adsense onay -alınık

berkribas

Kayıtlı Üye
adsense onay alacak var mı? ilk önce 2 tane daha sonra işe göre 5 den 10 a kadar domain verilecektir

Bende takipteyip,
8 - 10 tane 200-300 kelimelik resimli özgün makale yazdım onay almadı.
atladığım bişi var diye düşünüyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

Bende takipteyip,
8 - 10 tane 200-300 kelimelik resimli özgün makale yazdım onay almadı.
atladığım bişi var diye düşünüyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

3 haftadır 2 tane siteyi bekliyorum bütün işlerim kitlendi , durup dururken zorlaştırdılar sanırım

bi kaç farklı kaynaklardan okuduğum kadarıyla, websitelerinde
Hakkında Bölümü
Gizlilik politikası
İletişim
Bölümleri adsense onayı için olmassa olmazlardanmış,

Bende bunları yapmaya çalıştım tekrar gönderdim onaya yine reddedildi
+ olarakta, google search console ve google analytics bağlantılarınıda yapmıştım :confused:

3 haftadır 2 tane siteyi bekliyorum bütün işlerim kitlendi , durup dururken zorlaştırdılar sanırım

12.09da bi arkadaşın sitesini onaya göndermiştik,13.09da onaylandı hocam.17.09da bi başka sitesini göndermiştik,büyük ihtimal şuan o da onaylanmıştır.belki onay bekleyen site sayısı filan artmıştır ama onun haricinde bişey oldugunu sanmıyorum.ben de 1 hafta önce bi siteme onay almıştım,4-5 site daha hazırladım bugün ve yarın onlarıda göndericem onaya ama dedigim gibi,bi sorun oldugunu sanmıyorum.
[MENTION=9703]bySTARK[/MENTION] , hocam red sebebi olarak ne dedigini eklersen belki sorunun çözümünü bilen olur.sayfaların olması iyidir,bende yıllardır eklerim o sayfaları.işe yarıyor mu bilmem ama :) google analytics ve search console gereksiz.

12.09da bi arkadaşın sitesini onaya göndermiştik,13.09da onaylandı hocam.17.09da bi başka sitesini göndermiştik,büyük ihtimal şuan o da onaylanmıştır.belki onay bekleyen site sayısı filan artmıştır ama onun haricinde bişey oldugunu sanmıyorum.ben de 1 hafta önce bi siteme onay almıştım,4-5 site daha hazırladım bugün ve yarın onlarıda göndericem onaya ama dedigim gibi,bi sorun oldugunu sanmıyorum.
[MENTION=9703]bySTARK[/MENTION] , hocam red sebebi olarak ne dedigini eklersen belki sorunun çözümünü bilen olur.sayfaların olması iyidir,bende yıllardır eklerim o sayfaları.işe yarıyor mu bilmem ama :) google analytics ve search console gereksiz.

Aynı site yedeğini yükleyip onay alıyorum bazen 1 saatte onay alıyor bazen günlerce bekliyor.

Son düzenleme:
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Bu şekilde bir hata aldım
r8131321mgrf.jpg

Bu şekilde bir hata aldım
r8131321mgrf.jpg

ben bu hatayı 2 domainimde aldım,hala da alıyorum.daha önce bi adsense hesabım vardı,içindede 4-5 domain ekliydi.daha sonra bu adsense banlandı,içindeki domainlerden ilkine şak diye onay aldım,fakat 2 domaine ne yaptıysam onay vermedi ve sürekli bu sebeple reddetti siteyi.onay almak için r10da o ara onay yapan herkesle çalıştım,alamadılar onlarda.yetmedi,yabancılardan aynı şekilde ücretli/ücretsiz yardım istedim ama onlarda işin içinden çıkamadı.heralde dedim adsense banlanınca bu sitelerde ban yedi.artık domain banlı mı degil mi ögrenemiyoruzda :) domainlerden birisinin hiti yoktu,süreside doldu diye ugraşmadım gitti öyle.hatta denemek için sitenin yedegini aldım,farklı bi domaine yükleyip onaya gönderdim be 2 güne onay aldı direkt.diger domainle hala ugraşıyorum ama dedigim gibi,sanırım adsense banlandıgında bu domainlerde ban yedi.hiç denemedigim bi domain daha kaldı,gelecek haftaya bide onu deneyecem bakalım ne diyecek.

senin bu sitedede böyle bişey yaşadın mı yoksa ilk kez mi adsense e baglamaya çalışıyorsun hocam?

ilk kez adsenseye bağlamaya çalıştım, bu arada özelden siteyi attım

daha önce forumda yine belirtmiştim,tekrar belirteyim.bu konuda ücretli/ücretsiz pek bi destekte bulunamıyorum çünkü bu konuda yeterince bilgim,tecrübem yok hocam.yani sitene bakıp,şurası dogru,şurası yanlış diyebilecek derecede bilgim yok.ben 3-5 yıl önce nasıl site açıyorsam,hala aynı şekilde açıyorum.

bi kaç farklı kaynaklardan okuduğum kadarıyla, websitelerinde
Hakkında Bölümü
Gizlilik politikası
İletişim
Bölümleri adsense onayı için olmassa olmazlardanmış,

Bende bunları yapmaya çalıştım tekrar gönderdim onaya yine reddedildi
+ olarakta, google search console ve google analytics bağlantılarınıda yapmıştım :confused:

Dediklerinizin hepsini bende yaptım 3 kere reddedildi, geçen günlerde tekrar başvurdum başvurumda logo + favicon + bir kaç özgün makale ekledim günlerdir dönüş yok.

---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

Haydaa şimdi onay maili geldi darısı başınıza :D

Onay gelen siteyi ilk onaya göndermeniz mi, yoksa ikinci onaya gönderme falan mı, ve ne kadar sürdü
Bu arada hayırlı olsun

Onay gelen siteyi ilk onaya göndermeniz mi, yoksa ikinci onaya gönderme falan mı, ve ne kadar sürdü
Bu arada hayırlı olsun

İlk onaya gönderdiğimde ortalama 2 hafta sonra red maili geldi, 2. onaya gönderişimden sonra birkaç gün sürdü, 3.'de yine birkaç gün bu 4. sefer ortalama 1 hafta sürdü sonra onaylandı

Ne ilginç bi şey yaw hayret ediyorum bu işlere bazen :) Peki bu onaya gönderme aralarında sitede değişiklik yaptınız mı

valla hocam yalan olmasın r10'da bana makale satan muhterem arkadaşın makaleleri ingilizceden çevrilip spin yapılan makalelerdi, sonradan anladım malesef ve muhtemelen o makaleler öyle olmasaydı daha erken onay alırdım. Tek yaptığım makale eklemek bu süreç aralığında. Eski spam makaleleri sildim, yenilerini ekledim, red gelince biraz daha makale ekledim, en son sitenin başına kendi tasarladığım logoyu koydum ek olarak favicon ekledim hepsi bu.

Ne ilginç bi şey yaw hayret ediyorum bu işlere bazen :) Peki bu onaya gönderme aralarında sitede değişiklik yaptınız mı

bagzı sitelerime en ufak degişiklik yapmadan geri gönderip onay aldıgım çok oldu benim.hatta hiç unutmuyorum,sitelerimden birisi rahat bi 25-30 defa red cevabı almıştır kabul edilmeden önce.gönderiyorum,red geliyor,hemen tekrar gönderiyorum hiçbi degişiklik yapmadan :) işin garip tarafı her defasında farklı sebeplerler reddediyorlardı.sonunda bıktılar heralde,oldugu gibi kabul ettiler :p

Adsense Onaylandı

[MENTION=45894]Disturbed[/MENTION]

fatihbaz arkadaşın dediği gibi yaptım, ve red geldikten yaklaşık 2 gün sonra
hiç bir değişiklik yapmadan tekrar onaya gönderim ve 6 saatlik onay sürecinin ardından, onay maili geldi. :)

Onay bekleyen herkesin, onaylanması dileğiyle..

oKyyQI.jpg

[MENTION=9703]bySTARK[/MENTION] gözün aydın hocam,umarım sorunsuz kullanır,güzel güzel kazanırsın.adsense bi garip bu aralar.onay almak kolay da,bide sonradan reklam engelleme filan olayları çıkardı işte.son onay aldıgım 2 sitede reklamları durdurmuş,sebebi ne diye baktım işte site henüz diyeymiş.onay verme o zaman arkadaş,reklamımı neden durduruyorsun :)

[MENTION=9703]bySTARK[/MENTION] gözün aydın hocam,umarım sorunsuz kullanır,güzel güzel kazanırsın.adsense bi garip bu aralar.onay almak kolay da,bide sonradan reklam engelleme filan olayları çıkardı işte.son onay aldıgım 2 sitede reklamları durdurmuş,sebebi ne diye baktım işte site henüz diyeymiş.onay verme o zaman arkadaş,reklamımı neden durduruyorsun :)

onunla alakasi yok hocam bircok kişi yaşamıs bunu. güncelleme gelmiş .

https://www.seroundtable.com/google-search-ranking-algorithm-update-28170.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri