Adsense Ödemeleri Hakkında

serricatil1

Kayıtlı Üye
Durum daha yeniyken ve elden bir şeyler gelebiyorken bir şeyler yapmamız lazım. Toplu olarak geri bildirim ve mesaj yağmuruna tutsak, çok sağlam ingilizce bir metin hazırlayıp hepimiz göndersek iyi olur diye düşünüyorum.

Güzel bir metin hazırlayabilecek bir abi ve o metni ingilizceye çevirecek bi babayiğit lazım.

Koskoca dünya devi bir açıklama yapmaktan aciz bir şeylerin ucundan tutalım bu durumun hakkından hep birlikte geliriz inşaAllah herkes sorunsuzca ödemesini alır.

Beytullah abi saolsun, bunu ingilizceye çevirebilecek bi babayiğit var mıdır ? Bu metni bu adrese türkçede atabilirsiniz [email protected] çünkü tr modlar bakıyor, yabancı bi adres daha lazım metnin ingilizcesini atmamız için

Merhabalar :

Haziran ayı kazançları işleme girdi ve bir çok kişi ödemelerini alırken benim adsense hesabım halen işleme girmedi.Mayıs ayı kazancımda işleme girmemişti ve şuan adsensemde mayıs + haziran ayı kazancım birleşmiş vede kesinleşmiş şekilde beklemektedir.Ödemem ne zaman yapılacak ?

Bu konuda acilen cevap bekliyorum.

Adsense Yayıncı Kimliğim : pub-179979xxxxxxxxxxxxxxxx

Bwytullah VAPUR ( Adsense adınız )

daha metin hazırlabilecek abiler varsa hazırlarlarsa çok çok daha iyi olur

Fax Çekmek İsteyen varsa buyursun.
[/COLOR]
+353 (1) 436 1001
Bu İrlanda'daki ofisin fax numarası.fax yağmuruna tutarsak daha etkili olur.maile pek dönüş yapmıyorlar.

Son düzenleme:
Aynen bence de yapalım bu dediğini bi Türkçe Metin hazırlayın hocam Çeviri yapacak birilerini buluruz

Aynen bence de yapalım bu dediğini bi Türkçe Metin hazırlayın hocam Çeviri yapacak birilerini buluruz

herkes bi varsayımda bulunuyor hala 2 konudan çıkmıyo millet neler yapabileceğimizin farkında değiliz, adam gibi yazabilsem keşke hocam eklerdim konuya daha iyi yazacak büyüklerimiz var yeter ki konuyu görsünler

Durum daha yeniyken ve elden bir şeyler gelebiyorken bir şeyler yapmamız lazım. Toplu olarak geri bildirim ve mesaj yağmuruna tutsak, çok sağlam ingilizce bir metin hazırlayıp hepimiz göndersek iyi olur diye düşünüyorum.

Güzel bir metin hazırlayabilecek bir abi ve o metni ingilizceye çevirecek bi babayiğit lazım.

Koskoca dünya devi bir açıklama yapmaktan aciz bir şeylerin ucundan tutalım bu durumun hakkından hep birlikte geliriz inşaAllah herkes sorunsuzca ödemesini alır
hocam bırakın parayı ödememeyi 2-3 gün gecikse bile bizlere bilgi vermek zorunda ne yaptıklarını sanıyorlarsa onlarda herşeyin farkında ama cok güzel salaga yatıyorlar elimizden bir şey gelmiyeceğini biliyor onlarda ama bişeyler yapmak lazım bence kabullenip vazgeçmek olmaz ödemelrimi aldım ama alamayan arkadaşlar bi hayli fazla topluca bişeyler yapmak gerekiyor

aynen katılyıorum bi ahzır metin olsun adsense supporta mail atalım 300-400 tane

Adsense bugun 11 gbi ödeme yapmış, site için mi youtube içinmi bilmiyorum bakamıyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gece 4 kadar islem olmaz ise artık birseyler yapma vakti geldi hem %45 al hem %20 kesinti yap hemde benim parami al ne guzel dünya sonra senin hak talebin yok desinler bune lan böyle

Heny hazbay a ulaşabilen var mı arkadaşlar bizim işi çözer sanırım

hocam bırakın parayı ödememeyi 2-3 gün gecikse bile bizlere bilgi vermek zorunda ne yaptıklarını sanıyorlarsa onlarda herşeyin farkında ama cok güzel salaga yatıyorlar elimizden bir şey gelmiyeceğini biliyor onlarda ama bişeyler yapmak lazım bence kabullenip vazgeçmek olmaz ödemelrimi aldım ama alamayan arkadaşlar bi hayli fazla topluca bişeyler yapmak gerekiyor
aynen hocam durmadan otomatik mesaj atıp duruyolar diğer yazanlarda çok alt seviye modlar, googlenin bizim paramıza ihtiyacı yok belli ki bi hata var ama bunu bile düzeltmiyorsa büyük sıkıntı var koca şirkette bişiler yapmak lazım saolun hocam
heryerde sorunu yazmalıyız. twitterda dahil. google adının kirlenmesini istemez diye düşünüyorum.

aynen reis :D tt yapsak #direnytparapaymenterroryoyejooo :D:D

Sosyal medyada yaymak yerine direk supportu bildirim yağmuruna tutabiliriz

herkes her mailiyle atsa 10k mail dikkat çeker herhalde :)

:D elimizde tonla mail var . birisi kabullenip yazsın bi metin yollayalım.

Türkçesini bi hazırlayın hocam çevirip gönderelim herkes göndersin oto mesajlar gelirse tekrar tekrar gönderelim adsense sayfasından görüş bildir kısmına da aynısını yazıp gönderelim bi sekilde olayın ciddiyetini anlasınlar. Bence metinde o alacağı parayla ailesini geçindiren insanlar var herkesi zor duruma soktunuz yorumu da olsun herkes uygun görüyorsa.

sosyal medyada trend topic yapında geri kalan ergenler youtubeyi iyice spam çöplüğüne çevirsin. youtube işi tamamen bitsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri