Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen gelmeye basladi. En azindan birseyler yapilmaya calisildigi ortada felaket senaryolarima gerek yok.
TBM
ABD: 0,01 dolar
Uk: 0,01 sterlin
Vasat
sayfa kaynak kodlarına baktım şimdi aynı adsense ye bağlı reklam çıkmayan videolarda başka bir adsense kodu var reklam çıkanlarında başka. Bu durumun geçici olduğunu ben düşünmüyorum hocam. Geçici bir durum genel bir durum oldu bu güne kadar
Bana göre, bu bir sorun değil. YouTube bunu bilerek yapıyor. Yeni bir güncelleme olabilir. Bugün bir çok özgün kanal gezdim hepsi sağlam reklam çıkmakta. Umarım ben haksız çıkarım.
Arkadaşlar çok önemli bir sorum var lütfen kontrol eder misiniz?
kanalı partnere bağlı olupta 16 marttan sonra reklam sorunu yaşayıp sonrasında 23 ünde düzelme oldu biliyorsunuz. Ancak şu an 24 ü analistic güncellenmesine rağmen o günlerin kazançları halen dipte.. şimdi 25 in de tekrar zaten reklam sorunu başladı.
Acaba reklam sorunu hiç mi düzelmemişti? ya da o aradaki kazançlar neden yansımadı? bir bilgisi olan var mı dikkat ettiniz mi? çünkü adsensede 2-3 gün düzelme olmuştu ama partnerde hala analistic dipte o tarihler
sıfır bi adsense açıp kanalları bi taşırmısın hocam farkı olcakmı?
Bana göre, bu bir sorun değil. YouTube bunu bilerek yapıyor. Yeni bir güncelleme olabilir. Bugün bir çok özgün kanal gezdim hepsi sağlam reklam çıkmakta. Umarım ben haksız çıkarım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.