Adsense Ödeme İşleme Girmesi...

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları

Adsense Ödemesi 2.Ay İşleme Girip Ödeme Alma!

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

ceyo

Yasaklanmış
Arkadaşlar daha önceki ayarlar, ödemesi işleme girmeyip bir sonraki ay işleme giren varmı.

Yani ödemesini bu şekilde alan arkadaşlar varmı. Varsa herhangi bir değişiklik yapıptamı aldılar öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

Bende aynı durumdayım. Geçen ay girmedi, bu ay bakıcaz. Bu ay ki kazancın kesinleşerek üzerine eklendi mi?

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] bizde çok aradık bu sorunun cevabını zamanında :D

Şöyle söyliyim forumda 1 kişinin böyle bir yorumunu görmüştüm. bir ay ödemesi kesinleştiği halde ödeme yapılmadı diğer ay da kesinleşip yeni kesinleşen ayın ödemesini aldıgını söylüyordu.
Bunu google adsense forumunda da farklı ülkerlerde yorum yapanlarda da okudum.
Yani düşük bir ihtimalde olsa bu bir olabilecek birşey.

Ama maalesef büyük ihtimalle banlanıcak adsense :( Benim mesela 1. ay kesinleşti ödemedi 2. ay kesinleşti ödemedi 3. ay kesinleşti ve ödeme zamanına yakın banlandı :D :D

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] bizde çok aradık bu sorunun cevabını zamanında :D

Şöyle söyliyim forumda 1 kişinin böyle bir yorumunu görmüştüm. bir ay ödemesi kesinleştiği halde ödeme yapılmadı diğer ay da kesinleşip yeni kesinleşen ayın ödemesini aldıgını söylüyordu.
Bunu google adsense forumunda da farklı ülkerlerde yorum yapanlarda da okudum.
Yani düşük bir ihtimalde olsa bu bir olabilecek birşey.

Ama maalesef büyük ihtimalle banlanıcak adsense :( Benim mesela 1. ay kesinleşti ödemedi 2. ay kesinleşti ödemedi 3. ay kesinleşti ve ödeme zamanına yakın banlandı :D :D

9k küsür oldu. Bişey yapmak lazım...

Bu arkadaş 1.ay işleme girmemiş 2.ay girmiş diye oy kullanmış detayları anlatarmısın kardeş [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]

Konu: [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] [MENTION=11095]simbus[/MENTION]

Detay derken?

Evet 3 adsense işleme girmemişti, 2 si banlandı biri bir sonraki ay ödendi...

Detay derken?

Evet 3 adsense işleme girmemişti, 2 si banlandı biri bir sonraki ay ödendi...

Demekki diyelim bu ay işleme girmedi bir dahaki ay işleme girip ödenme ihtimali var eğer banlanmazsa. Ben işleme girmeyen hesabı umutsuz vaka olarak görüyordum.

hocam sen ceyo degilmisin,,yaz adsenseye bir mail ''ceyo candir bre gafiller'' diye,bak nasil tirsip yola geliyorlar.onlar sen oldugunu bilmediklerinden böyle yapiyorlar.:D:)

hocam sen ceyo degilmisin,,yaz adsenseye bir mail ''ceyo candir bre gafiller'' diye,bak nasil tirsip yola geliyorlar.onlar sen oldugunu bilmediklerinden böyle yapiyorlar.:D:)

daha yazmadım yazacam geçen ay ödenmedi bu ayda kesinleşti. akşama yazacam

[MENTION=23355]hakkitrb[/MENTION] senindemi 2.ay işleme girdi anlatırmısın herhangi bir değişiklik yaptınmı

genelde işleme girmeyenler coklu adsense hesabı kullanıyor tek adsense hesabı olup işleme girmeyen varmı peki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri