Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

şu an tamamen gitti reklamlar. Allah belasını versin sisteminizin.

Arkadaşlar konu dısı olacak ama bu tr adsenslerde kapanma durumunda gözle görülür bir düzelme varmı yoksa hala kapanmalar devam edıyormu

Devam ediyor kardeşim. Öğlen 2 kanalım kapandı TR...

Reklam çıkmama sorunu devam ediyor.. Youtube işi %85-90 bitti ..

şaka maka boku çıktı iyice.çalışsak olmuyor çalışmazsak olmayacak.inşalla düzelir yoksa baika yollar aranacak yt dışında.özgünde böyleyse yandık

izlenimde işlemiyor adsenseye, kanal 9 binde adsense, 115 izlenim sayıyori reklam 1 tık. iyice rezillik.

partner kanallarda da hissettirdi kendini reklam çıkmama olayı. öngörünüz nedir sizce bu büyük şirketler yola gelip tekrar reklam vermeye devam edecek mi

Reklamlar kanallardan çok ipler ile alakalı gidiyor.

Yapmış olduğum denemelerde tr içerik videolara yurtdışı ipler ile anında reklam gösterimi sağlanıyor. (Adsense'e yansıyor mu onu denemedim)

Tr içerik tr ip ile reklamlar 10 izlenimde 1 görünüyor.

yabancı içerik tr ip ile reklamlar çıkıyor,

alman içerik alman ip reklam çıkmıyor.

başka bir videoya geçtiğimde reklam var ama kendi kanallarıma geçince sadece 1 kaç videoda çıkıyor reklamlar yani 12 vıdeo var ise sadece 2 sinde reklam çıkıyor

Reklamlar kanallardan çok ipler ile alakalı gidiyor.

Yapmış olduğum denemelerde tr içerik videolara yurtdışı ipler ile anında reklam gösterimi sağlanıyor. (Adsense'e yansıyor mu onu denemedim)

Tr içerik tr ip ile reklamlar 10 izlenimde 1 görünüyor.

yabancı içerik tr ip ile reklamlar çıkıyor,

alman içerik alman ip reklam çıkmıyor.

Oda var hocam onda sıkıntı yok. Çatır çatır yansıyor hemde.. Şüphen olmasın. Türk kanal içerikli videolar var, adsense almanya, sıfır sıkıntı. Ama yabancı kanallarda sorun var, ABD lilerin ve avrupa ülkelerinin ağırlıklı izlediği içerikler sayımda yok. uzak doğu bakmadım bilemicem.

Beyler çek dilinde kanal var oda sıkıntısız izleniyor ama ispanyol ing alm izlenme almıyor hiç...

az önce reklam çıkmayan videomum başlangıcındaki 5 saniyelik atlanabilir reklam çıktı. video 1.05 dakika toplam. sayfayı yeniledim, bi daha çıkmaz oldu :) eli kulağında. Geliyor inşallah

usa da düşüyor ama ing gibi 0 çekmiyor :D

YouTube'da rahatsız edici çizgi filmler - BBC Türkçe

net olarak youtube i bitirmek için operasyon yapılıyor!
Aslında çok doğru söylüyorlar. Bazı Özgün kanallar daha çok izlenim alıp daha çok kazanmak için saçma sapan videolar oluşturuyolar.Henüz gelişim aşamasındaki çocuklara bilinen çizgi karakterlere benzeyen özgün karakterlerle şiddet içerikli saçma sapan videoları izletiyolar..

Ben destekliyorum bu tepkiyi .. Yt yetkilileri spamcılar yerine önce kötü içerik üretenleri temizlesin :D

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

farkında mısınız şu an tüm gelirlerimiz bitti :) neyi bekliyoruz, kimi bekliyoruz.. umarım hakkımızda hayırlısı olur

4 gündür %95 düşüş var biz çalışmaya başlayınca google toptan güncelleme yapıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri