Adsense Soru - Cevap | Yararlı Bilgiler

Hayır kapanan kanalları silmedim mailde değiştirmedim. Aynı şekilde duruyordu 1 hafta önce deneme için kanal bağladım baktım sağlam normal kanalları bağladım şuan sağlam olarak kazandırmaya başladılar.

Hayır kapanan kanalları silmedim mailde değiştirmedim. Aynı şekilde duruyordu 1 hafta önce deneme için kanal bağladım baktım sağlam normal kanalları bağladım şuan sağlam olarak kazandırmaya başladılar.

saglun hocam ama ben saglam olsun diye niyende degiştiriyim mailde isimiz salama aliyim 50 tl getirilik bi kanal yaparsam 200 alcam sonra temzi calişcam

nisan ayında bağlantı kaldır demiştim mart ayı ödemesi için
sonra nisanın ödemesini almak için mayıs ayında bağlantı kaldır olarak bırakmışım
mayıs ta nisan ödemesi kesinleşme ve ödeme olmadı
bu para hep askıdamı kalıyor acaba bu ay tek kanaldan ödeme kesinleşti
hala o almam gereken miktar kesinleşmiyor bir türlü

adsense başvurlarım da bugun önceki hesaplarla eşleme oldu yenilik mi çıktı ?

Yt adsemsemi web adsenseye çevirmeyi düşünüyorum. Eğer onaylanırda web adsense olursa adsensem sıfırlanır mı yani içindeki yt hesapları silinir baştan ilişkilendirmek gerekir mi yoksa aynen devam edermi ?

Merhabalar. Geçen ayki kazancım bu ay 4 gündür beklememe rağmen hala kesinleşmedi. adsenseimin durumunda herhangi bir sorun gözükmüyo. adsense e bağlı olan fakat video bulunmayan kanalım da hala duruyo. neden kesinleşmemiş olabilir acaba? bir fikri olan var mı

adsense de sonradan dunya engeli gelen videonun kazançlari kesinlesir mi yoksa adsense onlara kiyim mi yapar?

Diyelim ki bir kanal açtım.
Para kazanmasını aktif ettim.
Videoları yükledim.
Ve kanalı kendi halinde 1 ay bıraktım. Ve kanal bu süre içerisinde 10k dk izlenmiş olsun.

Soruma gelelim. Kanalın içinde para birikir mi?
Yani para birikmesini sağlamak için adsense ye bağlamak şart mı?

Diyelim ki bir kanal açtım.
Para kazanmasını aktif ettim.
Videoları yükledim.
Ve kanalı kendi halinde 1 ay bıraktım. Ve kanal bu süre içerisinde 10k dk izlenmiş olsun.

Soruma gelelim. Kanalın içinde para birikir mi?
Yani para birikmesini sağlamak için adsense ye bağlamak şart mı?

Bilgisi olan yok mu?

1 tane topluluk uyarısı olan kanalım var adsense bağlasam sıkıntı olurmu acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri