Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu güncellemeden sonra kanalı adsenseye bağlamadan 15 dk üstü video yükleyebiliyor muyuz?
evet yükledim ben
Telefon onayı yapıp mı +15 açıyoruz yine?
Telefon onayı yapıp mı +15 açıyoruz yine?
bence en buyuk sorun , partnerlerede guncelleme gellip gelmedigi , eskiden para kazanmasi kapali olan kanali partnere bagliyamiyorduk , onlara guncelleme gelmediyse , mecburen once kanali adsense bagliycaz , sonra da partnere , kanal partnerden atilirsada farkinda olmadan , eski adsense baglanip , o adsense i tehlikeye sokacak , cop adsenseler acmak gerekicek sanirim.
telefon onayı yapmadan da yüklersin biliyorsun nasıl olduğunu sonuçta para kazanma açılıyor açıldığı için yüklersin
evet hocam telefon onayını yapıp yüklüyorum direk
+15 onayı yapıp kanala videoyu yükledikten sonra para kazanması kapalı olan vidolara eşleşen,telif,dünya engeli gibi engeller geliyor mu?Yani kanalı adsenseye bağlamadan önce engel gelip gelmediğini anlayabiliyor muyuz?Anlayamıyorsak kanal açar gibi adsense açmamız gerekecek.![]()
geliyor hocam geliyor hepsi geliyor hiç sıkıntı yok benim deneme kanalı var orda para kazanmalar vs kapalı hep dünya engelini de görüyorum eşleşeni de görüyorum
kanala girmeden görebiliyormusun kanal takipten hocam ?
görebiliyorsan hangi programı kullanıyorsun
bio 33 te sadece engel gözüküyor
eğer eşleşenli ise normal para kazanmayan video olarak gözüküyor
yani eşeleşnli video ile para akzanmayan videoyu ayırt etmiyor bio 33 sadece engeli ayırt ediyor
kanala girmeden görebiliyormusun kanal takipten hocam ?
görebiliyorsan hangi programı kullanıyorsun
bio 33 te sadece engel gözüküyor
eğer eşleşenli ise normal para kazanmayan video olarak gözüküyor
yani eşeleşnli video ile para akzanmayan videoyu ayırt etmiyor bio 33 sadece engeli ayırt ediyor
kanalları kanal takip programlarından takip ediyorum bende biçok kişi gibi.geçen hafta yaptıgım 2 kanal tutmuş,güzel izlenim almış.bunları adsense e baglayayım,hemen reklamları açayım diye kanallara bi girdimki ne göreyim.hiç eksiksiz bütün videolar sesden eşleşen yemiş.patlama yaptı,güzel izleniyor dedigim bu 2 kanalda çöp olmuş meger.normalde kanallarda işim bittikten sonra para kazanmalarını açardım ki eşleşen geldiginde göreyim,bu 2 kanalda henüz işim bitmedigi için daha önce açmadım reklamları ve şimdide açmak isteyince işte eşleşenleri gördüm.bu son olaydan sonra bunun kontrolünü hiç yapamıycam artık.bunun gibi kanallarım çogalacak demektir.yapıcam kanalları,sonra dua edicem;tamam engelden geçtik,kanal izlenmede aldı ama umarım eşleşen yoktur diye.2-3 gün öncesinde bunu takip edebiliyordum,o yönden kötü oldu bu benim için.
şimdi söyle bisey olmuyormu deneyen varmı yada çöp bi adsenseye baglayanıp sonra iste adsenseden ilişkiyi kes felan bunu deneyen oldumu hiç
adsense den ilişkiyi kes diye bişey varmı?sadece bi adsense den digerine geçirmeyi biliyorum ben,bikaç defa baktım ama adsense bagını koparmayı göremedim.
önceden vardi hocam adsenseden ilişkiyi kes diye bisey vardi
çok önceden vardıda yakın zamanda bulamadım işte ben,dedim acaba varda ben mi bulamıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.