Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

benim bgbg 0.20 ile 0.50 arası oynuyor yükselme var biraz ama hala reklamları göremiyorum (tr kanal tr adsense)

Arkadaşlar youtub red üyesi en çok hangi ülkede beyler ? o ülkeyi çalışın. Reklam sorunu var ama youtube red üyesi olan ülkeler gelir paylaşıma devam ediyor. reklam gelirinini 3 de 1 kadar kazanç veriyor red üyeler.
Bilginize ;)

EgLqOB.png
[/url][/IMG]

Red üye : youtube paralı üyeler abd ve avrupa ülkelerde fazla. youtube gelir yaplaşımı yapıyor, genelde bilgisayar kullananlar üye sanırsam, genel araştırmam bu yönde.

Atlana bilir reklamlar çıkıyor bunlar, video başı yada sarı çizgilerde anlık çıkıyor. Cep tellefonlar android uygulamalarda çıkıyor ağırlıklı. Yani en büyük gelir şuan ki durumda bu alanda.

iyileşme felanda yok. şubat/2017 ye dönemiyoruz malesef... Dönene kadar bildiklerimize göre, strateji uygulamamız gerekli. Paylaşmak istedim sadece.

Son düzenleme:
Neredeyse 1 ay oldu ama hala youtube reklamları tamamen aktif etmedi. Bu kadar uzun sürmesinin tek açıklaması; reklamverenlerin istedikleri değişiklikleri yapamadılar. O kadar zarar etmeyide göze aldıklarına göre kalıcı çözüm gelene kadar bu dalgalı ve düşük reklam gelirleriyle idare edeceğiz. :(

La herkes reklamı dert ediyorda bi ben mi kapanma olaylarını dert ediyorum :D Son zamanlarda iki arkadaş kapanmalara çözüm niteliğinde birşeyler paylaşmışlardı daha onları denemedim fakat günde 1 dolar kazanan kanallar bile hangi adsenseye bağlı olursa olsun bir hafta içinde spamdan kapanıyor. Varsa bu konuda bilgi verebilecek birisi duamı alır

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 31 (28 üye ve 3 misafir)

Konuda baya kişi var, ben yazayım bekleyen herkes görsün.
Reklamlar açısından değişen birşey yok.
Reklam verenler YT'ye geri dönmedi, reklam çıkmıyor.
Çok fazla okumanıza gerek kalmasın yorumları.
:D

La herkes reklamı dert ediyorda bi ben mi kapanma olaylarını dert ediyorum :D Son zamanlarda iki arkadaş kapanmalara çözüm niteliğinde birşeyler paylaşmışlardı daha onları denemedim fakat günde 1 dolar kazanan kanallar bile hangi adsenseye bağlı olursa olsun bir hafta içinde spamdan kapanıyor. Varsa bu konuda bilgi verebilecek birisi duamı alır

yaptığın işe bağlı olarak değişir ipin tespit edilmiş olmadı her gun bilgisayaranın ekranını çek at 1 hafta ne kadar dayancak kapanırsa gene kanalın bilgisayara format at yada sıfır ipli vds kullan adsenseyide tek kanal tek adsense yap pinsiz olması onemli degil kanal tutarsa pinli adsense geçirirsin pinli adsenseni riske atma şimdilik bu kadar faydası olur inş

yaptığın işe bağlı olarak değişir ipin tespit edilmiş olmadı her gun bilgisayaranın ekranını çek at 1 hafta ne kadar dayancak kapanırsa gene kanalın bilgisayara format at yada sıfır ipli vds kullan adsenseyide tek kanal tek adsense yap pinsiz olması onemli degil kanal tutarsa pinli adsense geçirirsin pinli adsenseni riske atma şimdilik bu kadar faydası olur inş

Teşekkürler hocam verdiğin bilgi için bunların hepsini denedim genede nafile işe yaramadı

ozmn yaptığın işi değiştir çok agır spam mı yapıyn anlamadım internet kafeden dene

Vay arkadaş bu sorun 1 Nisanda düzelir diyodum 1 ay geçti hala düzelmedi. Bir umut 1 mayısı bekliyorum artık düzelsin diye. Mobilde gezerken reklam görüyorum büyük kanallarda ama pcde reklam çıkmıyor.

Milyonlarca dolar zarar edildi resmen hatta dolar düşüyorsa sebebi bu bile olabilir :)

Youtube demek ki 1 milyon izlenime 1 dolar verse bile kimsenin sesi çıkmayacak youtube bunuda test etmiş oldu.

Önceki sorunsuz reklam çıkan kanallar aynı ilerliyor ama adsense onayında geçip reklam aralığı girdim kanallarda hiçbir şekilde reklam çıkmıyor, durumlar cidden sıkıntılı

***01/05/2017 Arkadaşlar şuan tr özgüne baktığımda %100 reklam gösterimi artışı gözlemledim. ? gerçi 24 saat bitmeden görüş bildirmek çok erken. Ama sizlerde bakarsanız göstergelerinize net bişeler çıkartabiliriz bekli. DÜnyadamı, bazı ülkelerdemi iyileşme oluyor. Yada bugun bir tesadüf mü yaşıyorum bilemedim.
Akşama netleşir durum. Anca millet video bakmaya başlıyor. Sizlerde bakıp görüş bildirirseniz farkı anlamaya çalışırız.

bendede şimdilik %50 artış var gibi 1-2 güne anlarız (tr adsanse)

Adsenseye bağlı kanallarda reklam sorunu çıkmama meselesi devam etmektedir. Zaten kanal izlenim alınca da spamdan kapanıyor.

tam duzeldi derken son 3 gunde izlenim var tık gene yok kazançlar 0,20lerde sizde durum nedir.

arkadaşlar 2 gündür reklamlar çıkmamaya başladı bu sorunu yaşayan var mı acaba ?

reklam sorunu yaşayan yada bu sorunu nasıl aşacağını bilen var mı ? kanallar kapanmıyor ama şimdide reklam çıkmıyor

Bu gün adsense verilerime baktığımda saymadığını gördüm.sadece sayfa görüntülenme sayısı sayıyor.onun dışında birşey saymıyor.kanalı kontrol ettiğimde para kazanması açık ancak videolarda reklam çıkmıyor.bu gün böyle bir sorun yaşayan var mı aramızda ?

Kanal 7 aydır açık ve para kazanıyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri