D
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam
öncelikle youtube de 3 kanalım var hiçbirinde görüntülemede aşırı bir artış yok
son 2 gündür aşırı şekilde tık geliyor. 2 günde 204 tık almışım.
26 eylülde kanalları açtım 26/09-07/10 arasında toplamda 97 tık 6528 görüntüleme var
son 2 günde (8-9/10) 2985 görüntülemeye 204 tık var coşan bir videomda yok
sorun burada tıklar abartılı bir şekilde artmış. bir kaç sitede (imleme )yayınlamak dışında birşey yapmadım. daha önceden de imleme sitelerini kullanıyordum oda ayrı zaten
benim istatistikler de böyle tık var izlenim var para vermiyor anlamadım gitti
sim.com/1g/9/tf1gj.pngkesinleşsin artık şu hesaplar![]()
bendede sorun devam ediyor... izlenimler var ama tık yok...
tıklar mehter takımı gibi bir geliyorrr, sonra gidiyor... anlamadım gitti....
bakıyorum 15 reklam tık var sonra 1 oluyor 11 - 13 -15 -19 -21 - derken gene 15 e donuyoranlamadım gitti.. bu durumlarda kelime çalışmak lazım
bende onu yaptım nasıl olsa izlenım bar reklam tıklanan az bari sağlam kelıme olsunda para gelsin.... eee siz sakın bu illere girişmeyin profesyonel işi bunlar
sorun devam edıyor beyler....
http://l1310.hizliresim.com/1g/9/tf1gj.png
evet siliniyor tıklarım yaa gerçektende sistemleri arızalı google ın baştan tıklar gorunuyor sonra sılınıyor... anlamadım gitti.. ... adsense ler ve kanallar sağlam kalsında ne olursa olsun.. yapacak bişi yok.. sağlık olsun. geçer bu gunlerde elbetkesinleşsin artık şu hesaplar![]()
Sabırla bekliyoruz kardeşim![]()
bende sabır çokda;her geçen gün gümleyen kanallar olunca-ne alacağımızı kestiremiyoruz,çok uzun sürüyor bu hesap kesimi![]()
kanal 1 ihtar aldımı bırak o kanalı... başka kanala geç ... 6 ay sonra bakarsın diğerlerine... arasa sil süpür onar işte... kapanacak yapcak bişi yok...
bendede sorun devam ediyor... izlenimler var ama tık yok...
tıklar mehter takımı gibi bir geliyorrr, sonra gidiyor... anlamadım gitti....
bakıyorum 15 reklam tık var sonra 1 oluyor 11 - 13 -15 -19 -21 - derken gene 15 e donuyoranlamadım gitti.. bu durumlarda kelime çalışmak lazım
bende onu yaptım nasıl olsa izlenım bar reklam tıklanan az bari sağlam kelıme olsunda para gelsin.... eee siz sakın bu illere girişmeyin profesyonel işi bunlar
sorun devam edıyor beyler....
http://l1310.hizliresim.com/1g/9/tf1gj.png
Hesap kesimi en erken ne zaman gördünüz? Hep 12-15 arası mı?
---------- Mesaj saat 15:35:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:34:51 civarında gönderildi. ----------
Hocam ihtar almadım ben 6 dünya geneli yedim o kadar telif felan yok onları da sildim.Bakalım kısmet
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.