- Web sitesi
- www.ytpara.com
peki ocak 7' den sonra kanal açıp adsenseye bağlayıp Pub id si kendi adsensesine ait olan varmı ????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki ocak 7' den sonra kanal açıp adsenseye bağlayıp Pub id si kendi adsensesine ait olan varmı ????
ocakda gelecek olan youtube un yeni sürprizlerini görmeye başladık. şuan birçok kanalımda var bu sorun. boş boş beklemektense bişeyler yapmak lazım.
büyük ihtimal kanalların adsense ile ilişkilendirilmesinde sorun var. çünkü adsensede engellediğim reklamlar yeni kanallarda çıkmaya devam ediyor.
çok canınızı sıkmayın arkadaşlar zatii 15 gün içinde türkiyede youtube yasaklanacamış![]()
çok canınızı sıkmayın arkadaşlar zatii 15 gün içinde türkiyede youtube yasaklanacamış![]()
yasa geçerse zaten direk kapanirama önce twiiter face gider
![]()
kardeş o işler öyle kolay deil. ayrıca youtube un tr de yasaklanması yabancı içerik çalışanları etkilemez.
youtube un yasaklanması ülke ekonomisini etkiler. başda muyap çalışanları sokağa dökülür![]()
google forumlarında millet kan ağlıyor. kanalımı adsense'a bağladım görüntüleme yok. pub id farklı gözüküyor diye yazan onlarca kişi var. moderatörlerin cevabı ise hep aynı ve şu: "doğru adsense bağladığınıza emin misiniz? tekrar adsense id'inizi kontrol eder misiniz? kanalı adsense tekrar bağlayıp doğruluğundan emin olun"
onlarca başlığa yazılan tek cevap bu. millet yırtınıyor doğru bağladım sıkıntı yok. ama benim adsense id'im gözükmüyor diyorlar. adminler kafayı yemiş ya da bilerek böyle yazıyorlar. bir değil iki değil herkes mi yanlış bağlayacak adsense'i. dalga geçiyorlar resmen.
If you would like me to ask YouTube Partner support to take a look, I need to know more details:
- when you connected your AdSense account
- whether you see any page views recorded for Hosted AdSense for Content in your AdSense account
- whether you see any estimated monetized playbacks in your YouTube Analytics
- your YouTube channel URL
Bir Adsense moderatörü ile yazıştım. Yazdığı cevap
Adsense hesabınızı ne zaman bağladınız? Adsense hesabınızda para kazandıran oynatma görebiliyor musunuz? Youtube analytics de para kazandıran oynatma görebiliyor musunuz? kanal adresiniz nedir? bunları yazarsam youtube destek hattına iletebileceğini söylemiş..
ben de bu sorunu sadece ben değil yüzlerde binlerce kişinin yaşadığını söyledim. kendi bilgilerimi versem bile bu hiç bir şeyi çözmeyecek dedim. youtube destek hattına 7 ocaktan sonra hiç bir kanalın adsense'a doğru bağlanamadığını pub id'lerin yanlış olduğunu söylemesini ilettim. oyalama taktiği gibi. çünkü her gün onlarca kişiye aynı cevabı yazıyor. adsense çalışanlarınında bir yetkisi yok açıkçası. cevap gelirse sizinle paylaşırım.
hocam herkes kanalının analitik bölümüne girip sayfa altındaki geri bildirim gönderden videolarımdan para kazanamıyorum çünkü adsense yayıncı kimliğimle video yayıncı kimliğim uyuşmuyor.çözüm önerilerinizi bekliyoruz tarzı bi yazı gönderirse belki tek tek de olsa takarlar bizi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.