Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

anlatım çok güzel teşekkürler. aynen eskı kanallarda gözüküyor yeni kanallarda yok inşallah bu bır bug dur ve youtube düzeltir.

ocağın ilk haftası 30 kanal açmıştım gösterim var baya yüklenmeme rağmen gösterim ve tıklar beklediğimin çok altında dediğiniz tarihten sonra kanal açmadım
7.ocaktan sonra açılan kanalda bu dediğiniz doğruysa durum vahim

Dertlere çare olacaksa eğer elimde eski tarihli gmailler var.İşe yarar mı ? Cevaplarsa bilen deneyen bir arkadaşımız sevinirim.

Ban yediğim kanallarımı mumla arıyorum. Videoalrım yeni kanallarda izleniyor ama ne adsense de görünüyor ne de reklam görünüyor. Youtube bitirecek mi bu işi ne? :(

eski gmailler ve eski kanallarda denen di . Kanalların ilişkilendirilme zamanından yakalıyorlar :( taze kan lazım :( :(

Benim yeni kanallar eski gmail ile yapılmıştı bazıları. Ama onlarda da şöyle sorun var. yine adsense görünmüyor veriler. chrome da reklam çıkmıyor. mozillada çıkıyor sadece. tıklanma varsa da youtube analytics de görünmüyor

Arkadaşlar bir sorum olacak. Eski tarihte bir youtube hesabım var. O hesabı adsenseye baglayıp video yüklesem izlenimler adsensede gözükürmü? bu sorun düzelene kadar o kanallarda çalışayım. yapmadan önce size sormak istedim çünkü elle yüklediğim için bayağı bir vaktimi alıyor.

Arkadaşlar bir sorum olacak. Eski tarihte bir youtube hesabım var. O hesabı adsenseye baglayıp video yüklesem izlenimler adsensede gözükürmü? bu sorun düzelene kadar o kanallarda çalışayım. yapmadan önce size sormak istedim çünkü elle yüklediğim için bayağı bir vaktimi alıyor.

Süper bak yeni bir konu :)
Deneyen varsa bilgilendirsin. Yoksa dene usta bilgi yaz kurban olayım :rolleyes:

yabancı yeni youtube kanallarının puplarını kontrol edeceğim bakalım sonuç ne olacak

İzlediğiniz eski hesap videolarında reklam görünüyor mu hacım? Bende eski hesapların kide görünmüyor başkasının :S Bilgi verirsen sevinirim

Süper bak yeni bir konu :)
Deneyen varsa bilgilendirsin. Yoksa dene usta bilgi yaz kurban olayım :rolleyes:

Hocam maalesef olmuyor. Sanırım Adsense ilişkilendirme tarihi önemli bu sorunda. Şahsen 6-7 aylık Google hesabıma 3-4 gün önce adsense bağladım ve bende aynı sorunu yaşıyorum.

Bu akşam kanalları yeniden farklı bir adsenseye bağladım. Şu anda görüntülemeler gelmeye başladı. 10 bin görüntülenme 150 tık var gerçi ama reklam sorununu düzeltmiş gibi görünüyor.

Bu şekilde deneyebilirsiniz.

1-bu geçici bir sorun
yada
2-youtube alacağı önlemleri test etme aşamasında
umarım cevap 1 dir

arkadaşlar farklı bir adsense hesabı alıp kanallara bağlayıp dener misiniz ?

farklı adsense hesaplarında sorun olmaz sanırım ama yeni açılan adsene mi eski bir kanalıma bagladım fakat gösterimler yansımıyor

Farklı bir adsenseye bağladım ve reklamlar görüntülenmeye başladı diye yazdım biraz önce de. Bunu bir deneyin bakalım düzelecek mi. Ben yeni açtığım ve pini girilmemiş bir adsenseye bir ayı dolmayan kanalları bağladım ve reklamlar görüntülenmeye başladı birkaç saatte.

Farklı bir adsenseye bağladım ve reklamlar görüntülenmeye başladı diye yazdım biraz önce de. Bunu bir deneyin bakalım düzelecek mi. Ben yeni açtığım ve pini girilmemiş bir adsenseye bir ayı dolmayan kanalları bağladım ve reklamlar görüntülenmeye başladı birkaç saatte.

kaynak koduna baktın mı o adsense mi ?
yada adsense paneline yansıyor mu izlenimler ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri