Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

acaba kanalın üyelik tarihini gerimi çeksek video tarihleri ile mi oynasak yoksa kullandığımız bilgisayarın tarihini 2013 olarak mı ayarlasak vardır ufak bir ayarı muhakkak

kaynak koduna baktın mı o adsense mi ?
yada adsense paneline yansıyor mu izlenimler ???

Evet adsense pub kodu kaynak kodunda görünüyor. İzlenim de görünüyor tıklama oranı çok düşük ama daha birkaç saat oldu yarına kadar düzelir diye tahmin ediyorum.

acaba kanalın üyelik tarihini gerimi çeksek video tarihleri ile mi oynasak yoksa kullandığımız bilgisayarın tarihini 2013 olarak mı ayarlasak vardır ufak bir ayarı muhakkak

Berkan abi, skype ye gelir misin, ben bu işte yeniyim elimde kanal yok ama bir şey denemek istiyorum.

Evet adsense pub kodu kaynak kodunda görünüyor. İzlenim de görünüyor tıklama oranı çok düşük ama daha birkaç saat oldu yarına kadar düzelir diye tahmin ediyorum.

Yeni adsensemi ve yeni kanal mi hocam senin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu akşam kanalları yeniden farklı bir adsenseye bağladım. Şu anda görüntülemeler gelmeye başladı. 10 bin görüntülenme 150 tık var gerçi ama reklam sorununu düzeltmiş gibi görünüyor.

Bu şekilde deneyebilirsiniz.

hocam adsense hesabını yenimi açtın bağladın acaba ?

işte Türkün Üstün zekası budur :D tebrikler! çözüm olabilir bu

biz forum olarak neleri çözmüş insanlarız bu ufacık pub olayınımı çözemeyeceğiz :D

---------- Mesaj saat 00:14:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:13:05 civarında gönderildi. ----------

Adsense Aralığın sonunda aldım, kanalları da aralığın sonunda açmıştım.

kanalları adsense ile ilişkilendirdiğin tarih nedir hocam ?

:) Bayağı mesajdır aynı şeyleri yazıyorum son olarak yazayım. Bu sorun benim kanallarda da vardı ve bu akşam farklı bir adsense hesabıyla ilişkilendirdim ve düzeldi.

iyiymiş bu kadar millette sorun var bir tek sende yok sanırım iyi iyi google sana kıyak geçiyor olmalı <! Bende 4 tane adsense var denemediğim olay kalmadı Pub gelmiyor !

Anlamadım. Günlerdir yüklü miktarlarda izlenim boşa gitti ama tuhaf bir şekilde düzelmiş gibi görünüyor. Tekrar dene bence.

Düzelirse haber vermeyi unutmayın arkadaşlar. Bizde yapalım ::)

evet arkadaslar bir kaç kanal gezdim kendi kanalımdaki diğer kanallardaki yayıncı numaraları aynı yani şu

ca-pub-6219811747049371 bu olay aralıkta baslamıs izlediğim bir kanalda aralık ayının 21 inde yüklenen video da aynı numara var

evet arkadaslar bir kaç kanal gezdim kendi kanalımdaki diğer kanallardaki yayıncı numaraları aynı yani şu

ca-pub-6219811747049371 bu olay aralıkta baslamıs izlediğim bir kanalda aralık ayının 21 inde yüklenen video da aynı numara var

hocam bu numara değilde ca-host-pub-4895533112976992 şu numara bütün işi bozuyor. görüntülenmesi sayılan videolarımda 62 ile başlayanla birlikte kendi pub numaramda var yani 48 ile başlayan pub-id bizim kendi pub-id mizin yerini almış gözüküyor.

hocam bu numara değilde ca-host-pub-4895533112976992 şu numara bütün işi bozuyor. görüntülenmesi sayılan videolarımda 62 ile başlayanla birlikte kendi pub numaramda var yani 48 ile başlayan pub-id bizim kendi pub-id mizin yerini almış gözüküyor.

şimdide bu 922 ile biten çıkmaya başladı eee bu nasıl iş ya

Yahu nedir Bu yutubenin derdi ya. şurada fakir fukara 50-60 bin dolar vurgun yapacak diye çektirdikler olaya bakya.. Bir An Önce Düzelsede Rahatlasak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri