Arkadaslar dün bir video koymustum bugun bakyorum 14 bin izlenme olmus ve hala artıyor ama adsensedeki izlenıme bakıyorum yansımamıs olay :S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilişiki kontrol ediyorum hocam da anlamıs değilim coktan yansıması lazımdı ama hala tık yok :S
işlemezcnkü adsense sadece reklamların gözüktügü ülkelerden gelen izlenimleri sayar
![]()
valla ben de kanalımda adsense hesabımı ilişkilendirdim izlenme var fakat içerik barındırıcılar için adsense kısmı yok analitik raporları da 0 usd göstermekte yeminlen anlamadım yeni kanal da açtım ama yok baba anlamadım gitti
yok arkadas hala işlememiş :S video 20k geçti ya :S
adsense hesap ayarlarına gir hesap bilgileri kısmında etkin ürünler var en aşşada.
orada içerik ve içerik barındırıcısı olacak %68 yayıncı gelir payı yazar.
bu kısımda sadece içerik yazıyorsa o hesaptan youtube gelırı kazanamassın adsensene yansımaz yani boşa gitmiş olur o izlenim.
video türkçeydi6 mayıs gele hele
![]()
kesin beyaz show videosu demi
tr reklamlar acılsın getirisi olur o kanalın videoyu silmeyin sakın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.