Adsense Kazançlarının Düşüşü

drexlerstone

Yasaklanmış
bu durumu hisseden yalnız ben miyim yoksa genel mi onu merak ettim

bu ay içerisinde kazançlar resmen 3 te 1 seviyesine düştü. İngilizce özgün kanalım 100 lira bandında kazanıyorken izlenimin aynı kalmasına rağmen 30 -40 lıra bandında seyretmesine şaşkınım
ocak ayı gibi böyle sert düşüşler normalde yıl sonuna geldik artacağına azalıyor
yalnız bende mi sorun yoksa genel herkeste var mı ?

sana özel bi durum hocam bende bi değişiklik yok 2k izlenime 4.30 tl alıyorum hala aynı

spam calısıyorum. bende de durum hemen hemen aynı. genel olarak izlenim tıklarda artıs dahi olmasına ragmen kazanclarda 3de2lik düşüş var..

Bendede dusme var hemde ciddi bir dusus ilk defa 10k izlenime 14 -20 arasi para aldim normalde 100 -150 arasi degisirdi bgbm cok cok dusuk resmen ozgun tr kanali gibi �� bukadar kotusu hic denk gelmemisti... Mevsim degismesine bagliyorum ...

Web adsense de durun aynı ay başı itibari ile çok sert bi düşüş var %40 daha az gelir oluyor en azından bende oyle

BBende değişiklik yok. Belki de hedef kitleye göre yani lokasyon göre değişiyordur.

hıtlerımın yuzde 80 i amerıka, gerısı kanada vsvs ... ben resmen çakıldım ama kazançlar azaldı diyende var hala aynı dıyende anlayamadım youtube bıze mı darbe vurdu :S
resmen 10k hıt 13-14 lıra bırakıyor 10k hıte en az 20-30 alıyordum eskıden Allah yardımcımız olsun böyle düşük kazançlar kalıcı olursa sonumuz hayır değil:S

Son düzenleme:
önümüzdeki hafta düzelir bende sıkıntı yok.

15 eylulden sonra 2017 ocak ayina kadar dusmemek uzere surekli artacaktir

Eskiden en çok Aralık ayı sonra Eylül kazandırırdı. Eskiden günde yüzbinlerce video atılıyodu şimdi milyonlarca video atılıyo. Ya çıkan reklamlar azalıcak yada bgbg düşecek anca böyle dengeleniyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri