Adsense Maili ile açtığım Youtube Kanalım Kapandı?

Apranax

Kayıtlı Üye
Web sitesi
kolayyemektarifleri.biz
Evet arkadaşlar title'de belirtiğim gibi, beyaz show'dan gelen telif hakkı yüzünden 5 aydır içerik girmediğim kanalım kapatıldı. Bu kanal Adsense Mail olarak kullandığım ana kanalımdı. Hal böyle olunca, yeni bir kanal açıp ilişkilendirmek isterken, kullanıcının askıya alındığını söyledi, ve ilişkiendiremedim, bu konu hakkında bilgisi olan varmı, veya ne yapmam gerektiğini, adsense maili değiştirebilirmiyim? değiştirebilirsem nasıl, şimdiden yardımcı olan herkese teşekürler.

hocam 1 kullanıcı daha eklemeliydin adsense e bu gibi durumlara karşı iş işten geçti. İlişkilendiremezsin kanal artık ama adsense den yeni bir kullanıcı eklemeyi dene belki olur.

hocam 1 kullanıcı daha eklemeliydin adsense e bu gibi durumlara karşı iş işten geçti. İlişkilendiremezsin kanal artık ama adsense den yeni bir kullanıcı eklemeyi dene belki olur.

Adsens e giriş yapıp yeni bir yönetici mail ekleyin eskisini silin yeni kanallarınızı son eklediniz yönetci mail ile ilişkilendirin..

Adsens e giriş yapıp yeni bir yönetici mail ekleyin eskisini silin yeni kanallarınızı son eklediniz yönetci mail ile ilişkilendirin..

hocam ben kullanıcı ekledim adsense e ana kanal kapansada ilişkilendirmeye devam edebilirim öyle değil mi ?

Benimde ilk zamanlarda ana mail banlandı yeni yönetici ekledim ve kanalları onla ilişkilendirdim. Sorun yaşamazsınız..

Yeni yönetici nasıl ekletiniz adsenseden yeni mail eklediniz öylemi? bende ekledim denedim yine olmadı, eskisini silmek gerekiyor onu nasıl silebiliriz peki bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Yeni yönetici nasıl ekletiniz adsenseden yeni mail eklediniz öylemi? bende ekledim denedim yine olmadı, eskisini silmek gerekiyor onu nasıl silebiliriz peki bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Team bilgilerini gönder hocam özelden bakayım.

arkadaşlar benim adsenseme bağlı gmail hesabımda youtube kanalım vardı fakat bir süre sonra bu kanalda para kazanma özelliğini geri aldılar kanal şuan açık ama para kazanma özelliği yok,kanalı silmeyi düşünüyordum adsense me bişey olur mu ona bağlı kanalı silersem çünkü adsensemi o kanal üzerinden almıştım

arkadaşlar siz siz olun adsense youtube kanalınız kesinlikle aynı mail yapmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri