Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
web adsenseler farkllı bi tarihtemi kesinleşiyor?
onlar kesinleşti hocam çoktan.hatta hiç beklenmedik şekilde,yok denecek kadar düşük kesintilerle.
peki çok rastlanan bi durum mu yoksa süpriz mi oldu
web adsensede daha öncede hiç kesinti yapmadıgına çok denk geldim ben açıkcası ama bi süredir %18-20den aşagı inmezdi kesintisi ortalama olarak.bu ay nasıl olduysa çogunlukla ya hiç kesmemiş yada yok denecek kadar az kesmiş.
hocam peki geçen aylarda bizde çok yüksek kesinti yaptığında web adsenselerde çok kesinti oldu mu? (website barındınran) yani sizce bu ay gereksiz yüksek kesinti olur mu yt adsenselerinde
onlar kesinleşti hocam çoktan.hatta hiç beklenmedik şekilde,yok denecek kadar düşük kesintilerle.
edit : web adsenseler 1 yada 2 şubatda kesinleşmişti.
Web adsense kesinleşmesi Youtube kanalı bağladığımızda 11'inde kesinleşme oluyor değil mi hocam ? Atıyorum 1 site 1 kanal bağlı, sitenin kazancı 1,2si gibi keinleşiyor kanal kazancı ise 11,12 si doğru mudur ?
Bir de 2 tane sıfır web adsense kullandım geçen aydan , pinleri yola çıkmış görünüyor şuan baktığımda ama kesinleşme olmamış 0 yazıyor ikisinde de çok ilginç.
odeme onayini yapmayi unuttugum adsense ban yemis bugun icerisinde 07:13 yaziyor gmail icerisinde sahte tik oldugu fln yaziyor .
odeme onayini yapmayi unuttugum adsense ban yemis bugun icerisinde 07:13 yaziyor gmail icerisinde sahte tik oldugu fln yaziyor .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.