- Web sitesi
- www.ytpara.com
Acaba Sistem Yılını 2013 yapsak
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Acaba Sistem Yılını 2013 yapsakAklıma kötü kötü şeyler geliyor
Partnerliğe geçsek bu sorunu aşabilir miyiz? Her gün boşuna gidiyor izlenmeler.
Benim düşüncem; sorun eski veya yeni kanalda değil, kanalı 1 ocaktan sonra adsense hesabına bağlamamızdadır. Çünkü 1 ay önce yani 2014 e girmeden açtığım kanalı 1 ocaktan sonra adsense hesabına bağladım analytics te kazançlar sıfır videoların kaynak koduna bakıyorum bağladığım adsense nin pubu görünmüyor.
hocam ne yani youtube 1 ocakdan sonra adsenseye baglanan kanalların kazancını kendınemı alıyor![]()
hocam ne yani youtube 1 ocakdan sonra adsenseye baglanan kanalların kazancını kendınemı alıyorbence yenı guncelleme yaparken yıne hata olustu yabancılardada aynı sorun varmıs bence kompile youtubeden kaynaklanan sorun . zaten bılerek boyle bırsey yapsa kım youtube'ya vıdeo atarkı kazanmadıkdan sonra google adwords reklamlarını %50'den fazlası youtube'dan kazanıyor gosterım alıyor .
evet ben de bundan söz ediyorum detaylı olarak yazdım neden olduğunu..
hocam yazdıgınızı forum'da paylasın nereye gonderılecekse adresıde verın herkes oraya toplu mail atsın .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.