Sizlerle AdSense Pin İsteme deneyimimi paylaşmak isterim.
Hepimizin bildiği gibi, uzadıkça uzayan süreci bende yaşadım.
3. kez kod istedim lakin tarafıma bir türlü ulaşmadı.
Sorun tam olarak bizim ptt den kaynaklanıyor.
Yurtdışından gönderiler kesinlikle geliyor ''adresinizde bir hata yok ise''
Bundan 1 ay önce ptt den sorgulama girişiminde bulundum, netten aldığım birkaç tel. aramama rağmen ya bakılmadı yada takip no yoksa birşey yapılamaz denildi, konuyu kapattım.
Ben haksızlığa uğramaya kesinlikle tahammül edemiyorum.
Bir şekilde kafamın içinde dönüp duruyor.
Bugün bir kez daha deneme girişiminde bulunmaya karar verdim.
Ankara'da yaşıyorum ve hemen internetten
canlı desteği 8.30 ile 9.15 arası bağlanmaya çalıştım fakat çalışmıyordu, belki mesai başlama saati değildi bilemiyorum.
Ptt posta Ankara kelimesinde bir tel. ulaştım, dakikalarca aradım tel. bakan olmadı.
Hatırlayamadığım anahtar kemimelerle bir tel. ulaşmaya çalıştım.
Hiçbiri tel. bakılmadı. Sinirim arttıkça arttı.
Aramalarım sonucunda; Posta dağıtım merkezine ulaşmam gerektiğini öğrendim
Posta dağıtım merkezi Ankara kelimesiyle bir tel. ulaştım.
Tel. Açan bayan naif bir uslüp takınınca bütün sinirlerim pamuk gibi oldu
Kendisine 3 aydır bu postayı beklediğimi ve benim için çok önemli olduğunu belirttim ve bana hangi bölgede adresiniz sorusu üzerine bir tel. paylaştı.
Paylaştığı Tel aradım, ilk önce başlarında atmak istediler.
Kendilerine benim için önemli olduğunu vurgulaya, vurgulaya anlattım.
Hatta biz posta kutularına atıyoruz birileri almıştır falan dediler. bende 3. kez istedim ve ayda 1 hakkım olduğunu ve bu postaya ihtiyacım olduğunu söyledim.
Adresimi sordu, söyledim, tel. birini çağırdı ilgilen dedi, konuştuk ve tel. istedi benden kontrol edip arasım sizi dedi.
5 dk. sonra aradı ve 1 saate bırakacağını söyledi 1 saat 15 dk. sonra pine ulaştım.
Konuyu, pin süreci gibi uzadıkça uzadıya yazdım.
Pinler 2 ile 4 hafta arasında kesinlikle posta dağıtım merkezine ulaşıyor arkadaşlar.
Süreçle ilgili sıkıntısı olan arkadaşlara bir faydam olur diye paylaşmak istedim. Ayrıntıları biraz abartmış olabilirim. Pini bu yöntemle almam ayrıntıdan dolayıdır.
Not: Posta dağıtım merkezine bizzat gidilerek daha sağlıklı bir netice alınabileceğinide hatırlatmak isterim.
Hepimizin bildiği gibi, uzadıkça uzayan süreci bende yaşadım.
3. kez kod istedim lakin tarafıma bir türlü ulaşmadı.
Sorun tam olarak bizim ptt den kaynaklanıyor.
Yurtdışından gönderiler kesinlikle geliyor ''adresinizde bir hata yok ise''
Bundan 1 ay önce ptt den sorgulama girişiminde bulundum, netten aldığım birkaç tel. aramama rağmen ya bakılmadı yada takip no yoksa birşey yapılamaz denildi, konuyu kapattım.
Ben haksızlığa uğramaya kesinlikle tahammül edemiyorum.
Bir şekilde kafamın içinde dönüp duruyor.
Bugün bir kez daha deneme girişiminde bulunmaya karar verdim.
Ankara'da yaşıyorum ve hemen internetten
canlı desteği 8.30 ile 9.15 arası bağlanmaya çalıştım fakat çalışmıyordu, belki mesai başlama saati değildi bilemiyorum.
Ptt posta Ankara kelimesinde bir tel. ulaştım, dakikalarca aradım tel. bakan olmadı.
Hatırlayamadığım anahtar kemimelerle bir tel. ulaşmaya çalıştım.
Hiçbiri tel. bakılmadı. Sinirim arttıkça arttı.
Aramalarım sonucunda; Posta dağıtım merkezine ulaşmam gerektiğini öğrendim
Posta dağıtım merkezi Ankara kelimesiyle bir tel. ulaştım.
Tel. Açan bayan naif bir uslüp takınınca bütün sinirlerim pamuk gibi oldu
Kendisine 3 aydır bu postayı beklediğimi ve benim için çok önemli olduğunu belirttim ve bana hangi bölgede adresiniz sorusu üzerine bir tel. paylaştı.
Paylaştığı Tel aradım, ilk önce başlarında atmak istediler.
Kendilerine benim için önemli olduğunu vurgulaya, vurgulaya anlattım.
Hatta biz posta kutularına atıyoruz birileri almıştır falan dediler. bende 3. kez istedim ve ayda 1 hakkım olduğunu ve bu postaya ihtiyacım olduğunu söyledim.
Adresimi sordu, söyledim, tel. birini çağırdı ilgilen dedi, konuştuk ve tel. istedi benden kontrol edip arasım sizi dedi.
5 dk. sonra aradı ve 1 saate bırakacağını söyledi 1 saat 15 dk. sonra pine ulaştım.
Konuyu, pin süreci gibi uzadıkça uzadıya yazdım.
Pinler 2 ile 4 hafta arasında kesinlikle posta dağıtım merkezine ulaşıyor arkadaşlar.
Süreçle ilgili sıkıntısı olan arkadaşlara bir faydam olur diye paylaşmak istedim. Ayrıntıları biraz abartmış olabilirim. Pini bu yöntemle almam ayrıntıdan dolayıdır.
Not: Posta dağıtım merkezine bizzat gidilerek daha sağlıklı bir netice alınabileceğinide hatırlatmak isterim.