üzerine soğuk su içelim 2 haftadır google'a çalışıyoruz. ben videolardan reklamı kaldırdım. bir kısmını da özele aldım. boşuna reklam yayınlamanın alemi yok. adsense id gözükene kadar anlamsız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim ben dün (13.01.2014 te) kanal açtım onda bu dediklerini yaptım.. resimde verdiğin kod var. aynı rakamlar var.. o zaman bence problem yok
Google da o kadar uzman adamlar Mühendisler var ki, bu kadar basit bir sorunu 2 haftadır çözememeleri bana garip geldi,
Bu işin içinde başka bişi var gibi geliyor.
Söylemek istediğinden pek te bir şey anlamadım sorunumu adsense foruma mı yazayım? zaten herkes yazmış bana bir faydası olacağını sanmıyorum
evet ben de bundan söz ediyorum detaylı olarak yazdım neden olduğunu..
Bu parayı iç ediyorlar.
Geçen ay arkadaşımın 15 kanalı 0.00 kazançlı idi.
Hiçbiri Adsenseye yansımadı.
Herkes soğuk su içsin.
Bende de bu ay açtığım 10 kanalın 7 si 13 Ocak'ta ancak kendi Adsense Pub ID oldu.
Zaten bir kanalın kazancınıda paylaştım bu konuda.
( kaldıki izlenimler ve kazançlar daha da fazladır aslında )
Herkes 1 Bardak soğuk su içsin o kazançların üstüne.
Toplamda 3 kanalım kaldı Kendi Pub-ID olmayan.
Bakalım kaç günde düzelecek onlarda.
Edit : Ay başı itibarıylada eski-yeni Pub-Id benim olan kanallarda izlenim vs yinede ya çok çok az sayıyor yada hiç saymıyor.
Kaç günde yansıdı
Bende de butür kanallarda 9 ocakta tekrar Adsense Değiştir deyip Yt üstünden tekrar ilişkilendirdim, bugün baktığımda ancak benim kanalların Pub Id gelmiş.
13 Ocakta kanal benim Adsense Pub Id gösteriyordu.
Kanalı 3 Ocak'ta açmıştım, 4 Ocak'ta Adsense bağlamışımdır.
1 Gün sonra.
13 ocak'ta ancak Analitikte böyle bir istatistik var.
Yani 9 Gün sonra.
9 Günlük bir gecikme var.
Bu 9 gündeki izlenimler vs Google'ın cebinemi girdi bilemiyorum.
Normalde 1-2 günlük gibi görüyor Raporları.
Ocak geldi Herşey çorba oldu Google çok teşekkürler.
hocam burada demıssınız ya detaylı olarak yazdım yazdım dedıgını sorunu youtube veya google'a mı bıldırdınız mesaj atarak eğer oyleyse yolladıgınız mesajı forum'da paylasın bızlerde aynı sorundan muzdarıp oldugumuz ıcın toplu mesaj atalım google youtubeye . demek ıstedım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.