Adsense Ödemeleri Hakkında

arkadaşlar hellofax çalışıyor.. SEND işlemi biraz uzun sürüyor ama
deneme için iki faksımıza da gönderdim, sorunsuz geldi..

sağolasın hocam.

isteyen maille isteyen faks ile gönderir :)

Hi;
Processing gain in June was entered and a lot of people received their payments but my adsense account still wasn’t entered.Also my gain in June wasn’t entered.And now in my account has got 2 gain of May and June.These is combined, finalized and waiting for payments.When will I get my payments ? I'm waiting for an answer to this urgent matter.

konu açabilrim ayrıyetten ?
edit: yazılar değişik cıkıyor,
resim adresi olarak koyuyorum
https://hizliresim.com/8b99vW

Son düzenleme:
Son 90 günde 15bin saat izlenim almış kanallarınız varsa oradan direk iletişime geçebiliyorsunuz google ile ben attım 1 mail bakalım ne zaman dönüş olacak

Özgün olup da ödeme alamayan varsa onlar arasınlar veya mail atsınlar bence biz ifşa etmeyelim.

mail attım yarın da ödemezlerse hem mail hemde fax çekicem bu sefer ödemesini almayan herkes yapmalı

Bence sırf biz spamcıyız zaten parada hakkımız yok aman mesaj atarsak banlarlar düsüncesiyle beklediğimiz için adamlar bu kadar rahat hakkımızı arayalım sonuna kadar youtube dediğin sitenin alayı spam değil mi zaten neyden korkuyosak anlamadım.

ben mail attım ama attığım mail benim gelen kutuma düştü bu bi otomatik yanıt filan yazıyo üstünde

mail atalım fax çekelim bu ayda yoksa gelmeyecek para

Sosyal medya amerika ve irlanda basınına mail ve faxlar gönderelim bakalım ödüyormu ödemiyormu ne olacaksa bir an önce olsun. Spam yaptığımızı bilmeyi bırak bilğisayarda ne var neyok hepsini biliyor alçaklar. Banlansa bundan sonrakileri düzenli ödese yılda 1 kere film yapsa eyvllh razıyız belirsizlik can sıkıcı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri