Adsense Son Gün Ekleyenler

Way be ne taktikler varmis.sunu merk ettim bu gibi taktikleri sansami denk geliyor yoksa yabanci formlardan mi ogreniyosun

Bu uyarı beni zaten iğrendirmişti. Evet son gün ekleme hakkını da yeni güncellemede kaldırdılar. Yani Adsense ekleyene kadar bedava gösteriyoruz artık reklamları.
@acan38
Buradan da anlaşılıyor ki bu politika güncellendi. Benim için çok büyük bir özellik artık Adsense bağlarında ortadan kalktı.

Adsense i spama düşürmeden çalışmanın bir diğer yöntemiydi bu.
Ama bununda önüne geçmiş oldular :)

Güzel taktikmiş, yazık olmuş gerçekten

google bana kıyak geçmiş o halde. 2 hesabıma ayın 30u oglen kanal ekledım. şükür ikisine de yansımış ve kesınlesme olmus. hesaplar pinsiz hesaplardı. pinleri yeni yola çıkacak

taktiği öğrenince "ben ben ben", iş sıkıntıya düşünce çözüm için "forum forum forum" :)

ne kadar paylaşımcı bir forum :D
Bu olay 3 yıllık olay bu arada yeni değil. Zaten Google Support'ta da yazıyordu.

Böyle sır gibi gizlenen bir taktik değildi ki. Niye infial yarattı anlamadım. Ben bunu kullanmayanların kullanmamayı tercih ettiğini düşünüyordum.

Bu bir "açık" değil ki millet fixleneceğinden korkup saklasın. Politikaydı bu.

bu soru cok soruldu ve alamazsın denıldı,sımdı neden alınıyordu denılıyor,
fixlenmesın dıye yapıldı galıba

Tüm tavizleri siliyorlar yavaş yavaş.Böyle olacağı belliydi, her geçen gün sisteme dahil olan insan çoğaldı, kolay parayı duyan girdi sonuç; artık hak edersen alırsın.Bedava ekmek yok, çalış proje üret ve ekmeğini kazan.

Mobil olarak gönderildi.

Bende ne yapsam da spama düşmesem diye düşünürken meğerse millet almış yürümüş valla :) Geçmiş olsun sizlere.

Yani bende bunu anlamıyorum

Bu gizli bir şey bir sır değildi.
Bu fazladan kesinleşmeler son üç aydır forumda % 70 herkeste olmuştur
Adsense ödeme konularında fazladan kesinleşenler sorunca söyleniyordu, adsense bağlamadan önce bekletilen kanalların kazancı diye.

İlle birilerinin sizi dürtüp uyandımasını mı bekliyordunuz...

Alın geçen ay fazlasan kesinleşen birine @Incubus ın verdiği cevap.

241b77.png

Konuları incelerseniz bunun gibi daha bir çok cevap görürsünüz.

Bu olay 3 yıllık olay bu arada yeni değil. Zaten Google Support'ta da yazıyordu.

Böyle sır gibi gizlenen bir taktik değildi ki. Niye infial yarattı anlamadım. Ben bunu kullanmayanların kullanmamayı tercih ettiğini düşünüyordum.

Bu bir "açık" değil ki millet fixleneceğinden korkup saklasın. Politikaydı bu.

Valla hocam bunun 2014 konusu da var orda ortak söylenen yorum o paranın alınamayacağıydı. Ayrıca geçen aylarda millet fazladan para kesinleşti çok ilginç, çok şaşkınım falan dediğinde neden kimse bu olayı açıklamadı. Aksine herkes de şanslısın çaktırma, üzümünü ye bağını sorma tarzında yorumlar yapıyordu.

---------- Spam Engelliyici 01:59 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/35712-odeme-kesinlesecegi-gun-adsense-baglama-3.html

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/76689-kanali-adsenseye-gec-baglama.html

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/45754-kesinlesmeye-1-hafta-kala-adsense-baglama-2.html

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...15876-kanali-ay-sonu-adsenseye-baglama-3.html

Buyrun arkadaşlar eski konulara ne yorumlar yapılmış, şimdi bu durum ortadan kalkınca kimse bu zaten herkes tarafından bilinen bişeydi, sır değildi, ben hep yapıyordum falan filan demeyin. Şu forumdaki paylaşımların bile artık milleti yanlış yönlendirme, trollemeye yönelik olduğunu düşünüyorum. Benim tavsiyem burda insanların söylediklerine güvenerek hiçbişey yapmayın zararlı cıkarsınız.

Not: Banlama zamanlarında arkadaşlarla banlanmaya ortak bi çözüm bulmuştuk. 2 arkadas stratejimizi uyguladı ve hic banlanmadan paralarını aldılar ama ben burdaki insanların yorumlarına güvenerek kendi geliştirdiğim stratejiyi uygulamamıstım ve sonuc olarak banlanmıstım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri