Adsense para kazanmaları duzelen varmı?

adsenselere baglı kanalların para kazanması duzeldimi?

• Evet düzeldi

Oy: 15 16,0%
  • Hayır hala para kazanma gidiyor

Oy: 79 84,0%

• Kullanılan toplam oy
    94
beyler bende kanal kapanması yok ama para kazanmalar gidiyor sadece bağlanan kanalların. bu durumu yaşayan var mı?

Geçen ay para kazanması giden adsensenin para kazanması hala gidiyor adsenseye bağlayınca.

bende de durum aynı.. peki şimdi size günün sorusunu sorayım cevapları merak ediyorum :)

sözde adsense 1 ay ceza veriyor ya bize.. ilk para kazanmalar gittikten sonra mı başlıyor bu süre, yoksa her para kazanma gittikten sonra 1 aylık süre tekrar mı başlıyor? :)

bende de durum aynı.. peki şimdi size günün sorusunu sorayım cevapları merak ediyorum :)

sözde adsense 1 ay ceza veriyor ya bize.. ilk para kazanmalar gittikten sonra mı başlıyor bu süre, yoksa her para kazanma gittikten sonra 1 aylık süre tekrar mı başlıyor? :)

bilmek imkansız gibi :) biz en iyisi uslu uslu bekleyelim, düzelen arkadaşlar olursa cesaret eder deneriz :D

düzelmesine ihtimal veriyor musunuz? yoksa ay bitmeden yeni adsense açsak mı?

Düzelecek diye umut ediyoruz hocam mantıken düzelmesi lazım aksi halde banlayıp geçerlerdi. Bence yeni adsense aç o zaman düzelirse de bir kenarda durur o da.

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

Biz de 1 haftadır bunu tartısıyoruz evde inşallah ilk giden tarihi baz alırlar :)

Arkadaşlar 3-4 gün için de sıkıntılı adsense ye kanal bağlayıp da para kazanması giden var mı

duzelen arkadasların hangı tarıhten ıtıbaren para kazanmalar gıtmıstı acaba

13 agustosta tam olarak sıfırlanmıştı adsense, hala para kazanma kapalı, yeni kanalda eklemedim hiç, öylece bırakmıştım hala bıraktıgım gibi

Benim 12 ağustosta para kazanmalar gitmişti 16sında tekrar bağlamıstım 20sinde de o gitti 3 4 gün önce de tekrardan bağladım 2 gün sonra o da gitti

Adsense de para kazanma kapatılma olayından sonra iş sil bağla derken spama kadar gitti. Adsense spama düştü ve her yeni bağlanan kanal 2 saate askıya alındı. Bunun üzerine bütün kanalları sildim , mailleri değiştidim adsense dahil! Yedek adsenseden devam ettim ve 1 ay boyunca hiç uğramadım bile..
Sonuç:
Bir ay sonra kanal bağladım spamdan çıkmış adsensem ama aradan 2 gün geçti para kazanma yine kapatıldı. ne bir flag ne bir spam yok ve tek kanal!
Bu arada 3 adsense var aynı pc den ip değiştirerek 2 yıldır böyle devam ediyorum. şu an 2 adsense de para kazanmalar gidiyor. gerçekten benim çektiğiğm video olsa bile kapatılıyor. 1 ay beklemekte çare olmuyor kötü haber ama olan bu. Diğer adsensede ise dizi videoları vs spam içerecek falg yiyecek içerikler var ama gel gelelim ne para kazanmaya kapatılma gibi bir sorun var ne de askıya alınma..
Felaket tellalı olmak gibi olmasın ama anladığım kadarıyla youtube 6 ay ceza kesmiş ve kontrolde adsense numartasından bulup tekrar kapatıyor.
Yeni adsense almaya bakın şimdiden ve bir çözüm bulan olur mu bilmem ama ben 6 ay rafa kaldırıyorum adsenseleri , yedekten devam.
Son olarak, eger para kazanmanız 1-2 gün sonra gitti ve güzel gelirler elde ettiyseniz kanalı hemen silip google artısını da kökten silerseniz adsense ödeme yapıyor %25 kesintiyle de olsa tecrübeyle sabit bu ay! Yani para kazanması kapatılan kanalın parasını alırsınız kanalı ve google artısını silerseniz..

Son düzenleme:
beyler

sizin para kazanmalarınızın tekrar gitmesi, sanıyorum para kazanması kapanan tüm kanalları silmediğinizden ötürüdür

ben para kazanmalar kapandığı gün 1 ay önce yani tüm kanalları sildim

dün tüm adsenselere birer kanal bağladım, bakalım 3 4 5 gün sonra sonuç nasıl çıkacak,

inş para kazanmalar geri gelmiştir

olumlu olumsuz sonucu paylaşıcam sizinle

Son düzenleme:
Bende bugün bağlama yaptım tekrar bakalım ne olacak sonuçları yazarım.

3 adsense var 2 si para kazanma gidip biri spam düştü gelde isyan etme

para kazanmalari kapanan kanallari gectim yeni acilan adsenselerde spama dusuyor.google botu nereden yakaliyor henuz bulmus degilim.ama adsense bagladigim kanallardan 1 yil once acdigim kanallar haric kananllarin hepsi kapandi.bu eski kanallarda ne keramet var bilmiyorum.

para kazanmalari kapanan kanallari gectim yeni acilan adsenselerde spama dusuyor. adsense bagladigim kanallardan 1 yil once acdigim kanallar dahil.

hocam çalışma yöntemini okuyor sistem. bizde problem yok mutlaka bir şeyi yanlış yapıyorsun çalışma yöntemini anlatırsan analiz edebiliriz.

para kazanmalari kapanan kanallari gectim yeni acilan adsenselerde spama dusuyor. adsense bagladigim kanallardan 1 yil once acdigim kanallar dahil.

Bende bugün bağlama yaptım tekrar bakalım ne olacak sonuçları yazarım.

3 adsense var 2 si para kazanma gidip biri spam düştü gelde isyan etme

yeni bağladığım kanalda da para kazanma devre dışı oldu bilgi vermek için yazdım

Ay sonuna kadar beklemekte fayda var, Benim adsense te en son sayım 25 ağustos tarihini gösteriyordu. Dünkü kıyımdan bir gün önce bütün kanalları silmiştim şimdi adsense dinlenmeye aldım. Adsense banları başlamışken fazla oynamaya gelmez sizde dinlendirin.

Bana kalırsa elinizdeki sağlam kalan adsense lere sahip çıkın. Bu banlar bittikten sonra büyük ihtimal yeni adsense açmakta artık zorlaşacaktır. Belki bir güncelleme yaparlar ve web adsense gibi inceleme ile onaylarlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri