Adsense Pin Yola Çıkma Sorunu! 09.10.2015 (Anket)

Eylül Ayı Pin Yola Çıktımı?

• 11 Eylül 20tl kesinleşti Pin Yola ÇIKMADI Görülüyor

Oy: 34 57,6%
  • 11 Eylül 20tl Kesinleşti Pin Yola Çıktı

Oy: 25 42,4%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar EYLÜL 11inde 20 TL üstü kesinleşen bir adsensede pin hala yola çıkmadı olarak görülüyor.
Adsense ilk girişte kırmızı uyarı olarak beliren yazı yok!
Yeni pin isteme zamanı geldiği halde pin isteme yeride yok!
Bu adsensin banka doğrulaması bugün yapıldı.

Sanki adsense pini girilmiş gibi duruyor. Ama kesinleşen ücret EYLÜLDE 20tlye ulaştı.

not:
13 ekim yani bugün pinlerimiz çıkmış durumda. Çok şükür

Son düzenleme:
Aynı olay benim basımda da var.2-3 aydır pin yola cıkmıyo

Hocam biz ikinci pini istedik hala gelmedi zaten pin isteme yeri olsa ne olacak .Adsense sapıttı iyice

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adsenseler hakaten sapıttı ya kesin bişeyler var sistemlerinde falan artık iyice kanaat getirdim ben buna

som kıyımlardan sonra iyice soğudum. Bundan sonra Adsense Falan çalışmam partnere başlaycağım bundan sonra.

som kıyımlardan sonra iyice soğudum. Bundan sonra Adsense Falan çalışmam partnere başlaycağım bundan sonra.

partnere derken hocam önce onlar sapıttı zaten :)

---------- Spam Engelliyici 23:41 ---------- Önceki Mesaj 23:38 ----------

bi açık vardı sağolsun youtube yalakaları hemen google bildirmişler ben onla istedim 20 günde gelmişti
ayakta alkışlıyorum o yalakaları :mad::mad:

yahu 2 asense hesabım 10 - 15 tane kanalım bir hafta içinde hepsi silinip gitti. ki bunlardan bazıları tamamen özgün kendi çekimlerimdi.daha önce en azından partnerden atılınca ödeme alıyorduk içerde param kkaldı onu bile alamadım. partner veriyor bazen . bkalım inşallah Partnerler hayırlıdır bizim için.

Şu anda en büyü sorunların başında olabilir bu sıkıntı.
Düşünsenize para birikiyor, adsense banda yemiyor ama pin gelmediği ve kimlik doğrulama yapamadığımız için para hep birikiyor

bu sorunun sadece bende oldugunu zannedıyordum

Siz gene iyisiniz 12 eylül de yola çıkan pin 4 gün önce geldi, Ama adsense 20 eylülde banlandı :) ilk defa bu kadar kısa sürmüştü gelmesi, getti paralar :)

benm adsensenin pini gelmedi ogustosta acmıstım bu ayın 7 sinde yeni pin isteme yeri belirdi ama istemedim gecen ayında kaancının kesinlesmesini bekliyorum.

benm adsensenin pini gelmedi ogustosta acmıstım bu ayın 7 sinde yeni pin isteme yeri belirdi ama istemedim gecen ayında kaancının kesinlesmesini bekliyorum.

Yeni pin isteyin, niye istemiyorsunuzkı
Korkunuz farklı bir numara gelecek içinse, aynı numara yola çıkıyor
Her 21 günde bir yeni pin isteme ile 3. Pine kadar isteyip
Pin gelmez ise kimlikle onaylattırın geçin

Kesinlesenlerde 20tl ustunu gorupte Pin gonder butonu yokmu ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pin isteme bölümünün ertesi gün acıldıgı söyleniyor

şuan ben pin istedim acaba herkes ile birlikte mi gelcek ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri