Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

yeni açılan adsenseye bir anda yüklenmek mantıklı değil
işlemiyor çünki
ben şahsen şu şekilde yapıyorum
yeni adsenseye bir kanal bağlıyorum o kanalada kısıtlı video atıyorum
bi kaç hafta bekledikten sonra yüklenmeye başlıyorum

Kaynak kodunu nasıl görüntülüyoruz? Aynı sorun bende de oluştu.

Skype'tan yazmıştım fakat bilmeyenler için yine yazayım.Kendinize ait bir tane video açın.Sayfanın boş bir yerinde sağ tıklayıp "sayfa kaynağını göster" e basın. CTRL + F yapın ve oraya "ca-host-pub" yazarak karşısında gözüken pub id'ni sizin adsense adresinizde bulunan pub id ile karşılaştırın.

Ya benim düzeliyor sanırım pek anlamadım ama arada uçuk farklar olduğuna göre düzeliyor sanırım..

16 Ocak 2459 gösterim 11 tık tbm 0.33 TL
17 Ocak 1535 gösterim 15 tık tbm 0.08 TL
18 Ocak 2101 gösterim 21 tık tbm 0.08 TL
19 Ocak 1758 gösterim 23 tık tbm 0.15 TL
20 Ocak 8362 gösterim 80 tık tbm 0.08 TL
21 Ocak şu ana kadar 1411 gösterim 17 tık tbm 0.19 TL
:(

bugün kanallarımın para kazanmaları kapatıldu tekrardan 2 kanal açtım suan izlenimler yansımıyor. pub numarasıda benim no gözükmüyor yine ya :/

Sorun devammı ediyor ? Şimdi bi kanal açtım baktım kaynak kodunda benim pup gözükmüyor .s

Ulan varya 3 ay ara verdik youtube tam başladık kanallar 10 numara oldu ama adsenseye yansımıyor işte. Partnere geçsek izlenimlerden kazanç sağlar mıyız?

Bu soruna cozum bulabilen yok mu? 1 kanal daha acayim dedim pub no googlein pub nosu

benimde aynı malesef adsense kimliğinde kendimin yayıncı no yazmasına rağmen videolarda google'un ki gözüküyor

---------- Mesaj saat 10:57:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:10 civarında gönderildi. ----------

@Titan bi çözümü yok sanırım değilmi ?

---------- Mesaj saat 10:58:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:57:05 civarında gönderildi. ----------

Unutuldu heralde ama bu problem devam ediyor sanırım ve tam anlamıyla çözülmüş değil..

aynen devam ediyor

Arkadaşlar acele etmeyin kanallarınızı açın , ayarlamalarınızı yapın videolarınızı yükleyin 1 gün sonra kaynaklardan pub id'nizi tekrar kontrol edin.. Denediğim için yazıyorum.. Nedense bilenler yazma gereği duymamışlar :)

1 gün beklemek derken 1 aydır böyle diğer adsenseye bağlanan kanallarda sorun olmuyor

bugun açıp kanalı bağlasam kaç güne aktif olur

Arkadaşlar acele etmeyin kanallarınızı açın , ayarlamalarınızı yapın videolarınızı yükleyin 1 gün sonra kaynaklardan pub id'nizi tekrar kontrol edin.. Denediğim için yazıyorum.. Nedense bilenler yazma gereği duymamışlar :)

kardeş 21 saat geçti hala pup görünmüyor 3 4k izlenme boşa gitti :(

Bana kalırsa adsensesi sabıkalı arkadaşların başına gelen bir durum. Böyle bir tespit yapabildim. [yani daha önceden para kazanması kapanan vs. bu tip sorun yaşayanlar ] Böylelikle Reklam gelirleri youtube gitmiş oluyor.

вєякαη;227679' Alıntı:
Bana kalırsa adsensesi sabıkalı arkadaşların başına gelen bir durum. Böyle bir tespit yapabildim. [yani daha önceden para kazanması kapanan vs. bu tip sorun yaşayanlar ] Böylelikle Reklam gelirleri youtube gitmiş oluyor.

Ocak başında herkeste vardı bu problem Adsenseyi yeni açanlarda dahil.
Evet benimde geçen ay para kazanmalar kapandı bende de bu sorun vardı.
Ama düzeldi 4-5 saatte Pub-Id benim ID'ye dönüyor.
Belkide daha fazla saattir ama 4-5 saat diye tahmin ediyorum.

Ocak başında herkeste vardı bu problem Adsenseyi yeni açanlarda dahil.
Evet benimde geçen ay para kazanmalar kapandı bende de bu sorun vardı.
Ama düzeldi 4-5 saatte Pub-Id benim ID'ye dönüyor.
Belkide daha fazla saattir ama 4-5 saat diye tahmin ediyorum.

Benim Pub kodu yine çıkmıyor az önce adsense ile ilişkilendirdim, inşallah dediğin gibi 4-5 saat içinde değişiyordur...

Benim yeni kanallar hemen yansıyor genelde yani gün içinde ama tıklar çok kötü nerdeyse video reklamı hiç tık getirmiyor

10k izlenmeye 40 tık :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim yeni kanallar hemen yansıyor genelde yani gün içinde ama tıklar çok kötü nerdeyse video reklamı hiç tık getirmiyor

10k izlenmeye 40 tık :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

30k izlenmeye 120 tık :( Üstelik her videomda 1.5 saatten fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri