Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla kendimi yanlız hissediyodum rahatladım bide dün iyi hit alınca videolar![]()
Hocam ilk defa kullanmıyoruz adsenseSaolun göstermişsiniz.Ama dün geceden beri durmuş vaziyette.
şuanda güncelleme sorunu yaşayan varmı takıldı kaldı bende
Arkadaşlar relax...
İlk kez yaşanan bir sorun değil gün içerisinde düzelecektir...
Genelde kesinleşme ve ödeme dönemlerinde bu gibi sıkıntılar yaşanır...
Dont panic.
Umarım güncelleme sonrasında görüntüleme tıklamalar boşa gitmez.. Çünkü bugünden çok ümitliyim![]()
boşa gidecektir emin olabilirsiniz![]()
Ne zaman boşa gittini gördün hocam. Şimdiye kadar hep toplu olarak yansıdı. Yanlış bilgi vermeyin..
dün gördüm arkadaşım !!
bilmediğim konu hakkında bilgi vermem
Sadece yanılıyorsun hocam. Videoların izlenimlerine bakarak. Youtube daki her izlenimin adsense yansımayacağını bilmen gerekir. Sadece reklam olan video izlenimleri sayılır. Şimdi diyeceksin videolarda reklam var. O videoyu izleyen 1000 kişinin hepsinde reklam çıkmamış olabilir. Her ay bu sorunlar yaşanıyor. Her zaman tam olarak yansıdı.
Google sizin 300 500 iznlenimin veya 300 500 reklam tıklamanızın üstüne yatıcak kuruluş değil...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.