Adsense Silindiğinde Ödeme Yatar MI

hocam ayın 12 sinde kesinleştiğinden ödemeyi en erken ayın 22 sinde alırsın. genellikle adsense banları ayın 20 ile 21 inde olduğundan adsenseyi silsen bile adsense bu tarihlerde banlanırsa ödemeyi alazsın. sizin yazdığınız şey ödeme eşiğini geçmemiş hesap ayın 22 sinde ödeme alamamış ve adsenseyi silmişsiniz ertesi gün ödeme olmuş. sizin cevabınızla forumdaki soru farklı şeyler.

Kafam baska yerdeydi. Yanlis anlamisim o zaman. Neyse mesajim gene dursum burda. Birinin isine yarar elbet.

hocam ayın 12 sinde kesinleştiğinden ödemeyi en erken ayın 22 sinde alırsın. genellikle adsense banları ayın 20 ile 21 inde olduğundan adsenseyi silsen bile adsense bu tarihlerde banlanırsa ödemeyi alazsın. sizin yazdığınız şey ödeme eşiğini geçmemiş hesap ayın 22 sinde ödeme alamamış ve adsenseyi silmişsiniz ertesi gün ödeme olmuş. sizin cevabınızla forumdaki soru farklı şeyler.

Hayir , spama dusen ve sildigim bi adsense in odemesi , 17 si gibi yapildi , eger silerseniz , 3-4 gun icinde odemesi yapiliyor , en azindan bana oyle oldu,

Duzeltme:simdi baktim tekrar 18 n de yatmis.

Son düzenleme:
Hayir , spama dusen ve sildigim bi adsense in odemesi , 17 si gibi yapildi , eger silerseniz , 3-4 gun icinde odemesi yapiliyor , en azindan bana oyle oldu,
hocam yarın ödemeler kesinleşecek ve siz kesinleştirkten sonra sileceksiniz ardından ayın 17 sinde bu ayın kesinleşen ödemesini alamazsınız. ancak geçen ayın kesinleşen ve 22 ocak tarihini geçen ödemeleri alırsınız.
Sizin dediğiniz doğru olsaydı 5 hane kazananlar neden hesaplarını riske atıp da ayın 22 sini beklesinler. ayın 20-21 inde adsense banları oluyor genellikle.

100$ uzeri yatmiyor hocam okumusdum resmi sitelerinde

hocam yarın ödemeler kesinleşecek ve siz kesinleştirkten sonra sileceksiniz ardından ayın 17 sinde bu ayın kesinleşen ödemesini alamazsınız. ancak geçen ayın kesinleşen ve 22 ocak tarihini geçen ödemeleri alırsınız.
Sizin dediğiniz doğru olsaydı 5 hane kazananlar neden hesaplarını riske atıp da ayın 22 sini beklesinler. ayın 20-21 inde adsense banları oluyor genellikle.

dogrudur belki de hocam , benim basima gelen belki istisna , yine de kimseyi yalnis yonlendirmek istemem , Screenshot by Lightshot

Geçtiğimiz cumartesi günü 5 tane adsense sildim komple ama paralar yatmadı.Normalde arkadaşlar bekle hafta içi yatar dediler ama yatan birşey yok artık silinen yatmıyor mu?Yoksa 2 ay içinde bir gün mü yatıcak dediğim gibi genelde silindiği tarihten 4-5 gün için yatarmış

Geçtiğimiz cumartesi günü 5 tane adsense sildim komple ama paralar yatmadı.Normalde arkadaşlar bekle hafta içi yatar dediler ama yatan birşey yok artık silinen yatmıyor mu?Yoksa 2 ay içinde bir gün mü yatıcak dediğim gibi genelde silindiği tarihten 4-5 gün için yatarmış
Hocam komple derken gmaili de mi sildiniz.
Bende bi kaç defa adsense sildim yalnız gmaili komple silmedim.daha evvel ödeme aldıgım adsense ertesi gun yattı.Ödeme almadıgım adsenselerde ise 2 yada 3 günü buldu yatması.Silmiş oldugunuz adsenselerden birine girin bakın hocam ödeme yöntemi birincil mi degilmi birincil degilse yatırmıyolar birinci yapınca yatırıyorlar.

Hocam komple derken gmaili de mi sildiniz.
Bende bi kaç defa adsense sildim yalnız gmaili komple silmedim.daha evvel ödeme aldıgım adsense ertesi gun yattı.Ödeme almadıgım adsenselerde ise 2 yada 3 günü buldu yatması.Silmiş oldugunuz adsenselerden birine girin bakın hocam ödeme yöntemi birincil mi degilmi birincil degilse yatırmıyolar birinci yapınca yatırıyorlar.

Hocam komple silme yeri var gmail+adsense%google+ v.s hepsi sildim.Hocam sildiğim için giremem ama ödeme yöntemleri %99 birincidir çünkü sildiğim 5.adsense ödeme aldım ben çok defa birinci olmasa ödeme yatırmazlar o konuda şüphem yok neden yatmadı bende anlamadım.

Hocam hatta sildiklerimden bir tanesi geri getirdim adsenseyi biliyorsunuz sildiğiniz mail 3 hafta içinde geri döndürme hakkınız var.Resimlerde ödeme yöntemi birincil ve silme sayfasını orası bildiğimiz gibi 2 şıkkıda işaretliyip siliyorum hocam.

Son düzenleme:
Hocam komple silme yeri var gmail+adsense%google+ v.s hepsi sildim.Hocam sildiğim için giremem ama ödeme yöntemleri %99 birincidir çünkü sildiğim 5.adsense ödeme aldım ben çok defa birinci olmasa ödeme yatırmazlar o konuda şüphem yok neden yatmadı bende anlamadım.

Hocam hatta sildiklerimden bir tanesi geri getirdim adsenseyi biliyorsunuz sildiğiniz mail 3 hafta içinde geri döndürme hakkınız var.Resimlerde ödeme yöntemi birincil ve silme sayfasını orası bildiğimiz gibi 2 şıkkıda işaretliyip siliyorum hocam.

Hocam adsenselerin birinde sadece adsense yi silip denermisiniz.Adsenseyi iptal edince gmailinize onaylamaniz icin mail gelecek.

Hocam adsenselerin birinde sadece adsense yi silip denermisiniz.Adsenseyi iptal edince gmailinize onaylamaniz icin mail gelecek.

Hocam adsense silmek derken anlamadım bu yeri mi kastediyorsunuz burayı iptal ediyorum daha sonra komple silcez galiba.Hocam dediğinizi yaptım 1. resimdeki yere girdim iptal ettim sonra gelen sayfası onayladım daha mail geldi bağlantı linkine tıkladım.2.resimdeki yazı geldi iptal şuanda şimdi komple siliyorum az önceki mesajımdaki yerden

Son düzenleme:
gmailine bak mail geldimi hocam ? onaylaman gerekli... (Hepsinin öncesi tek koşul :Test ödemesi+pin girili ise 40 gün süren başlar.) Sıkıntı yoksa 24-48 saate yatar. Bol kazançlar..

gmailine bak mail geldimi hocam ? onaylaman gerekli... (Hepsinin öncesi tek koşul :Test ödemesi+pin girili ise 40 gün süren başlar.) Sıkıntı yoksa 24-48 saate yatar. Bol kazançlar..

hocam mail geldi onayladım.Yazı bu: Google AdSense hesabınız iptal edilmiştir.
Bakiyeniz ₺20,00 tutarından fazlaysa nihai ödemenizi sonraki dönem içinde alırsınız. ₺20,00 tutarının altındaki ödemeler işleme alınmaz.

Yukardaki yazı çıktıktan sonra gmail komple sildim.Şuanda 5 adsense geri döndürüp böyle yapıyorum yukarıda ki mesaj geldikten sonra komple silme işlemini uyguluyorum.

hocam mail geldi onayladım.Yazı bu: Google AdSense hesabınız iptal edilmiştir.
Bakiyeniz ₺20,00 tutarından fazlaysa nihai ödemenizi sonraki dönem içinde alırsınız. ₺20,00 tutarının altındaki ödemeler işleme alınmaz.

Yukardaki yazı çıktıktan sonra gmail komple sildim.Şuanda 5 adsense geri döndürüp böyle yapıyorum yukarıda ki mesaj geldikten sonra komple silme işlemini uyguluyorum.

Hocam gmaili silme bekle sıkıntı olmaz

Abi gmaili silmen gerek yok sadece adsense hesabını iptal et adsense hesabında kesinlesen +20 ve Pini girilmisse 1-2 gün içinde hesabına yatar kesinlesen miktar

Sildim ama geri alırım kardeşim geri almada birşey yok az sonra 5 adsense mail geri alıcam.Böylece sadece iptal etmiş olucam.

Sildiğim mailleri geri aldım.Şuanda 5 adsense iptal mailler açık şekilde çoğunluk ne derse o.Tşk arkadaşlar.

Son düzenleme:
Aynilarini bende yaptim, daha once 20 odeme falan almis oldugum hesaptan.2 dönemdir 190 civarinda bir para bekliyorum gelen giden yok, dikkatli olunmali bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri