Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

üzerine soğuk su içelim 2 haftadır google'a çalışıyoruz. ben videolardan reklamı kaldırdım. bir kısmını da özele aldım. boşuna reklam yayınlamanın alemi yok. adsense id gözükene kadar anlamsız.

kardeşim ben dün (13.01.2014 te) kanal açtım onda bu dediklerini yaptım.. resimde verdiğin kod var. aynı rakamlar var.. o zaman bence problem yok

kardeşim ben dün (13.01.2014 te) kanal açtım onda bu dediklerini yaptım.. resimde verdiğin kod var. aynı rakamlar var.. o zaman bence problem yok

kendi adsense kodun olacak. resimdeki google'ın kendi kodları. senin adsense kodun varsa sorun yoktur. tekrar kontrol eder misin.

Acaba google mühendisleri artık işin içinden çıkabiliyor mu merak ettim neredeyse 15 günde bir komple birşeyler değişiyor biz menüleri takip edemiyoruz adamlar birde kod yazıyor buna.Yani bu kadar basit bir sistem ancak bu kadar karmaşık hale getirilebilir gerçekten uzman mühendisler.

işim garibi eski kanalımın istatislikleride sayilmiyor 2 gün öncesine bakiom 0 izlenme 1 haftaya bakiom 5-6 bin izlenme 0 kazanç sapıttı iyice youtube

Bu parayı iç ediyorlar.
Geçen ay arkadaşımın 15 kanalı 0.00 kazançlı idi.
Hiçbiri Adsenseye yansımadı.
Herkes soğuk su içsin.
Bende de bu ay açtığım 10 kanalın 7 si 13 Ocak'ta ancak kendi Adsense Pub ID oldu.
Zaten bir kanalın kazancınıda paylaştım bu konuda.
( kaldıki izlenimler ve kazançlar daha da fazladır aslında )

Herkes 1 Bardak soğuk su içsin o kazançların üstüne.

Toplamda 3 kanalım kaldı Kendi Pub-ID olmayan.
Bakalım kaç günde düzelecek onlarda.

Edit : Ay başı itibarıylada eski-yeni Pub-Id benim olan kanallarda izlenim vs yinede ya çok çok az sayıyor yada hiç saymıyor.

Aynı problem bendede var yeni kanalımınkiler gözükmüyor hiç :(

Söylemek istediğinden pek te bir şey anlamadım sorunumu adsense foruma mı yazayım? zaten herkes yazmış bana bir faydası olacağını sanmıyorum

evet ben de bundan söz ediyorum detaylı olarak yazdım neden olduğunu..

hocam burada demıssınız ya detaylı olarak yazdım yazdım dedıgını sorunu youtube veya google'a mı bıldırdınız mesaj atarak eğer oyleyse yolladıgınız mesajı forum'da paylasın bızlerde aynı sorundan muzdarıp oldugumuz ıcın toplu mesaj atalım google youtubeye . demek ıstedım

Bende az önce farkettim 2 kanalımda pub-id yokmuş.Yeni açmıştım kanalları

Bu parayı iç ediyorlar.
Geçen ay arkadaşımın 15 kanalı 0.00 kazançlı idi.
Hiçbiri Adsenseye yansımadı.
Herkes soğuk su içsin.
Bende de bu ay açtığım 10 kanalın 7 si 13 Ocak'ta ancak kendi Adsense Pub ID oldu.
Zaten bir kanalın kazancınıda paylaştım bu konuda.
( kaldıki izlenimler ve kazançlar daha da fazladır aslında )

Herkes 1 Bardak soğuk su içsin o kazançların üstüne.

Toplamda 3 kanalım kaldı Kendi Pub-ID olmayan.
Bakalım kaç günde düzelecek onlarda.

Edit : Ay başı itibarıylada eski-yeni Pub-Id benim olan kanallarda izlenim vs yinede ya çok çok az sayıyor yada hiç saymıyor.

Kaç günde yansıdı

Emeğine Sağlık,aynı problem bendede var yaklaşık 7 gün önce yeni bir kanal oluşturdum izleme ve para kazanma iyi durumda fakat Adsense hesabıma hiçbiri yansımıyor inşallah en kısa zaman da düzeltilir yoksa bütün emekler çöpe gidecek gibi

Kaç günde yansıdı

burdaki mesajda yazdım bu konuda.

http://www.ytpara.com/213391-post49.html

Bende de butür kanallarda 9 ocakta tekrar Adsense Değiştir deyip Yt üstünden tekrar ilişkilendirdim, bugün baktığımda ancak benim kanalların Pub Id gelmiş.
13 Ocakta kanal benim Adsense Pub Id gösteriyordu.

Kanalı 3 Ocak'ta açmıştım, 4 Ocak'ta Adsense bağlamışımdır.
1 Gün sonra.
13 ocak'ta ancak Analitikte böyle bir istatistik var.
Yani 9 Gün sonra.

9 Günlük bir gecikme var.
Bu 9 gündeki izlenimler vs Google'ın cebinemi girdi bilemiyorum.
Normalde 1-2 günlük gibi görüyor Raporları.

Ocak geldi Herşey çorba oldu Google çok teşekkürler.

9-10 Günlük bir gecikme var ama Ben Adsenseyi Değiştir dediğim günden sonra 9-13 Ocak arası 4 Gün var.

Yeni bağladığım kanallar ise 12-13 Ocak onlarda bekliyorum 3 kanal.

Ama Adsense sayımlarıda adam gibi yapmadığı için kazançlar dipte.
Yani bu 7-8 kanal benim pub-id ama kazançlar berbat.
1 yada 2 gün saymış olabilir diye düşünüyorum yada sadece 1 gün saydı.
Hiçbir fikrim yok o konuda.
Çok sağlam Matematik lazım bu Yt algoritmasını anlamak için, oda bende yok.
:cool:

hocam burada demıssınız ya detaylı olarak yazdım yazdım dedıgını sorunu youtube veya google'a mı bıldırdınız mesaj atarak eğer oyleyse yolladıgınız mesajı forum'da paylasın bızlerde aynı sorundan muzdarıp oldugumuz ıcın toplu mesaj atalım google youtubeye . demek ıstedım

bu arkadaşın dediğini yapalım beyler, bayanlar.....boş boş konuşup vakit kaybetmeyelim derim.. kim nereden ne yazdıysa burada paylaşsın bizde gönderelim..harekete geçmiş olalım...

bizde hala tık oranları artacak diye bekliyoz. hakkaten analystic lere hiç kazanç yansımamış. napacaz biz böyle boşunamı gidiyo izlenimler.

Tamda 10 adet yeni kanal açacaktım ki, bu sorunla karşılaşanların çok olduğunu farkettim. Acaba yeni kanal açıp bu sorunu yaşamayanlar var mı?

Arkadaşlar 4 ocakta 1 aydır kullanmadığım adsense hesabına 1 ihtarlı kanal bağladım o günden beri kazanıyorum çok çelişkili bir durum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri