Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

sokağa dökülen dökülene acaba bize yer kaldı mı? ... Neyse Yotube dönecek olursak aslında bu kadar bu işi bilen adamlarız.. içimizden biri çıkıp bir site kursa, herkes oraya youtube yükleme yaptıgı gibi ykleme yapsa her video sahibi kendi reklamından para kazansa, siteye aynı videolar ikikez yuklenemese, youtube ile hiç ugraşmasak ah ne güzel olurdu.... Uçururduk siteyi emin olun.... Ama aynı youtube gibi sistemler olacak.. beni aşar bu proje ama kimbilir içinizde öyle güce sahip birileri vardır belkide....

kardeş dediğin gerçekden güzel bişey fakat bu youtube sistemi bi tek dünyada abd de var. yani sadece tr geri kalmış deil birçok gelişmiş ülkede bile yok.fakat birçok yerden öğrendiğim bilgilere göre microsoft,google,facebook gibi büyük firmalarda çalışan türk mühendis çok. yapsalar yaparlar tabi ama işde bu ülkenin başında bu kadar bela varken yaptırırlarmı o sorun.

ayrıca bu youtube , google gibi firmalar 10-15 yıl önce kurulan firmalar. kuruldukları zaman alanlarında tek firmalardı rekabet yokdu fakat şuan öyle deil malesef. o yüzden kurulan firmaların google,youtube gibi tutacağını sanmam.
gelse gelse yandex gelir onunda daha zamanı çok.

ARKADAŞLAR BEN ŞUNU YAZIP GÖNDERDİM!
kanalımın adsense kimlik bilgisi başka bir adsenseyi gösteriyor .. bunun sebebi nedir ? Benim yyıncı kimliğim var ama videoların kazancı başka bir adsenseye aktarılıyor neden?
İt gibi gece gündüz uğraşıyorum.. Sayenizde gözlerim şaşı oldu. Sömüre sömüre bizimi sömürmeye karar verdiniz? Ölmeyecekmisiniz kardeşim ne yapacaksınız bu kadar parayı.. Allah sizi Davul etsin ne diyim ben sizin gibi hıyar kafalı Maymun iştahlı adamlara… Kazma herifler.. Bizi başka milletlerle karıştırmayın.Biz kazanıyorsak sizde kazanıyorsunuz. Sizi Türkiye de zaten mahkeme kararıyla yasaklayacaklar kısa süre içinde.. Acaba siz şimdiden bu tedbiri alıp kanalları kendize yönlendirip bize bir s.ktir çekme işlemine mi başladınız? Bana öyle geliyor ki siz bizim kanalları kendinize yönlendirerek bizim video kazançlarına el koyacaksınız. Nede olsa Türkiye den size girilemeyecek. Türkiye pazarındaki tüm videolar yavaş yavaş size dönecek… Öyle mi?

hocam herkes kanalının analitik bölümüne girip sayfa altındaki geri bildirim gönderden videolarımdan para kazanamıyorum çünkü adsense yayıncı kimliğimle video yayıncı kimliğim uyuşmuyor.çözüm önerilerinizi bekliyoruz tarzı bi yazı gönderirse belki tek tek de olsa takarlar bizi

ben bütün kanalalrımda yaptım herkes yapın utanmadan geri bildirimleri önemsiyoruz yazmışlar bakalım :)

şuan durum ne yeni kanallar için

bu sorun düzelmicek heralde. bu ay youtube a para lazım oldu sanırım.

Konuyu okumadan önce farkında değildim. Para azda olsa geliyordu ve yeni açtığım kanallara gece gündüz yüklenmeme rağmen belirli sayıyı geçemiyordum. Sorun videolar çok hit almamasına bağlamıştım. Konuyu okuduktan sonra yedek adsense ocak ayından sonra izlenen bir kanalımı bağladım vekoca birgün hiç izlenim göstermedi. Eski kanallarımdan bir tanesini bağladım dün. Bu gün baktığımda bütün izlenimler gösterilmiş reklam tıklamalarıda gösterilmişti. Eski kanallarda sorun yok doğru fakat tekrar kanalımı kendi adsensime bağladığımda bu sefer onunda yansımaları gözükmemeye başladı. Eski kanallar ile bir süre devam edin. Onlara gözünüz gibi bakın bir süre.

Arkadaş bendeki şansın ben taa....
Özgün olarak çalışmalara başladık. İki video attık kanal izlenme almaya başladı ama panele gelen giden yok. Bu yüzden video atamıyorum kaç gündür. :(

pff :S arkadaş bende diyorum niye kazanç yok kaç gundur boşa uraşıyoru şuan resmen

Kazançlardaki düşüş demekki böyle birşeyin habercisiymiş

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Beyler Türkçe özgün içerik çalışıyorum ve açıkçası kanalın gidişatını da gayet iyi buldum. Ancak durum böyle olunca düşüncelere daldım. Partner olarak mı devam etsem acaba?
Nacizane önerilerinize açığım.

Üstadlarda bir yazsa konuya onlardaki durum nedir acaba ?

o degılde ızlenımler ve tıklar'Da artıs hıc yok 4 5 saattir aynı sayırlarda duruyor adsensede .

sorun devam edıyor... bahsedildiği gibi. ama şunu belirtmek isterim. konuyu bu sefer full detaylı oalrak geri bildirim yaptım... umarım bu sefer ciddiye alırlar...
+-+-+-
peki bu bahsedilen kanalı partnere geçiren varmı ? partnere geçince iyileşiyormu ?? yazarsanız arakdaşlar bende ona gore hareket edicem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri