Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

video önü reklam varmı hocam buna bakın diğer reklamlar yanıltıcıdır

1 saatlik videolar bütün reklamlar sorunsuz gözüküyor. Videoları zamanlamıştım 18 saat ve daha öncesi açılanlarda reklamlar çıkmıyor ama gece saat 12 den sonra açılmış bütün videolarda reklamlar sorunsuz çıkıyor.

Aynı içerik alman adsens To %50 ingiltere %2 sorun kanallar ilemi alakalı yoksa videolar ilemi çözemedim.

ben dün iki yeni kanal bagladım 1 kanalda reklam çıktı diger kanalda çıkmadı aynı sorunu bende yaşıyorum çözemedim

valla benim sorunum reklam çıkma değil kanallarımın %80 ninde çıkıyor reklam ancak kapanma var bende de son 1 haftada 100lerce kanalım gitti

%15 olması gereken to %0.70 lerde geziniyo bir an önce düzelir inş

reklamlar dünya geneli diye biliyorum da o yüzden dedim.

Şuan neler oluyor gerçekten kestirmek mümkün değil neye göre çıkıyor reklam neye göre çıkmıyor? Kapanmaların bu reklam olayıyla ilgisi var mı? Kapanmalar duracak mı dumayacak mı. hiç bişey bilmiyorum beklemekten başka çare yok

Şuan neler oluyor gerçekten kestirmek mümkün değil neye göre çıkıyor reklam neye göre çıkmıyor? Kapanmaların bu reklam olayıyla ilgisi var mı? Kapanmalar duracak mı dumayacak mı. hiç bişey bilmiyorum beklemekten başka çare yok

Reklam çıkma sorunu partner + adsense de var hocam vevo gbi dünya devleri bu durumdan nasibini almış durumda. Yeni reklam planlamaları yapılıyor. 1-2 güne rengini belli edecektir

Wallaha bana göre düzelme var. Gerçek kazançlar gibi değil ama mesela dün 10 kazandırmışsa bugün bu saate kadar 10 kazandırmış. Düne göre artmış. Benim kanallarda 16sında sorun ilk başladığında da aynısı olmuştu. Direk eski haline gelmesini bence beklemeyin.Bir gün öncesine göre yüksekse düzelme var demektir.

Youtube reklamlar sadece uzun videolarda görüntüleniyor onu gördüm şimdi 7 dk lık video'da bile reklam gösterimi yok

1dk altındaki videolardada zaten gözükmüyor ama 30 dk lık videoları kontrol ettim onda mevcut.

Arkadaşlar .. Şuan Bir kontrol yaptım Genelde admob İle onaylatılan adsenselerde reklam çıkmıyor.. admob dışı andenselerimin hepsinde reklam çıkıyor...

Sizde durum aynımı reklam çıkmayan adsenselerinizi admob la mı onaylattınız ???

Arkadaşlar .. Şuan Bir kontrol yaptım Genelde admob İle onaylatılan adsenselerde reklam çıkmıyor.. admob dışı andenselerimin hepsinde reklam çıkıyor...

Sizde durum aynımı reklam çıkmayan adsenselerinizi admob la mı onaylattınız ???

partnerde de çıkmıyor, arkadşlar sorun şirketlerin reklamlarını çekmesinden kaynaklı sebebini aramanıza gerek yok artık, bekleyecez mecbur

Youtube reklamlar sadece uzun videolarda görüntüleniyor onu gördüm şimdi 7 dk lık video'da bile reklam gösterimi yok

1dk altındaki videolardada zaten gözükmüyor ama 30 dk lık videoları kontrol ettim onda mevcut.

benim kanalda 10 dklık video da var 1,5dk olan da, ikisinde de çıkmıyor. ama diğer kanalımda da aynı sürelerde videolar var, ikisinde de çıkıyor reklam. video kaynaklı değil kanal kaynaklı bi durum var. Belkide youtube para kazanmayı kapatarak ceza vermek yerine, büyük ihlal yapmayan kanallara bu şekilde bir ceza veriyodur :D

Arkadaşlar konu dısı olacak ama bu tr adsenslerde kapanma durumunda gözle görülür bir düzelme varmı yoksa hala kapanmalar devam edıyormu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri