Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

okadar kanalım var gunluk en az 10k ızlenım alıyorum adsenseye yansıyan max 1900 goruntuleme 2k bıle degıl :( tıkda en fazla 25 oda cok cok zor bosa gıdıoyr okadar ızlenım kazanc .

Acaba Sistem Yılını 2013 yapsak :D Aklıma kötü kötü şeyler geliyor

sistemi geri yükleyip deneyelim . olmadı format bile atabiliriz kesin çözüm :D

şaka maka bu düzelmezse youtube işi biter. ancak benim 6 ocakta açtığım 2 kanalımda kendi pup numaram gözüküyor ilginç değilmi ?

bence bu sorun geçici-öyle olmasa özgün kanal açan adamlara ne cevap verecekler,kendi ipini çekmek gibi bir şey olur,ben sevmedim bu ocak ayını ((

Geçici diye umuyoruz ama ben 6-7 aydır hiç bu tür ve böyle uzun süren bir sorun görmemiştim

şu ocak güncellemedi nedir yahu bu konuyla alakası var mı ki arkadaş 6-7 aydır bu sorun var diyor

arkadaşlar boyle duracagımıza mesaj atsak google adsenseye veya youtube bıldırsek sorunu .

Partnerliğe geçsek bu sorunu aşabilir miyiz? Her gün boşuna gidiyor izlenmeler.

Benim düşüncem; sorun eski veya yeni kanalda değil, kanalı 1 ocaktan sonra adsense hesabına bağlamamızdadır. Çünkü 1 ay önce yani 2014 e girmeden açtığım kanalı 1 ocaktan sonra adsense hesabına bağladım analytics te kazançlar sıfır videoların kaynak koduna bakıyorum bağladığım adsense nin pubu görünmüyor.

Arkadaşlar şöylede bir durum var benim 26 27 aralıkta yüklediğim videolardada aynı şey çıkıyor bence bu durum farklı bir durum olay 1 ocak sonrasıyla ilgili değil

Benim düşüncem; sorun eski veya yeni kanalda değil, kanalı 1 ocaktan sonra adsense hesabına bağlamamızdadır. Çünkü 1 ay önce yani 2014 e girmeden açtığım kanalı 1 ocaktan sonra adsense hesabına bağladım analytics te kazançlar sıfır videoların kaynak koduna bakıyorum bağladığım adsense nin pubu görünmüyor.

hocam ne yani youtube 1 ocakdan sonra adsenseye baglanan kanalların kazancını kendınemı alıyor :D bence yenı guncelleme yaparken yıne hata olustu yabancılardada aynı sorun varmıs bence kompile youtubeden kaynaklanan sorun . zaten bılerek boyle bırsey yapsa kım youtube'ya vıdeo atarkı kazanmadıkdan sonra google adwords reklamlarını %50'den fazlası youtube'dan kazanıyor gosterım alıyor .

hocam ne yani youtube 1 ocakdan sonra adsenseye baglanan kanalların kazancını kendınemı alıyor :D bence yenı guncelleme yaparken yıne hata olustu yabancılardada aynı sorun varmıs bence kompile youtubeden kaynaklanan sorun . zaten bılerek boyle bırsey yapsa kım youtube'ya vıdeo atarkı kazanmadıkdan sonra google adwords reklamlarını %50'den fazlası youtube'dan kazanıyor gosterım alıyor .

Geçen senede nisan ayında buna benzer bir sorun olmuştu.Nisan ayının başlangıcından 9 mayısa kadar yeni katılan kimsenın kazancları yansımamıstı.Buda aynısı gibi olmaz inşallah.Parayıda vermemişlerdi.

hocam yazdıgınızı forum'da paylasın nereye gonderılecekse adresıde verın herkes oraya toplu mail atsın .

Söylemek istediğinden pek te bir şey anlamadım sorunumu adsense foruma mı yazayım? zaten herkes yazmış bana bir faydası olacağını sanmıyorum

Partnerlikte ödeme yapılmaması sorunu şu anda sadece Awesomeness te diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.

Ve diğer bilgi doğrudur. Ocaktan önce açılan ve sorunsuz reklam görünen ama ocaktan sonra adsense değişikliği yapılan kanallarımda aynı sorun var.

Google da o kadar uzman adamlar Mühendisler var ki, bu kadar basit bir sorunu 2 haftadır çözememeleri bana garip geldi,
Bu işin içinde başka bişi var gibi geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri