yabancı forumlarda ne diyolar acaba 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
boşver hocam şimdi uykuyu,geç olsun güç olmasınerken gelmesi degil,istedigimiz gibi gelmesi için çagrı yapalım
![]()
Hocam adsense ne zaman açılmıştı bu aymı geçen aymı bende bir tane var ingiltere 3 gün oldu açalı 32 sterlin oldu pin sayfası boş çıkıyor sonuk şekilde yazılar pin girme yeri var...Not: Çıkış tarihi vs yazmıyor boş.
adsense forumunda çok ağır küfürler ediliyor dini de katıyorlar, işte bunların parası ödenmiyor ya benimkide ödenmesin razıyım
adsense forumunda çok ağır küfürler ediliyor dini de katıyorlar, işte bunların parası ödenmiyor ya benimkide ödenmesin razıyım
https://productforums.google.com/forum/#!forum/adsense-trlink varmı inceliyim olay neymiş
O konu sahibide o küfürü edende bu forumda ben sana diyim. Beyin sapı gelişmemiş insanlar işte benim yanımda söyleyecek o lafları kafasını o monitöre sokarım
Kim olduklarini biliyorsan ifsa et hocam. Ben bilsem ederdim.
dır ekini yazmayı unutmuşum kesin yargı belirtmiş. Yani ilkokula giden velet bile spam yapıyor artık konuyu okursan hocam yaşı zeka seviyesini anlarsın. Yt yapıyo sonuçta %90 burdadır yazdıklarımızıda okuyodur ******** direk konu linki atıcam hem onun yerine utanıyorum hemde kendi adıma haya ediyorum . şu 2 konuya bak hocam
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-tr/OrSj0Tl8Mz0;context-place=forum/adsense-tr
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-tr/21fTgvcE8A0;context-place=forum/adsense-tr
---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 04:13 ----------
O milyon izlenimden bahsediyordu. Bu primat 12 k günlük izlenimlerde
Hiç kızmayın sinirlenmeyin Allah'in adele ti yokmu bunlar ebedi kalacaklari cehennemin odunu bile olamayacaklar
tamda editlemistim mesajımı. benzer kanal olunca aklıma geldi benzerlik. yoksa kimsenin gunahını alamam dedim zaten
Abi bilmiyorum ya yeni nesilde bu olay çok fazla. Biz küçükken mahallede maç yapardık ezan okununca dururduk ezan bitene kadar beklerdik ne ara bu hale geldi bu nesil
---------- Spam Engelliyici 04:20 ---------- Önceki Mesaj 04:19 ----------
bende editledim . senin editi görmedim kb
Herkes naparsa kendine yapar arkadaşlar boşverin kendinizi yıpratmayın sinirlenmeyin.Bu arada kesinleşmeler hala yok bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.