Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende takipteyip,
8 - 10 tane 200-300 kelimelik resimli özgün makale yazdım onay almadı.
atladığım bişi var diye düşünüyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
3 haftadır 2 tane siteyi bekliyorum bütün işlerim kitlendi , durup dururken zorlaştırdılar sanırım
12.09da bi arkadaşın sitesini onaya göndermiştik,13.09da onaylandı hocam.17.09da bi başka sitesini göndermiştik,büyük ihtimal şuan o da onaylanmıştır.belki onay bekleyen site sayısı filan artmıştır ama onun haricinde bişey oldugunu sanmıyorum.ben de 1 hafta önce bi siteme onay almıştım,4-5 site daha hazırladım bugün ve yarın onlarıda göndericem onaya ama dedigim gibi,bi sorun oldugunu sanmıyorum.
[MENTION=9703]bySTARK[/MENTION] , hocam red sebebi olarak ne dedigini eklersen belki sorunun çözümünü bilen olur.sayfaların olması iyidir,bende yıllardır eklerim o sayfaları.işe yarıyor mu bilmem amagoogle analytics ve search console gereksiz.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Bu şekilde bir hata aldım
![]()
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
ilk kez adsenseye bağlamaya çalıştım, bu arada özelden siteyi attım
bi kaç farklı kaynaklardan okuduğum kadarıyla, websitelerinde
Hakkında Bölümü
Gizlilik politikası
İletişim
Bölümleri adsense onayı için olmassa olmazlardanmış,
Bende bunları yapmaya çalıştım tekrar gönderdim onaya yine reddedildi
+ olarakta, google search console ve google analytics bağlantılarınıda yapmıştım![]()
Onay gelen siteyi ilk onaya göndermeniz mi, yoksa ikinci onaya gönderme falan mı, ve ne kadar sürdü
Bu arada hayırlı olsun
Ne ilginç bi şey yaw hayret ediyorum bu işlere bazenPeki bu onaya gönderme aralarında sitede değişiklik yaptınız mı
[MENTION=9703]bySTARK[/MENTION] gözün aydın hocam,umarım sorunsuz kullanır,güzel güzel kazanırsın.adsense bi garip bu aralar.onay almak kolay da,bide sonradan reklam engelleme filan olayları çıkardı işte.son onay aldıgım 2 sitede reklamları durdurmuş,sebebi ne diye baktım işte site henüz diyeymiş.onay verme o zaman arkadaş,reklamımı neden durduruyorsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.