Adsense para kazanma sorunu

Bu güncellemeden sonra kanalı adsenseye bağlamadan 15 dk üstü video yükleyebiliyor muyuz?

bence en buyuk sorun , partnerlerede guncelleme gellip gelmedigi , eskiden para kazanmasi kapali olan kanali partnere bagliyamiyorduk , onlara guncelleme gelmediyse , mecburen once kanali adsense bagliycaz , sonra da partnere , kanal partnerden atilirsada farkinda olmadan , eski adsense baglanip , o adsense i tehlikeye sokacak , cop adsenseler acmak gerekicek sanirim.

Para Kazanması Kapalı Olan Kanalı Partnere Bağlayamamak Neden Bu Kadar Önemli Orasını Anlayamadım?

telefon onayı yapmadan da yüklersin biliyorsun nasıl olduğunu sonuçta para kazanma açılıyor açıldığı için yüklersin

evet hocam telefon onayını yapıp yüklüyorum direk

+15 onayı yapıp kanala videoyu yükledikten sonra para kazanması kapalı olan vidolara eşleşen,telif,dünya engeli gibi engeller geliyor mu?Yani kanalı adsenseye bağlamadan önce engel gelip gelmediğini anlayabiliyor muyuz?Anlayamıyorsak kanal açar gibi adsense açmamız gerekecek. :(

+15 onayı yapıp kanala videoyu yükledikten sonra para kazanması kapalı olan vidolara eşleşen,telif,dünya engeli gibi engeller geliyor mu?Yani kanalı adsenseye bağlamadan önce engel gelip gelmediğini anlayabiliyor muyuz?Anlayamıyorsak kanal açar gibi adsense açmamız gerekecek. :(

geliyor hocam geliyor hepsi geliyor hiç sıkıntı yok benim deneme kanalı var orda para kazanmalar vs kapalı hep dünya engelini de görüyorum eşleşeni de görüyorum

neden bu kadar telaş yaptınız arkadaşlar tek sorun şuan onaysız kanala uzun video yükleyememek başkada bi sorunumuz yok bu kadar büyütmeyin...

ben zaten aylardır kanalların para kazanmasını açmıyordum adsenseye bağlamadan önce neden açacaksınki yt ye paramı kazandırmak istiyorsun....

yapacağınız tek şey onaysız kanallarınızı onaylatıp yola devam etmek kanal tuttumu adsenseye bağlar kazanırsın...

yalnız kafam şuna takıldı bi arkadaş ay sonu başka adsenseye geçirdiğimiz kanalın parasının eski adsensede kalacağını söyledi umarım öyle olmaz :)

bide son günlerde farkettinizmi bilmiyorum ama onaysız kanalın para kazanmasını açıp uzun video yüklediğim tüm kanallarım kapandı bunun fixleneceği ve böyle video yüklenen kanalların kapanacağı belliydi zaten...

geliyor hocam geliyor hepsi geliyor hiç sıkıntı yok benim deneme kanalı var orda para kazanmalar vs kapalı hep dünya engelini de görüyorum eşleşeni de görüyorum

kanala girmeden görebiliyormusun kanal takipten hocam ?
görebiliyorsan hangi programı kullanıyorsun
bio 33 te sadece engel gözüküyor
eğer eşleşenli ise normal para kazanmayan video olarak gözüküyor
yani eşeleşnli video ile para akzanmayan videoyu ayırt etmiyor bio 33 sadece engeli ayırt ediyor

yani eşeleşnli video ile para akzanmayan videoyu ayırt etmiyor bio 33 sadece engeli ayırt ediyor

hocam ben herhangi bir bot kullanmıyorum vds ile kendim manuel çalışıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ben kanallar açık çalışıyorum

kanalları kanal takip programlarından takip ediyorum bende biçok kişi gibi.geçen hafta yaptıgım 2 kanal tutmuş,güzel izlenim almış.bunları adsense e baglayayım,hemen reklamları açayım diye kanallara bi girdimki ne göreyim.hiç eksiksiz bütün videolar sesden eşleşen yemiş.patlama yaptı,güzel izleniyor dedigim bu 2 kanalda çöp olmuş meger.normalde kanallarda işim bittikten sonra para kazanmalarını açardım ki eşleşen geldiginde göreyim,bu 2 kanalda henüz işim bitmedigi için daha önce açmadım reklamları ve şimdide açmak isteyince işte eşleşenleri gördüm.bu son olaydan sonra bunun kontrolünü hiç yapamıycam artık.bunun gibi kanallarım çogalacak demektir.yapıcam kanalları,sonra dua edicem;tamam engelden geçtik,kanal izlenmede aldı ama umarım eşleşen yoktur diye.2-3 gün öncesinde bunu takip edebiliyordum,o yönden kötü oldu bu benim için.

aynı sorunla benle başbaşayım.müsait zamanda ilk fırsatta yorumları okuyacağım.

kanalları kanal takip programlarından takip ediyorum bende biçok kişi gibi.geçen hafta yaptıgım 2 kanal tutmuş,güzel izlenim almış.bunları adsense e baglayayım,hemen reklamları açayım diye kanallara bi girdimki ne göreyim.hiç eksiksiz bütün videolar sesden eşleşen yemiş.patlama yaptı,güzel izleniyor dedigim bu 2 kanalda çöp olmuş meger.normalde kanallarda işim bittikten sonra para kazanmalarını açardım ki eşleşen geldiginde göreyim,bu 2 kanalda henüz işim bitmedigi için daha önce açmadım reklamları ve şimdide açmak isteyince işte eşleşenleri gördüm.bu son olaydan sonra bunun kontrolünü hiç yapamıycam artık.bunun gibi kanallarım çogalacak demektir.yapıcam kanalları,sonra dua edicem;tamam engelden geçtik,kanal izlenmede aldı ama umarım eşleşen yoktur diye.2-3 gün öncesinde bunu takip edebiliyordum,o yönden kötü oldu bu benim için.

evet bende bu konuda en baştan beri sıkıntılı idim
yani kanalları seri şekilde yapıp takibe atıyoruz ok
ama videolara daha sonradan gelen eşleşenler kanalı adsenseye baglamak için girdiğimizde bize supriz hazırlıyor olacak.
keşke takipler para kazanmayan video ile eşleşenli videoyu ayırt edebilse o zaman hem işimiz kolaylaşır hemde boşa zaman harcamaktan kurtuluruz

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 21:47 ----------

atıf olayıda fix geçmiş olsun

hiç bişey eskisi gibi olmucak o bir kesin. Şimdi az kanal manuel takip sistemi başlıcak anlaşılan :) gerçi benim gibi az kanal çalışanlar için sıkıntı yok az olsun öz olsun ;)

şimdi söyle bisey olmuyormu deneyen varmı yada çöp bi adsenseye baglayanıp sonra iste adsenseden ilişkiyi kes felan bunu deneyen oldumu hiç

şimdi söyle bisey olmuyormu deneyen varmı yada çöp bi adsenseye baglayanıp sonra iste adsenseden ilişkiyi kes felan bunu deneyen oldumu hiç

adsense den ilişkiyi kes diye bişey varmı?sadece bi adsense den digerine geçirmeyi biliyorum ben,bikaç defa baktım ama adsense bagını koparmayı göremedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri