında gönderildi. ----------

kanal 1 ihtar aldımı bırak o kanalı... başka kanala geç ... 6 ay sonra bakarsın diğerlerine... arasa sil süpür onar işte... kapanacak yapcak bişi yok...

Hocam ihtar almadım ben 6 dünya geneli yedim o kadar telif felan yok onları da sildim.Bakalım kısmet

Yaktın beni barış.........

Hesap kesimi en erken ne zaman gördünüz? Hep 12-15 arası mı?

---------- Mesaj saat 15:35:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:34:51 civarında gönderildi. ----------

Hocam ihtar almadım ben 6 dünya geneli yedim o kadar telif felan yok onları da sildim.Bakalım kısmet

12 sinden önce görmedim daha :(

12 si de hafta sonuna geliyor 14 e sarkmaz inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri