Adsense Satış Fiyatları !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Malumunuz forumumuzda Adsense alm-satımı yapıyoruz.herkezin bildiği gibi ben sürekli olarak adsense alıyorum bu adsenseleri almadan öncede bunlara belirli bir fiyat biçtik...

Yalnız son 10 gündür forumda önüne gelen bi fiyat veriyor adsneseye bu iş böle olunca karaborsa fiyatı çıkıyor ortaya....Bundna dolayıdır ki ve bir çok arkadaş hak verirki ben bu işin standart fiyatlarını açıklıyorum

Aşağıdaki fiyatlardan yukarı adsense almayınız -satmayınız (TAVSİYE)

1-ADSENSE EN AZ 3 AY ÖNCE AÇILMIŞ VE HİÇ ÖDEME ALMAMIŞSA İÇİNDEKİ KESİNLEŞEN PARA + 70 (YANİ HESABIN KENDİSİ 70)
2-ADSENSE EN AZ 6 AY ÖNCE AÇILMIŞ VE ÖDEME ALMIŞ İSE İÇİNDEKİ PARA + 100 TL (YANİ HESABIN KENDİSİ 100 TL)
3-ADSENSE EN AZ 1 YILLIK VE EN AZ 3 KEZ ÖDEME ALMIŞ İSE İÇİNDEKİ PARA + 140 TL (YANİ HESABIN KENDİSİ 140 TL)
4-ADSENSE EN AZ 18 AYLIK VE EN AZ 7-8 KEZ ÖDEME ALMIŞ İSE İÇİNDEKİ PARA + 175 TL (YANİ HESABIN KENDİSİ 175 TL)
5 -BUNDAN YUKARI İSE 200 TL ....DAHA FAZLA VERİLMEZ !!!!

NEDEN DİYE SORANLARI DUYAR GİBİYİM : sebebi şu ben adsense ile 7.yılımı çalışıyoruma dsense seni incelemye alırsa bugün şak diye hesabını kapatmaz önce 1-2-3 ay senı kontlr eder sonra tak diye kapatır...oun için okadar para veriğiniz adsneslerin %100 garantisi yoktur arkadaşlar....
kimse mağdur olmasın diye bu fiyatlaran yukarı ve aşağı adsense almayın-satmayın derim ben.....

Not : bu fiyatları az veya çok bulan oalcaktır herkez malına isteidği fiyatı biçebilir ama beni tanıyan bilen arkadaşlarımdan rica ediyorum bu fiyatlarda çalışmaları için....

CÜMLETEN HAYIRLI KAZANÇLAR

Bu çok yanıltıcı olur. Özellikle site için Adsense bulunmaz hint kumaşıyken, pinli ve defalarca ödeme almış bir hesabı 100 TL ye satmak zaten çok ama çok saçmalık olur. Hesabın fiyat aralığını bu şekilde belirtilmez be beyto hocam :D

ben 3-4 aylik adsense'lere 70 lira ustune verirken millet "beyto ustune 150 tl verdi" diyorlardi. :) Millet demek ki sizin adinizi kullanarak piyasa yapiyormus beyto hocam. ;)

Hocam sürekli adsense alan biri olarak sizin böyle bir konu açmanız pek objektif gelmedi.

Eminim ki pinli adsenseler bu fiyatlardan çok daha fazla eder ve ediyor da.

Ben şu ana kadar satmadımda almadımda, pazarlık sünnettir Satıcı bir fiyat belirler, alıcı bir fiyat verir ortak paydada buluşulur.

Beyto'nun burda fiyat belirlemesi bu gerçeği değiştirmez.

Başkaları ödeme almamış pinli adsenseye 100 TL veriyor size Sordugumda 50 tl fiyat verdiniz.

kusura bakmayın ama kimsenın size adsense satacagını düşünmüyorum. tabi bu benim görüşüm iyi alışlar. :)

Sen 50'ye satarsın ben malımı iyi pazarlarım 200'e satarım.Serbest piyasa bu hocam.Gereksiz konu bence.

Hocam 1 yıllık hesaba çerez parası fiyat biçmişsin.Olmaz,olamaz.1 yıllık en az 4-5 kere ödeme almış adsense 200-300 TL den aşşağı etmez,edemez.

gördüğüm kadarıyla herkez yazdığım fiyatlara muhalefet etmiş peki soruyorum tüm konuya yazanlara ?

1 YILLIK KAÇ ADET ADSENSEYE 300-400 TL VERDİNİZ ALDINIZ ?

hadi bakalım öle sırf laf olsun diye konuşulmaz böle şeyler.ben 10 larca adsense aldım ve genelde sade hesaba 100 verdim ve halen de öle veriyorum bundna falasınıda vermem...bundan 2-3 ay önce 50 tl ye ödmeme almış adsenseler aldım ben ama şimdi birileri fiyatları yukarı çekti hayırlısı olsun.....

gördüğüm kadarıyla herkez yazdığım fiyatlara muhalefet etmiş peki soruyorum tüm konuya yazanlara ?

hadi bakalım öle sırf laf olsun diye konuşulmaz böle şeyler.ben 10 larca adsense aldım ve genelde sade hesaba 100 verdim ve halen de öle veriyorum bundna falasınıda vermem...bundan 2-3 ay önce 50 tl ye ödmeme almış adsenseler aldım ben ama şimdi birileri fiyatları yukarı çekti hayırlısı olsun.....

Hocam haklısın, fiyatlar yürüdü gitti. Ama senin mesajlarını hatırlıyorum adsense başlıklarında. Kardeşim hemen alayım, ver telini, halledelim vs. gibi msglar atıyordun. O mesajları gören (buna ben de dahilim) vay be ne kadar önemli bişey ki adam hemen kapmaya calışıyor, diyor...

Bu başlıgı acman yerinde oldu..Piyasada belli başlı fiyatlar oluşur...

Mantıklı fiyatlar hem alıcı hem satıcı açısından

Hocam şimdi Migros'ta ve Bim'de satılan malları bir tutmamak lazım :)

arz talep dengesinde fiyat zaten kendini belirler.
alan razı satan razı olduktan sonra ortada bir yerde buluşulur..

Bence konu gereksiz değil. Adsense alış-satışlarında sıfır tecrübesi olan arkadaşlara, en azından kafalarında bir rakam belirlemeleri açısından yol gösterici olabilir.

ARKADAŞLAR yazılan tüm msjları okudum ben bir çok arkadaş gördüm içinde para olmayan adsenseyi 20-30 tl ye satmak isteyenleri ben onlşara dedim ki bu kadarı çok ucuz olmaz kardeşim şu fiyata verin diye

malum bir çok kardşeim bana soruyor kaça satayım-kaça alayım diye...

bu kondan kendileri fiyatlarını belirleyebilir .....

Sacma fiyatlar adsense isinde eskiyim demissin ama normal bir adsenseye site onayi alinabilmesi icin bile sahsi sitelerimden birine reklam kodu yerlestiemeye 100tl aliyorum ben.

2cisi pin onayi yapikmis bir adsenseyi bu forumda 20tlyede sattigimi bilirim 250tlyede bu konuyla ilgili kimse fiyat bicemez kaldiki adsense satisinin serbest oldugu tek forum burasiyken bu fiyatlar gulunctur. Forumun ilk zamanlarindan se rkan abinin yt kanallari icin 3x olarak bictigi fiyattan esinlenmissiniz ama olmaz yani bu fiyatlar.

İlk yorumunuzda yapmis oldugunuz mesaja hitaben bu fiyatlara adsense satisi yapmayiniz ..

He ille ben satacam diyorsaniz ben toptan alirim bu fiyaya ticaretini yaparimm

Sacma fiyatlar adsense isinde eskiyim demissin ama normal bir adsenseye site onayi alinabilmesi icin bile sahsi sitelerimden birine reklam kodu yerlestiemeye 100tl aliyorum ben.

2cisi pin onayi yapikmis bir adsenseyi bu forumda 20tlyede sattigimi bilirim 250tlyede bu konuyla ilgili kimse fiyat bicemez kaldiki adsense satisinin serbest oldugu tek forum burasiyken bu fiyatlar gulunctur. Forumun ilk zamanlarindan se rkan abinin yt kanallari icin 3x olarak bictigi fiyattan esinlenmissiniz ama olmaz yani bu fiyatlar.

İlk yorumunuzda yapmis oldugunuz mesaja hitaben bu fiyatlara adsense satisi yapmayiniz ..

He ille ben satacam diyorsaniz ben toptan alirim bu fiyaya ticaretini yaparimm

throck allah aşkına bu konuda benım ayzılarımda hiç site adsensesi yazmışmıyım git baştan oku konuyu ben yt forumunda yt adsensesinden bahsediyorum....sen önce git hangi konu hakkında konuşulduğuna bak le gel

sen git 5000 tl ye sat veya al

Konu bir adsense alıcısının öngördüğü fiyatlardır.
zaten konuda "Aşağıdaki fiyatlardan yukarı adsense almayınız -satmayınız (TAVSİYE)" deniyor.
Adsense almak isteyen kişilerin adsense satıcılarına şu fiyattan yukarı satmayın demesi komik olur bence, o nedenle konu başlığı "Adsense Alış Fiyatları" olmalı ve adsense alıcılarına "şu fiyatın üstünde adsense alıp fiyatı yükseltip durmayın mal gibi :) ..." denmesini abes bulmuyorum.
Sonuç olarak satıcılar belirli bir fiyatın altına adsense satılmaması gerektiğini düşünüyorlarsa tabii ki ayrı bir konu açıp "...fiyatları düşürmeden en az şu fiyata satın..." şeklinde görüş oluşturmaya çalışabilirler.

ben konuya şu katkıyı yapayım. bu aralar adsense almak risklidir çünkü adsense sorunlu olabilir ve elinizde patlayabilir... Yani içindeki kanallar patlamış bir adsense her zaman sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca genel olarak kullanılmış adsense her zaman riskli olabilir.

saygılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri