Adsense Ödeme Erteleme İçin Bu Yöntem Olurmu

• Kullanıcı Nesetk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Nesetk

Onaysız Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar,

Vergi olaylarından dolayı adsense ödemesini en az 3 yıl ertelemek istiyorum fakat adsense ayarlarından en fazla 1 yıl erteleyebiliyoruz

Peki adsensede tanımlı olan banka hesabımızı kapatsak tamamen bankadan sildirsek ödeme ertelemiş olurmuyuz bankaya ödeme gelmeyeceği için adsenseye tekrar geri dönermi böyle birşey yapsak nasıl olur acaba deneyen varmı ?

öncelikle adsense in her an,sen bişey yapmasanda kapanma ihtimali var.öyle olursa tüm para buhar olur.yinede bu riski alıyorum dersen bişey diyemem tabi...madem 1 yıl uzatma var,yılda bi girip süresi dolmadan tekrar 1 yıl uzatılabilir sanırım.

öncelikle adsense in her an,sen bişey yapmasanda kapanma ihtimali var.öyle olursa tüm para buhar olur.yinede bu riski alıyorum dersen bişey diyemem tabi...madem 1 yıl uzatma var,yılda bi girip süresi dolmadan tekrar 1 yıl uzatılabilir sanırım.

Sen bişey yapmasanda derken banka hesabımı kapattığım içinmi kapanma riski var

adsense ödeme eşiğini 90 bin dolara getirirsen, o tutar birikinceye kadar ödeme yapmaz. ne zaman ödeme istersen ozaman tekrar 200 tl ye getir, 3 gün içinde öder birikeni.

adsense ödeme eşiğini 90 bin dolara getirirsen, o tutar birikinceye kadar ödeme yapmaz. ne zaman ödeme istersen ozaman tekrar 200 tl ye getir, 3 gün içinde öder birikeni.
Teşekkürler hocam kesin bilgimi 50 bin tl yapsam zaten 10 Yıl sürer ödeme almam

Bankayı silersen ödeme yola çıkar sonra buga girerse yalan olabilir en garanti yöntem ödeme limitini yükseltmek ama tek seferde mesela hesaba 30 bin tl gelirse yine risk olur

Tabii Adsensenin kendi kendine kapanma ihtimali de var [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocamın da dediği gibi Adsense gözünün üstünde kaşın var diye kapatır bir şey de diyemezsin.

Son düzenleme:
Bankayı silersen ödeme yola çıkar sonra buga girerse yalan olabilir en garanti yöntem ödeme limitini yükseltmek ama tek seferde mesela hesaba 30 bin tl gelirse yine risk olur

Tabii Adsensenin kendi kendine kapanma ihtimali de var [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocamın da dediği gibi Adsense gözünün üstünde kaşın var diye kapatır bir şey de diyemezsin.

adsense kapandığı zaman içerdeki parayı göndermiyormu acaba ?

Sen bişey yapmasanda derken banka hesabımı kapattığım içinmi kapanma riski var

öyle degil.ben uzun yıllardır adsense kullanıyorum,ilk açıldıgı günlerden itibaren kullananların oldugu platformlarda takılıyorum sürekli.ve bi sürü kuralı çigneyip banlanmayanlarıda gördüm,kendi halinde güzel güzel işini yapıp hiçbi suçu yokken banlananlarıda.zaten genelde neden banlandıgınıda söylemiyorlar.bi kalıp belirlemişler,hesabın kapatıldı.ama sebebini söylemiyoruz çünkü bu,reklam verenler için risk oluşturuyor :D yani sen ne kadar kurallara uyarsan uy,ne kadar düzgün iş yaparsan yap,adsense hesabının her zaman kapanma riski var.ki buradaki biçok arkadaş spamcı zaten,risk daha fazla :)

Ortalama aylık gelirinizi hesaplayın, örneğin 500 TL, bunu yine de en az 750 TL gibi varsayın. Bu rakamı 12 ile çarpın yıllık ortalama kazanç için: 12 x 750=9000. Siz bunu yine de 10.000 TL olarak varsayın. 3 yıl ertelemek istiyorsanız da bu bu rakamı 3 ile yine çarpın: 10.000 x 3 = 30.000 Bu rakamı siz yine de 40.000 olarak varsayın ve ödeme limitinizi 40.000 TL olarak belirleyin.

Bir defada neredeyse her ay en az 10.000-20.000 TL kazanan bir sürü kişi olduğuna eminim ülkemizde bu yüzden çok da fazla dikkat çekecek bir tutar olmaz.. Dolayısıyla sizin 3 yıl sonunda 30.000-40.000 TL kazanmanız pek de göze batmayacaktır bana sorarsanız. Sonuçta 40.000 TL şu anki $ kuruyla en fazla 5830 $ olur. Bu tutar da Adsense in gözüne de batmaz.

Ama bazı arkadaşların da söylediği gibi, o kadar para birikmişken birden Adsense hesabınız kapanırsa eğer, içerideki para buhar olur, hiçbir hak iddia edemezsiniz ve ciğeriniz yanar. Orası da ayrı bir risk tabi.

Karar sizin. İyi kazançlar.

Son düzenleme:
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim adsensenin kapanma riskini göze alarak en fazla bir yıl ertelemeye karar verdim bu tutarda göze batacak bir tutar olmayacak zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri