adsense kapatma talebi.

• Kullanıcı OsC@R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Merhaba arkadaşlar yeni konu açmayım dedim :) Size bir şey danışıcam.52 sterlin kesinleşmiş pinli ingiltere hesabım var.Bunu iptal ettirirsem sizce payoonere gönderir mi adsense parayı? Yabancı adsenseler de deneyen oldu mu hiç iptal etme olayını?

Merhaba arkadaşlar yeni konu açmayım dedim :) Size bir şey danışıcam.52 sterlin kesinleşmiş pinli ingiltere hesabım var.Bunu iptal ettirirsem sizce payoonere gönderir mi adsense parayı? Yabancı adsenseler de deneyen oldu mu hiç iptal etme olayını?

Göndermesi lazım hocam. Ülke ayrımı yok diye biliyorum o konuda. Sil paran yatsın geri aktif edebilisoun zaten. Tekrar kullanmaya devam edebilirsin :)

Arkadaşlar hesabınız spama da düşse ödeme eşiğinin altında da olsa yani xx TL bile olsa hesabınızı kapatın. Ödeme bilgileri girilmiş olsun. Kapattıktan yaklaşık 20 gün sonra paranızı hesabınıza gönderiyorlar.

arkadaşlar yakın zamanda adsense'yi iptal eden biri var mı ? ödemeyi en geç kaç gün içinde yapıyorlar tecrübesi olan yazabilir mi ?

Geçen hafta denedim. 182 TL kesinleşmiş param vardı spama düşen adsense içinde. Kapatma talebinden 1 gün sonra para hesabıma yattı. Yapman gerekenler şunlar :

- Adsense panelinde ayarlar kısmında hesabı iptal et seçeneğine tıkla.
- Kesinleşmiş tutar 90 gün içinde ödenir falan diyecek. Sen ona bakma. Devam et. Hesabı kapat.
- Sonra mail adresine kapatmak istediğine dair bir link gelecek. O linke tıklayıp hesap kapatma işlemini bitirmiş olacaksın.
- Ertesi gün paran elinde. Bilemedin bir gün sonra.

NOT : Parayı alabilmek için adsense hesabına pini girmiş ve önceden bir banka hesabı tanımlamış olman lazım. Burayı sakın unutma.

hocam artık verilmiyormu 2 tane kapattım odeme gelmedi hala pinli adsense

Bende garip bir olay oldu.1 hafta önce adsenseyi sildim adsenseyi sildikten 2-3 gün sonra adsense geri yüklenmişti kendi kendine ama şu an hazır hale getiriyoruz yazısı çıkmıştı ve hala adsensede öyle yazı duruyor tam aktif değil silinmiş de değil. Para da şimdilik gelmedi bakalım ne olucak :)

3 adsense sildim 1 tanesi silmemin 2.gününde ödendi diğerleri de halen ödenmedi işleme geçmedi ikisi de pinli banka bilgileri girilmiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri