ya arkadaşalr bir aydır bende kanal açtım ve geçen hafta kazandığım 78 dolar oldu.ondan sonra bir iki gün öyle kaldı sonra 76 dolara en son bugün de 71 dolara indi..benim kanal haber knaalı ve dün eklediğim bir video 14924 izleme almış olmasına rağmen hiç yansımamış.dolar ışıklarında herhangi bir sorun yok neden böle oldu sizde de böyle durumlar oldu mu..bilen varsa cevap verrirse sevinirim
---------- Mesaj saat 15:59:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:55:45 civarında gönderildi. ----------
ya arkadaşalr bir aydır bende kanal açtım ve geçen hafta kazandığım 78 dolar oldu.ondan sonra bir iki gün öyle kaldı sonra 76 dolara en son bugün de 71 dolara indi..benim kanal haber knaalı ve dün eklediğim bir video 14924 izleme almasına rağmen hiç yansımamış.dolar ışıklarında herhangi bir sorun yok neden böle oldu sizde de böyle durumlar oldu mu..bilen varsa cevap verrirse sevinirim.
---------- Mesaj saat 16:03:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:40 civarında gönderildi. ----------
ya arkadaşalr bir aydır bende kanal açtım ve geçen hafta kazandığım 78 dolar oldu.ondan sonra bir iki gün öyle kaldı sonra 76 dolara en son bugün de 71 dolara indi..benim kanal haber knaalı ve dün eklediğim bir video 14924 izleme almış olmasına rağmen hiç yansımamış.dolar ışıklarında herhangi bir sorun yok neden böle oldu sizde de böyle durumlar oldu mu..bilen varsa cevap verrirse sevinirim