Adsense parami yarisini aldi

• Kullanıcı eliw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

eliw

Kayıtlı Üye
iyi aksamlar.
dun benim adsense hesabim asagidaki gibiydi
Sayfa görüntüleme sayisi-6944
tiklama sayisi-72
toplam kazancim-8.85
bu gun ki hesabimsa boyle oldu/
Sayfa görüntüleme sayisi-3445
tiklama sayisi-47
toplam kazancim-4.05
neden boyle oldu?
yardim edin bana

Dün farklı bugün farklı kazanmışsın dostum neyi almış burada adsense toplu kazançları takip etmek istiyorsan sağ köşeden son 1hafta falan açıp bakarsın, ya da soruyu yanlış sordun dün kü kazancından mı düşürdüler bu olayı ?

Dün farklı bugün farklı kazanmışsın dostum neyi almış burada adsense toplu kazançları takip etmek istiyorsan sağ köşeden son 1hafta falan açıp bakarsın, ya da soruyu yanlış sordun dün kü kazancından mı düşürdüler bu olayı ?

Bugün başka bir arkadaşta aynısını söyledi. Bazı izlenimler geçersiz sayıldı sanırım. Tıklarımda da Tıklarım diye ağlıyordu [MENTION=1921]jackhalcarloss[/MENTION]

Bugün başka bir arkadaşta aynısını söyledi. Bazı izlenimler geçersiz sayıldı sanırım. Tıklarımda da Tıklarım diye ağlıyordu [MENTION=1921]jackhalcarloss[/MENTION]

ağlarım tabi. senin de 5 tıkın 5 doların geri alınsa zırlamaz mısın? ben günlerdir günlük 1 doları görmüyorum. düşün artık halimi :D

peki neden gecersiz ?

---------- Mesaj saat 23:32:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:25:17 civarında gönderildi. ----------

heey biriniz cvb yazin

videonun birinde (çok kazandıran) veya kanalının genelinde para kazanma devre dışı bırakıldıysa o parayı alamazsın belki böyle bir şey olmuştur

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu arkadaşın dediği gibi yapsana bi. sağ üste son 7 günü seç tarih olarak da 21.08.2013 seç son gün.

Kazancının yarısını almamıştır yanlış başlık açıp olayı saptırma zaten senin kazancın en son güncellenmiş hallidir kaldi kı ay sonu geldiğinde zaten yine kazancından adsense %20-25 kesicektir bunuda ay sonu ''adsense kazancımın bir yarısını daha kesti'' diye başlık açma diye söylüyorum.

iyi aksamlar.
dun benim adsense hesabim asagidaki gibiydi
Sayfa görüntüleme sayisi-6944
tiklama sayisi-72
toplam kazancim-8.85
bu gun ki hesabimsa boyle oldu/
Sayfa görüntüleme sayisi-3445
tiklama sayisi-47
toplam kazancim-4.05
neden boyle oldu?
yardim edin bana

Dun 6944 kisi izledi ama bugun 3445 gozteriyor ?

Tek aciklamasi var tarihlerini gunluk den cikar.!!! gunluk istadisklere bakma tum kazanclar de haftalik de bu ay de su ay de tekrar bak.!!! ve burayada yaz, yaptinmi yapmadinmi tarih olayini oldumu olmadimi seklinde

benimde silindiği oluyor tek tük ama 60 tık sabah kalkıyorum 55 tıka düşmüş geçersiz demek..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri