Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde bir bilgim yok şimdi girdim anca işlerden zaman bulup oturdum pc başına ilk girdiğimde vardı ama şimdi malesef yok![]()
benimde bir bilgim yok şimdi girdim anca işlerden zaman bulup oturdum pc başına ilk girdiğimde vardı ama şimdi malesef yok![]()
Bu konuda siyaset ne alaka ben hiç mesaj okuyamadım neler olmuş ya :S
hocam forum 56 oldu işte böyle bi milletiz iyilikten maraz doğar derler ya bence sen üstüne düşeni ''yöntemi veriyorum bağış yaparsanız hayrınıza'' şeklinde gerçekleştirip ortadan çekilecektin zaten içinde az merhamet olan insan açabilirse bağışını gönüllü olarak yapar temiz şekilde alırdı hesabını.
nedense böyle ses getirecek konular her zaman sessiz sedasız yok oluyor.
nedense böyle ses getirecek konular her zaman sessiz sedasız yok oluyor.
Alıştık hocam artık sıkıntı yok nerede böyle konular açılıyor bir bakıyorsun 24 saat geçmeden kapanıyor . Anlayan anladı bazı şeyler daha da açmaya gerek yok![]()
Satmıyorum ya inşallah ondan değildir
Konuna yazmıstım ama sen gorene kadar konu BUUMM oldu hocam
Az once hizmet sartları zart zurt bı adsensım gıttı , maili falan duzelttık degıstrıdık sımdı sorun yok gibi ama sistemı PM atarsan sevınırım...
eski maili sil unutma tamamen maili sil yani dondur kapa
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.