- Web sitesi
- www.culpanbicak.com
anlatım çok güzel teşekkürler. aynen eskı kanallarda gözüküyor yeni kanallarda yok inşallah bu bır bug dur ve youtube düzeltir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Eski tarihte bir youtube hesabım var. O hesabı adsenseye baglayıp video yüklesem izlenimler adsensede gözükürmü? bu sorun düzelene kadar o kanallarda çalışayım. yapmadan önce size sormak istedim çünkü elle yüklediğim için bayağı bir vaktimi alıyor.
yabancı yeni youtube kanallarının puplarını kontrol edeceğim bakalım sonuç ne olacak
Arkadaşlar bir sorum olacak. Eski tarihte bir youtube hesabım var. O hesabı adsenseye baglayıp video yüklesem izlenimler adsensede gözükürmü? bu sorun düzelene kadar o kanallarda çalışayım. yapmadan önce size sormak istedim çünkü elle yüklediğim için bayağı bir vaktimi alıyor.
Süper bak yeni bir konu
Deneyen varsa bilgilendirsin. Yoksa dene usta bilgi yaz kurban olayım![]()
İzlediğiniz eski hesap videolarında reklam görünüyor mu hacım? Bende eski hesapların kide görünmüyor başkasının :S Bilgi verirsen sevinirim
Farklı bir adsenseye bağladım ve reklamlar görüntülenmeye başladı diye yazdım biraz önce de. Bunu bir deneyin bakalım düzelecek mi. Ben yeni açtığım ve pini girilmemiş bir adsenseye bir ayı dolmayan kanalları bağladım ve reklamlar görüntülenmeye başladı birkaç saatte.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.