AdSense Reklamları Kaldırıyor !

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu ücretli üyelik sadece yt de çıkan reklam lara karşı alınan bir seçenektir reklamları kapatamazlar neden derseniz şimdi adam izlerken reklama sinir oluyor ve diyorki yokmu bunun reklamsızı işte o anda yt bunun için ücretli abonelik çıkarıyor , yani 2 ci bir seçenek diyip sunuyor formalite yani bende reklamsız üyelikde var al bunu kullan gibisinden ama şikayet etme pilav bu dergibi yani..

Hakkımızda hayırlısı olsun. :)
RYLpdj.jpg

No sıkıntı webmaster adamız webe geri döneriz. Kazancı zor uğraşı zor ama ekmeğimizi çıkartırız.. Reklam az olsun tickler kalksın. Oda sıkıntı değil. 100 kanal yerine 1000 kanal açarız.. :) En güzel olan zor olandır...

youtube bu paralı abonelik olayından gelen geliri de bizle kırışacağını yeni sözleşmelerd belirtti. adamlar bu işi daha fazla kar etmek için yapıyor. youtube daha fazla kazanacaksa biz de daha fazla kazanırız. kendi zarar edeceği bir uygulamayı neden hayata geçirsin. herşeyi hesaplayıp ona göre adım atmışlardır heyecan yapmaya gerek yok bence :)

hayırlısı abi yaa 3-4 ay :P :D haha

Kim kendi bacağına sıkar çağdaş. :) Spam da bitmez, reklamdan kazançta. Ha çok zorlaşır orası muallak bir konu, evet olabilir. Ama bu yt'nin bile ilk amacı nedir? Para kazanmak. En çok parayı nasıl kazanıyor? Spam kullanıcılar vasıtasıyla. Bitirmez ama azaltır, site kalitesini üste çeker orası ayrı. Yt'de para kazanma hadisesi olduğu sürece herkes az-çok kazanacaktır. Türk'e yasak yok! Biz şifreli kanalı izlicez diye, televizyonu ters cevirip üzerine saç spreyi sıkarak patlatan bir neslin tohumlarıyız. Türk'e durmak yok!! :cool:

reklamsız abonelik bence en cok trde ragbet gorcek ben dahi reklamlara tıklamamak icin ayrı bi ozen gosteriyorum :)

Spam bitmiyorda bu youtube'un cikardigi yeni sistem biraz kazanclari dusurecek gibi geliyor.Tabi ne kadar fark eder bu bilinmez ama arastirip okuduklarimdan sonra boyle bir dusunce olustu bende.

Nasil bir dusunce dersen,biliyorsun yakinda Parali sistem gelecek youtube'da.Yani 1 kisi aylik odeyecegi 10 dolar ile youtube'daki her videoyu reklamsiz izleyecek.Buda su demek,odedigin 10 dolarla istedigin kanaldaki istedigin videoyu reklamsiz izleyeceksin,(Youtube bizim kabul etmemiz gereken sozlesmede bunu sart kosuyor,kabul etmezsen videon listelenmiyor)yani senin kanalindaki 30 dk lik bir videoyu izleyip 3 reklam izleyip sana ornek veriyorum 1 dolar kazandiran bu kullanici icin tutupda sana youtube yine 1 dolar vermeyecek o kesin.Cunki bu alinan aylik 10 dolari,kullanicinin 1 ay boyunca izledigi butun video sahiplerine bolusturecek.Buda sanirim kazancin neden dusecegini acikliyor.

Bunun oturmasi herkesin bilinclenmesi 10 dolar odeyip reklamsiz izlemesi illaki zaman alacakdir ama verilen hizmet ve tanitim sunum basarili olursa bu sene sonuna kadar yazdiklarimin hepsi fazlasi ile cikabilir diye dusunuyorum.
Hal boyle oluncada reklam gosterimide dusuk olacak ve tabiki kazancda dusecekdir.

Neyse gun ola harman ola bakacaz gorecez...

DUZELTME : Egerki abonelik sistemi Kanal bazli olursa hic bir sorun yok,Genel olursa aynen bunlar olacak.Burasinida belirteyim cunki bu konudada @iwocan uyardi beni kesin degil orasi kanal bazlida olabilir genelde diye orasi hakkinda bendede net bilgi yok dikkat etmedim.

fakat bir şeyi atlıyorsunuz hocam. Şu an için bin gösterime aldığımız para 5 lira olsun. Bu durumda düz hesapla izlenme başı aldığımız para 0,005 krş. Bu hesabı neden yaptım? Çünkü bu sisteme geçiş yapıldığında büyük ihtimal izlenme başı para alacağız. yani izlenme başı google'ın 0.005 krş vermesi benim karımdan bir şey götürmüyor. Kaldı ki bu parayı ödeyen herkes çok fazla video izlemeyeceğinden payımıza fazlasıyla düşeceği durumlar olacaktır.

Youtube sektörünün asıl tehlikesi türkler ve hintliler google değil bence :)

Spam bitmiyorda bu youtube'un cikardigi yeni sistem biraz kazanclari dusurecek gibi geliyor.Tabi ne kadar fark eder bu bilinmez ama arastirip okuduklarimdan sonra boyle bir dusunce olustu bende.

Nasil bir dusunce dersen,biliyorsun yakinda Parali sistem gelecek youtube'da.Yani 1 kisi aylik odeyecegi 10 dolar ile youtube'daki her videoyu reklamsiz izleyecek.Buda su demek,odedigin 10 dolarla istedigin kanaldaki istedigin videoyu reklamsiz izleyeceksin,(Youtube bizim kabul etmemiz gereken sozlesmede bunu sart kosuyor,kabul etmezsen videon listelenmiyor)yani senin kanalindaki 30 dk lik bir videoyu izleyip 3 reklam izleyip sana ornek veriyorum 1 dolar kazandiran bu kullanici icin tutupda sana youtube yine 1 dolar vermeyecek o kesin.Cunki bu alinan aylik 10 dolari,kullanicinin 1 ay boyunca izledigi butun video sahiplerine bolusturecek.Buda sanirim kazancin neden dusecegini acikliyor.

Bunun oturmasi herkesin bilinclenmesi 10 dolar odeyip reklamsiz izlemesi illaki zaman alacakdir ama verilen hizmet ve tanitim sunum basarili olursa bu sene sonuna kadar yazdiklarimin hepsi fazlasi ile cikabilir diye dusunuyorum.
Hal boyle oluncada reklam gosterimide dusuk olacak ve tabiki kazancda dusecekdir.

DUZELTME : Egerki abonelik sistemi Kanal bazli olursa hic bir sorun yok,Genel olursa aynen bunlar olacak.Burasinida belirteyim cunki bu konudada [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] uyardi beni kesin degil orasi kanal bazlida olabilir genelde diye orasi hakkinda bendede net bilgi yok dikkat etmedim.

işte tamda bu yüzden reklam işinin abartılmaması lazım çok fazla aşırı reklam aralığı insanları 10$ vermeye zorlayabilir bu da spamın sonunu getirebilir. Çok fazla video arası reklam koymamak gerekli diye düşünüyorum...

DUZELTME : Egerki abonelik sistemi Kanal bazli olursa hic bir sorun yok,Genel olursa aynen bunlar olacak.Burasinida belirteyim cunki bu konudada [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] uyardi beni kesin degil orasi kanal bazlida olabilir genelde diye orasi hakkinda bendede net bilgi yok dikkat etmedim.

Abi kanal bazlı olmazsa yt bu işten zararlı çıkmazmı ? Örnek veriyorum 1 kullanıcı ortalama 40-50 dolarlık reklam görüntülüyor.10 dolara ne kadar karlı çıkar yt ? Aynı şekilde reklam verenler içinde zarar olmazmı ?

Youtube eğer paralı sistemi devreye sokarsa insanlar 10$ ödememek için ya reklamları izlemeye devam ederler yada reklam önleyici programları tercih etmeye başlarlar. Şuan da yok bu ikisi var ama eğer Youtube eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürüp sizin için reklamları engelleyelim derse kullanıcılar bunu ücretsiz bi hale getirip Google'ı kendi silahıyla vururlar.Benim düşüncem bu yönde,konuyla ilgili olarakda bundan 8-9 ay önce de başıma geldi hocam bu durum geçici bi durum olmadığından emin olmak lazım

Youtube eğer paralı sistemi devreye sokarsa insanlar 10$ ödememek için ya reklamları izlemeye devam ederler yada reklam önleyici programları tercih etmeye başlarlar. Şuan da yok bu ikisi var ama eğer Youtube eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürüp sizin için reklamları engelleyelim derse kullanıcılar bunu ücretsiz bi hale getirip Google'ı kendi silahıyla vururlar.Benim düşüncem bu yönde,konuyla ilgili olarakda bundan 8-9 ay önce de başıma geldi hocam bu durum geçici bi durum olmadığından emin olmak lazım

usta avrupadaki insanlar bu sanal alemde çok tedirgin korkaklar adblock felan onlara gelmez, 10$ neki onlar için :) her insanı türk milletimi zannediyorsun :)

arkadaşlar bence bu sistem genel bir sistem olacak yani yt her ay milletten 10 dolar alacak serkanyt üstadın dediği gibi de oranlar ve kazançlar düşecek her kanal başı bu iş olmaz yt un zaten yüzde 70 i spam kanallardan oluşuyor 10 dolar sa çok büyük bir para bizim gözümüz de küçük gibi görünse de milyarlarca kullanıcı var yt başka programlar kullanarak reklamları engelleyenlerden de para kazanmak istiyor bütün olay budur benim gözüm de tabi ki flagcılar aramız da çok fazla ama normal kullanıcıların da kanalları flag ladığını unutmayın yabancı lar genelde küfür etmez kibarca işlerini tüzüğüne göre hallederler çok fazla reklam çok kötü videoların sonu genelde çok fazla flag ve kanalın sonu belli benim düşüncem ilerde kötü videoların pek fazla yt da işi olmayacağı bunu hep birlikte izleyip görücez şu spam bitecek tartışmasına da bi son versek iyi olur bence bu iş hepimizi gömer merak etmeyin...

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abi ben kanal bazlı olucağına inanmıyorum zira her kanala 10 dolar verildiğini düşünsenize çok büyük rakamlar çıkar.Bunun yanında ben kendi adıma konuşursam türkçe özgün çalışıyorum türklerin gidipte böyle bişeye 10 dolar vereceğini hiç sanmıyorum :D Youtube yine planladığını türkiyede pek uygulayamayacak bence :D Ve youtube net bi açıklama yapmadığı için belli testler yapıp buna dayanarak bişeyler yapıcaktır.Ve ne olursa olsun youtube yayıncılarını kaybetmek istemiycektir abi ben çok düşüş beklemiyorum saygılar :D

bence birgün para kazanmayı tamamen kapatacaklar türkiye,tayland,hindistan gibi ülkelere. aynı videoyu 30 kişi atıyor youtube çöplük oldu, bence bu gemi böyle girmez. sonra tekrar açacaklar ama sektörden baya kişi çekilmiş olacak ve daha zorlaştıracaklar herşeyi.

eski kanallara girip tek tek sözleşmeyi kabul etmekte gerekiyormu acaba :S
ufaktan reklam gösterimi düşüşü var bende kelimeleri arattıgımda gerek googlede gerek youtubede
sıralamada bi düşüş söz konusu degil
o adsensemin reklam gösterimide 1 yılı aşkın süredir 3 aşagı 5 yukarı stabildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri