Way be ne taktikler varmis.sunu merk ettim bu gibi taktikleri sansami denk geliyor yoksa yabanci formlardan mi ogreniyosun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Way be ne taktikler varmis.sunu merk ettim bu gibi taktikleri sansami denk geliyor yoksa yabanci formlardan mi ogreniyosun
Bu uyarı beni zaten iğrendirmişti. Evet son gün ekleme hakkını da yeni güncellemede kaldırdılar. Yani Adsense ekleyene kadar bedava gösteriyoruz artık reklamları.
@acan38
Buradan da anlaşılıyor ki bu politika güncellendi. Benim için çok büyük bir özellik artık Adsense bağlarında ortadan kalktı.
Ayin son gunu baglandiginda kesinlestikten sonra o kanalin iliskisini kesip tekrarmi diger ayin son gunu baglaniyoduAdsense i spama düşürmeden çalışmanın bir diğer yöntemiydi bu.
Ama bununda önüne geçmiş oldular![]()
Bu olay 3 yıllık olay bu arada yeni değil. Zaten Google Support'ta da yazıyordu.ne kadar paylaşımcı bir forum![]()
Ben hiç alınamaz demedim. Bug fixlenir. Politika fixlenmez ayrıca. Bu bir bug değildi.bu soru cok soruldu ve alamazsın denıldı,sımdı neden alınıyordu denılıyor,
fixlenmesın dıye yapıldı galıba
Bu olay 3 yıllık olay bu arada yeni değil. Zaten Google Support'ta da yazıyordu.
Böyle sır gibi gizlenen bir taktik değildi ki. Niye infial yarattı anlamadım. Ben bunu kullanmayanların kullanmamayı tercih ettiğini düşünüyordum.
Bu bir "açık" değil ki millet fixleneceğinden korkup saklasın. Politikaydı bu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.