Adsense kullanıcılarına uyarı !

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

jakabvo

Kayıtlı Üye
Adsense kullananların işleri dahada zorlaştı,bu ay sonradan gelen dünya genelinde engellemeler yüzünden 3 adsensemde bütün kanallarda para kazanma devredışı oldu.

bu uyarı varsa adsenseye bağlı kanalınızda-ya o kanalı silin yada partnere bağlayın,çünkü 1-2 gün içinde toplu para kazanma gidiyor...

herkese bol kazançlar..

Ekli dosyalar

• GnBEGV.jpg
    GnBEGV.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 352
Bende diyorum sebebsiz yere neden para kazanma gitti.

Teşekkürler hocam çok yararlı bir konu sabit olmalı.

Adsense kullananların işleri dahada zorlaştı,bu ay sonradan gelen dünya genelinde engellemeler yüzünden 3 adsensemde bütün kanallarda para kazanma devredışı oldu.

bu uyarı varsa adsenseye bağlı kanalınızda-ya o kanalı silin yada partnere bağlayın,çünkü 1-2 gün içinde toplu para kazanma gidiyor...

herkese bol kazançlar..

hocam merhaba böyle uyarılar var bende fakat şimdiye kadar hiç birşey olmadı.Partner kanal kabul etmezki

Uyarı çıkınca direk silerim kanalı ki sonradan başımı ağrıtmasın bi kere düşerim bi hataya.

dikkate aldım hocam uyarınızı silmeye başladım bu tarz uyarı alan kanalları

bende bu yokda 20 kanalda 2 şer telif var :D

Hocam Dünya engelinde zaten gidiyordu.
Neden tuttunuz o kanalları.
Ben telif-dünya engeli alan kanalları siliyorum.

Hiç bir şekilde hiç bir uyarılı kanalı tutmam kimseyede tutmasını önermem geldiği an uçur 10 fazla gelcek diye 5 den olma gibi düşünürüm hep

google'un ansızın para kazanmasını gtürme ihtimalini düşünemiyorum. pek çok kanalım contect id'e yedi ve youtube her zaman ana hesabıma mail gönderdi şu videolarını düzelt kapatırım diye. bizde tabi videoları düzeltmekle kalmadık kanalları kapattık sorun olmadı.

Yedek adsense daha mantıklı. Kanal çok getiriyorsa onu yanlız bırakıp yedek adsense de kesinlesmesini sağlayabilirsiniz. Kapanirsa silersiniz hemde diğer kanallar etkilenmez.

mobil mesaj

Dün para kazanmalarım bütün kanalarda birden kapatılmıştı. Konu açacaktım. Bu konuyu gördüm buraya yazayım dedim.

Bende dorum şöyle:
Bir kanalıma iki gün ara ile aynı yerden 3 telif yedim. Ancak kanalda tek telif olarak gözüküyordu. Bundan iki gün sonra bütün kanallarımın para kazanması uçtu.
Arkaaşlar sizlere sorum şu?
Şimdiye kadar kesinleşmeyen kanallarımdaki paramı önümüzdei ayın 12sine kesinleşme ihtimali nedir?
Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri