adsense sayac?

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

dRaCk

Kayıtlı Üye
Arkadaslar dün bir video koymustum bugun bakyorum 14 bin izlenme olmus ve hala artıyor ama adsensedeki izlenıme bakıyorum yansımamıs olay :S

5-6 saat geçtikten sonra tekrar bak bazen 2-3 gün geç yansıdığı bile oluyor sıkma canını sonunda illa ki yansıyor

narqotikin dedigi dogru. Ama youtube kanal ayalrarındaki adsense ilişkisini kontrol etmende fayda var.

ilişiki kontrol ediyorum hocam da anlamıs değilim coktan yansıması lazımdı ama hala tık yok :S

ilişiki kontrol ediyorum hocam da anlamıs değilim coktan yansıması lazımdı ama hala tık yok :S

valla ben de kanalımda adsense hesabımı ilişkilendirdim izlenme var fakat içerik barındırıcılar için adsense kısmı yok analitik raporları da 0 usd göstermekte yeminlen anlamadım yeni kanal da açtım ama yok baba anlamadım gitti

izlenimler reklam gösterimi olmayan ülkelerden olabilir buda bir ihtimal mesela izlenimlerin hepsi tr olabilir:) inceleyin videonuzu

adsenseyi bağladığınıza emin olunuz hocam

izlenmede ne gibi sorun olabilir ki? türkiyedende olsa adsense işlemesi gerekmez mi?

gerçi youtube analyticse daha yansımamış olay :S buda acayip

işlemez:) cnkü adsense sadece reklamların gözüktügü ülkelerden gelen izlenimleri sayar:)

valla ben de kanalımda adsense hesabımı ilişkilendirdim izlenme var fakat içerik barındırıcılar için adsense kısmı yok analitik raporları da 0 usd göstermekte yeminlen anlamadım yeni kanal da açtım ama yok baba anlamadım gitti

içerik barındırıcısı özelliği yoksa o adsenseden youtube gelırı kazanamassın çözüm nedir bilmiyorum ama ben sorunu yenı bır adsense basvurusu yaparak çözdüm. adsense kafasına göre hesap verıyor bazen ıcerık bazen ıcerık ve ıcerık barındırıcısı.

yok arkadas hala işlememiş :S video 20k geçti ya :S

adsense hesap ayarlarına gir hesap bilgileri kısmında etkin ürünler var en aşşada.
orada içerik ve içerik barındırıcısı olacak %68 yayıncı gelir payı yazar.
bu kısımda sadece içerik yazıyorsa o hesaptan youtube gelırı kazanamassın adsensene yansımaz yani boşa gitmiş olur o izlenim.

adsense hesap ayarlarına gir hesap bilgileri kısmında etkin ürünler var en aşşada.
orada içerik ve içerik barındırıcısı olacak %68 yayıncı gelir payı yazar.
bu kısımda sadece içerik yazıyorsa o hesaptan youtube gelırı kazanamassın adsensene yansımaz yani boşa gitmiş olur o izlenim.

yok hocam hesap 4 aylık gelir kazanıyorum zaten sıkıntı yok ondan :)

kesin beyaz show videosu demi:):)

tr reklamlar acılsın getirisi olur o kanalın videoyu silmeyin sakın.

hocam ben artık tr vidoe paylaşmıyorum artık ingilizce ama videom olmuş 23k adsende veriyok yazıyor para yok analitc videolar izlenme yazmış toplam kazanç yok bu nedir bıktım artık

artık beyaz show mu baska videolar mı bilmem :D yok o kanal zaten vuracak gozunden paranın 300 yakın video var iyide izlenimi var insallah acılsında :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri